Mi3
-
-
Η Διαδικασία για Factory Defaults έχει ως εξής....
- Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων
- Ενεργοποιείς Διαγραφή εφαρμογών
- Πατάς το κουμπάκι κάτω "Επαναφορά τηλεφώνου"
- Και θα κάνει Reboot
- Ισως σου πάρει ώρα κολλημένο στο 98% αλλά θα περιμένεις να τελειώσει...ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ την συσκευή..
- Οταν τελειώσουν όλα θα κάνεις Setup πάλι από την αρχή τους λογαριασμούς σου και θα είσαι ΟΚ.....
- Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων
-
Μετα αφου τελειωσει να κανω restore απο backup?
-
Δεν κάνεις τίποτα.
Μήπως έκανες και κανένα Restore από Backup και σου έκανε αυτά τα προβλήματα ? -
-
Δεν είναι απαραίτητο.
Θα σου κρατήσει προφανώς ότι πρόσθετο έχεις βάλει, αλλά θα κάνεις Setup τους λογαριασμούς σου από την αρχή. -
Τελειωσε τωρα, αλλα στο αρχικο σετ up ακομα δεν ανοιγει το wifi....
-
Και ακομα δεν εχω εικονιδια απο επαφες και πολλα αλλα.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητο.
Θα σου κρατήσει προφανώς ότι πρόσθετο έχεις βάλει, αλλά θα κάνεις Setup τους λογαριασμούς σου από την αρχή.
Εχω κατεβασει πολλες ρομ να βαλω και σε ολλες μου βγαζει unfortunately updater has stopped. τι αλλο να κανω? δεν εχω κινητο αυτη την στιγμη. -
Ο/H methodius έγραψε:
Και ακομα δεν εχω εικονιδια απο επαφες και πολλα αλλα.
αν μπορείς τσίμπα από εδώ
Download CPU-Z,CPU-Z 1.08 Download | 1mobile.com
το CPU-Z και εγκατέστησέ το στη συσκευή αφού το περάσεις μέσω usb μέσα στη συσκευή
και δώσε μας μερικά screenshots, τα οποία προφανώς θα τα πάρεις μέσω usb από τη συσκευή..ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Θα κατεβάσεις την τελευταία ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.19.0-4.8.8.zip
Και θα αυτά που λέει ο οδηγός με τον 2ο τρόπο (από recovery) => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
Aν σου έχει μπεί το CWM Recovery, τότε θα κάνεις update αυτόν...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα κατεβάσεις την τελευταία ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.19.0-4.8.8.zip
Και θα αυτά που λέει ο οδηγός με τον 2ο τρόπο (από recovery) => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
Aν σου έχει μπεί το CWM Recovery, τότε θα κάνεις update αυτόν...
Tην καινουργια ρομ που την βαλω στο κινιτο? σε καποιο συγκεκριμενο φακελο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα