Διαφήμιση

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την MIUI V6

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

To ξέρω, τα έχω διαβάσει, αλλά εκείνο που γνωρίζω από κάποιες επαφές, είναι πως η Stable έκδοση θα είναι βασισμένη σε 4.1, και οι εβδομαδιαίες Devoloper (Κοινώς ΒΕΤΑ), θα είναι σε KK 4.4.ΧΤο πρόβλημα το έχουν με τους drivers, και χρειάζεται πολύ δουλειά για να χαρακτηριστούν ως Stable....Ελπίζω βέβαια όλα αυτά να λυθούν σύντομα.

Όχι όλες 4.1 θα είναι, αλλά θα υπάρχει υποτίθεται μια unofficial με 4.4 όπως υπάρχει και τώρα δηλ για την v5 και λέω υποτίθεται γιατί ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται.Αστείο το θέμα με τους drivers, όλοι οι "μπακάληδες" πως έχουν 4.4.4;

Το ότι τα έχουν κάνει μαντάρα με το τι βάζουν μέσα στις συσκευές είναι γνωστό, αλλά δεν φταίνε οι drivers....

​Is there going to be MIUI 6 for Mi2 series?
      Yes. It has been officially confirmed, it will be released to test group (not public) at the end of this year.Is there going to be official 4.4 based MIUI 6 for Mi2 series?
      No. The official statement is they have started working on port MIUI 6 to Mi2 series based on Android 4.1.Is there going to be "unofficial" 4.4 based MIUI 6 for Mi2 series?
      Yes. ivan (秋叶随风, a important member of the MIUI development team) has already released 4.4 based MIUI V5 for Mi2 series, as he stated he's doing this only on his own interest, not the official act of the Xiaomi company. This version of MIUI V5 is like the ones for non-Xiaomi phones, unstable (like our CM11), incomplete (not all features included)Should we be happy about this "unofficial" release?
      What can I say... Maybe yes - you got 4.4 based MIUI 6 after all.Maybe not - it's just ivan's own work, not officially supported, tons of bugs, unstable, not fully functional.Yet there's something interesting:Sun Peng (孙鹏, one of Xiaomi founding members, Software engineer, Ecological chain product planning director) posted on his weibo:秋大做的米2上的Android 4.4 + MIUI V5早就发了啊,有需求自己到论坛下载即可,这三条正好说明我一直都很有信用。而且秋大不止一个人在战斗,我们已经给秋大增加了人手,很快就有秋大版MIUI 6了。秋大只面向发烧友,伟星说的是普通用户,两个版本,两种用户,没有问题。

Translation:Android 4.4 + MIUI V5 made by ivan has already been released, if you need it just go to our forum to download it. I've always been a disloyal person. And ivan is not working on his own, we have already assigned more man to ivan, there will be ivan's MIUI 6 soon. Ivan's version only target at enthusiasts, the version of Wei Xing's (MIUI senior engineer) is targeting at normal users. Two versions, two kinds of users, no problem.

The translation may sound wierd, he was not posting this along, but as a reply to someone questions him about the promise he made before (like "Mi2 series is the top seller in China, currently we're putting Mi2 at the first when developing MIUI, there's no reason not to support it.")Using ivan's own work like it's what he promised to support, what a disloyal person.And, ivan just stated on his weibo the day before Sun Peng made that post that he will not be continue working on supporting Mi2 series, Wei Xing will take over the job. And today, to everyone's surprise Sun Peng made that statment - even ivan himself isn't aware about any of that - That's the part I call this "interesting".

So at beginning we don't have miui v6 | Page 5 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support

@Lenothos Δεν θα το χαρίσω κιόλας, αλλά σίγουρα αναβάλλονται τα σχέδια για mi4... θα δω την miui 6 σε 4-5 μήνες που θα βγεί για το mi2s και αν είναι μέσα στα bug θα γυρίσω στην v5 ή σε καμία cm, μέχρι να πάρω το επόμενο nonXiaomi.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην FrOsT ().

• Δεν θα πρέπει να μπερδεύεστε με άλλες ρομ που έχουν οι άλλες εταιρίες.
      Η miui μπορεί να βασίζεται σε Android αλλά δεν είναι και ένας απλός κλώνος του Android στον οποίο έχουν προσθέσει έναν launcher και μερικά bloatwares όπως κάνουν οι περισσότερες εταιρίες.
      Η miui ουσιαστικά εείναι ένα αυτόνομο λειτουργικό σύστημα που αποτελεί από μόνο του κάτι το διαφορετικό από όλα τα άλλα.
      Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει τόσο πολύ σε ποια Android version βασίζεται, αλλά απαιτώ να είναι όσο το δυνατόν bug free και να έχει καλές επιδόσεις.
      Παρ'ολα αυτά πιστεύω πως στο τέλος θα δοθεί αίσιο τέλος σε αυτή την ιστορία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πάρα πολλοί χρήστες άλλων συσκευών ψάχνουν να βάλλουν miui ανεξάρτητα από την version στην οποία βασίζονται τα διάφορα ports που βρίσκουν.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Re: Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την MIUI V6

Μαζί σου, κάνεις δεν θέλει bugs. Και για μένα το mi2s είναι η πιο σταθερή συσκευή της Xiaomi αυτή τη στιγμή, αλλά κάποια πράγματα όπως η ασφάλεια πλέον είναι πολύ πίσω στην 4.1.1, να θυμίσω το διάτρητο ssl που ακόμα τρεχουν;

Στην τελική αν ήταν τόσο πολύ αυτόνομο δεν θα είχε πάρει 4.4.2 μετά 4.4.3 και τώρα 4.4.4 ούτε το mi3 και θα ήταν ακόμα με 4.3, αλλά το αναβάθμισαν-ιζουν!
      Κάποια πράγματα δεν λύνονται μόνο με παρεμβάσεις στο miui.

Πάει και αντίστροφα, παρά πολλοί με mi2s έχουν ξηλώσει την miui, με για το Note είδα aosp και τώρα που άνοιξε θέμα στο xda να δούμε πόσα mi3...

Θα έχει πάρα πολύ γέλιο να δώσουν 4.4.χ στα mediatek και να αφήσουν το snapdragon 600 με 4.1.1!
      Μέχρι και το παρδαλό κατσίκι θα γελάσει.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην FrOsT ().

• Διαφήμιση
    • εγώ είμαι ο δικηγόρος της xiaomi ; ε λολ

τεσπα ο καθένας έχει τα παράπονα του , εγώ είπα να μη πετάμε ό.τι ναναι

(που αν δεν καταλαβαίνεις ότι στα γενικά σου παράπονα πέταξες και τα άσχετα όπως iocean / android L οκ δε φταίω εγώ)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

εγώ είμαι ο δικηγόρος της xiaomi ; ε λολ

(που αν δεν καταλαβαίνεις ότι στα γενικά σου παράπονα πέταξες και τα άσχετα όπως iocean / android L οκ δε φταίω εγώ)

ποα είναι τα άσχετα ρε φίλε?

ότι εταιρείες με mediatek 8πυρηνους και πάλι βγάζουν antutu score Μικρότερο του 600 αρι snapdragon δωσανε αναβαθμιση και εμεις μειναμε με τα λουλούδια στο ΄χερι?

σε παρακαλώ είπαμε να είσαι φανατικός αλλά όχι και έτσι...appleboy έγινες...

βέβαια ο Lei Jun και ο Bin Lin είχανε να ασχοληθούνε με ice λούσιμο...με το κινιτό που τους έκανε εταιρεία θα ασχοληθούν τώρα...

απογοήτευση και τέλος.
    • @Lenothos , βάλε αν θέλεις , στο προφίλ σου την συσκευή σου , Mi2s ?
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Δυστηχως καπου το εχασε η xiaomi τελευταια... τραγικο η μη αναβαθμιση στο τελευταιο android του mi2s που ειναι τρομερο κινητο, αρκετα bugs που ευτυχως τα διορθωσε στις τελευταιες rom στο mi3 και αρκετα θεματακια το redmi 1s τα οποια παλι κανει προσπαθειες... απλα ειναι μαμακια να βγαζεις κινητα και να θες αλλους 4 μηννες να στρωσουν τα bugs...Ας ελπισουμε να αλλαξει το πραγμα απο εδω και περα....το mi2s θεωρω αδιανοητο να μην παρει L και ποσο μαλλον για 4.4.4...
    • Πιστεύω ότι είναι στη διακριτική ευχέρια της εταιρίας να βγάλει αναβάθμιση για v6 μαζί με KitKat.

Ψάχνοντας για τον MediaTek που φοράει το Νοte, ανακάλυψα ότι υπάρχουν εταιρίες πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς που τον έχουν ήδη συνδιάσει με KitKat, άρα εικάζω ότι αν μπορούν να το κάνουν αυτές, σίγουρα μπορεί και η Χiaomi, πόσο μάλλον με τον 600άρι SD. Ευελπιστώ λοιπόν ότι η εταιρία θα εισακούσει τους οπαδούς ανα τον κόσμο και θα κάνει αυτό που περιμένουν όλοι να κάνει 8)
    • Ο/H Lenothos έγραψε:

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

εγώ είμαι ο δικηγόρος της xiaomi ; ε λολ

ποα είναι τα άσχετα ρε φίλε?

ότι εταιρείες με mediatek 8πυρηνους και πάλι βγάζουν antutu score Μικρότερο του 600 αρι snapdragon δωσανε αναβαθμιση και εμεις μειναμε με τα λουλούδια στο ΄χερι?

σε παρακαλώ είπαμε να είσαι φανατικός αλλά όχι και έτσι...appleboy έγινες...

βέβαια ο Lei Jun και ο Bin Lin είχανε να ασχοληθούνε με ice λούσιμο...με το κινιτό που τους έκανε εταιρεία θα ασχοληθούν τώρα...

απογοήτευση και τέλος.

μάλλον με ξερεις και από πέρσυ και έβγαλες τα συμπεράσματα για φανατικούς / appleboy (οπότε έχουμε και λέμε ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ Ο.ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ)

είπα κάτι , αν δε το κατάλαβες δεν φταίω , δεν είναι θέμα φανατισμού.

Δε με απασχολεί τι έχει το κάθε κινητό , το δικό μου έχει mtk , εσένα έχει SD , μπράβο μας , αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι μιλάμε για διαφορετικά πράγματα (για το αν έβαλε ο κυρ μπάμπης Kitkat στο κινητό του και όχι η τάδε εταιρία) .
    • OffTopic
      Σας παρακαλώ να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς και τις ετικέτες σε άλλα μέλη.
      Ο καθένας κάνεις τις επιλογές του - έχει τα δικά του κρητήρια - τα δικά του μάτια, και άμα το θέλει μπορεί να είναι και Fanboy σε οτιδήποτε τραβάει η ψυχούλα του.

Από την στιγμή όμως που κάποιος αρχίζει με χαρακτηρισμούς να μειώνει τον συνομιλητή του,
      1ον) είναι αγένεια
      2ον) δεν βοηθάει την συζήτηση
      3ον) δημιουργεί αλυσίδα παρεξηγήσεων χωρίς λόγο

Ολοι μας είμαστε μέλη της ίδιας κοινότητας, αλλά κρατάμε ακέραια τα δικά μας πιστεύω, και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα.

Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση