Σορρυ για ελληνικο λεξικο για το πληκτρολογιο τωρα το ειδα καλυτερα.
mi3 προβλημα φορτισης
-
-
Τελικα χθες το βραδυ κατα τις 3 μου εδειχνε 90% οτι φορτιζει και το πρωι το βρηκα στο 74% να φορτιζει.
Τι συμβαινει τελικα;
Ποση ωρα θελει να φορτισει το δικο σας κινητο;
Γιατι αργει τοσο πολυ το δικο μου να φορτισει;
Ειναι φυσιολογικο να θελει 6-7 ωρες φορτιση;
Δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα.
Ειλικρινα μου την εχει δωσει αυτη τη στιγμη.
Παιζει κανενα ρολο που εχεις την μπαταρια δλδ στο high performance η στο balance οταν το φορτιζεις;
Δωστε ενα χερακι βοηθειας βρε παιδια γιατι θα το πηδηξω απ το παραθυρο και θα πηγαινει σαν Μ3 μετα.
-
Ο/H georgeth50 έγραψε:
Τελικα χθες το βραδυ κατα τις 3 μου εδειχνε 90% οτι φορτιζει και το πρωι το βρηκα στο 74% να φορτιζει.
Τι συμβαινει τελικα;
Ποση ωρα θελει να φορτισει το δικο σας κινητο;
Γιατι αργει τοσο πολυ το δικο μου να φορτισει;
Ειναι φυσιολογικο να θελει 6-7 ωρες φορτιση;
Δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα.
Ειλικρινα μου την εχει δωσει αυτη τη στιγμη.
Παιζει κανενα ρολο που εχεις την μπαταρια δλδ στο high performance η στο balance οταν το φορτιζεις;
Δωστε ενα χερακι βοηθειας βρε παιδια γιατι θα το πηδηξω απ το παραθυρο και θα πηγαινει σαν Μ3 μετα.
Καλά...πριν πηδήξεις απο το παράθυρο, άλλαξε κανά καλωδιάκι φόρτισης...
Το φαινόμενο συμβαίνει συχνά και επίσης συχνά διορθώνεται με μια απλή αλλαγή καλωδίου USB.
Επίσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να καλιμπράρεις την μπαραρία σου (διάβασε στο τέλος αυτού του οδηγού, όπου έχει και τα αντίστοιχα links)
-
Αλλαξα φορτιστη εδω και μια εβδομαδα απλα χρησιμοποιησα το mi καλωδιο.
Φορτιζε κανονικα 100%.
Χθες γυρισα σπιτι απο τις διακοπες μας και παλι φορτιζε στο 74%. -
Ο/H georgeth50 έγραψε:
Αλλαξα φορτιστη εδω και μια εβδομαδα απλα χρησιμοποιησα το mi καλωδιο.
Φορτιζε κανονικα 100%.
Χθες γυρισα σπιτι απο τις διακοπες μας και παλι φορτιζε στο 74%.
Πάντως έχει συμβεί και σε μένα κάμποσες φορές (με όλες τις Xiaomi συσκευές) και το αντιμετωπίζω έτσι... με αλλαγή καλώδιου. Τι άλλο να πω?
Μάλιστα έχει συμβεί και το αντίθετο: Έχω και έξτρα βάση φόρτισης της Xiaomi (ήρθε μαζί με έξτρα μπαταρία για τα redrice μου) που επίσης κάνει "νερά". Π.χ. Χθες έβαλα να φορτίσω μπαταρία που ήταν στο 9% και σε 10 λεπτά άναψε το πράσινο λαμπάκι, που σημαίνει "πλήρης φόρτιση"... Πατάτες δηλαδή! Άλλαξα καλωδιάκι... και όλα κομπλέ!
Στο Μι-3 πάντως, όταν αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα, άλλαξα καλώδιο (όχι φορτιστή) και φόρτισε κανονικά! -
@georgeth50 , αν σε φόρτιση , αφαιρέσεις το καλώδιο και το ξαναβάλεις , συνεχίζει την φόρτιση ?
αν όπως φορτίζει κλείσεις την συσκευή , συνεχίζει την φόρτιση ?( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ναι συνεχιζει την φορτιση οταν βγαζω και ξαναβαζω το καλωδιο.
Απλα σβηνει το λαμπακι και οταν ξυπναω το πρωι ειναι στο 74% και συνεχιζει την φοφτιση. -
χιλιάδες πράγματα έχουμε ακούσει για την φόρτιση .....
με κλειστό το κινητό προσπάθησε να πάει στο 100% , βγάζοντας - βάζοντας το καλώδιο όσες φορές χρειασθεί
άφησέ το στο 100% με την φόρτιση για μια ώρα , ανοιξέτο ενώ έχεις την φόρτιση , μπας και φιλοτιμηθεί και αρχίζει να φορτίζει σωστά (να γεμίσουν καλά , όλες οι στήλες)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Εμένα φίλε μια εκδοχή που μου περνάει από το μυαλό για το πρόβλημα σου είναι, βρε μήπως φορτίζει κανονικά μέχρι 100% και μετά ας το έχεις στην πρίζα δε δίνει άλλο, το σταματάει;
Πάντως όντος το θέμα με την μπαταρία και την φόρτιση του κινητού μας είναι σοβαρό και έτσι πέρα από το παρόν θέμα - που αναφέρετε κυρίως στο πρόβλημα σου, είπα να το γενικεύσουμε εδώ : Συζήτηση γύρω από την Φόρτιση/Μπαταρία της mi3 συσκευής μας. -
Ο/H Tassos έγραψε:
Εμένα φίλε μια εκδοχή που μου περνάει από το μυαλό για το πρόβλημα σου είναι, βρε μήπως φορτίζει κανονικά μέχρι 100% και μετά ας το έχεις στην πρίζα δε δίνει άλλο, το σταματάει;
Πάντως όντος το θέμα με την μπαταρία και την φόρτιση του κινητού μας είναι σοβαρό και έτσι πέρα από το παρόν θέμα - που αναφέρετε κυρίως στο πρόβλημα σου, είπα να το γενικεύσουμε εδώ : Συζήτηση γύρω από την Φόρτιση/Μπαταρία της mi3 συσκευής μας.
Νομιζω η φορτιση μεσω usb απο laptop ειναι η καλυτερη,ποιο αργη μεν αλλα δεν πρεσαρει την μπαταρια. -
Καλημερα. Αν βρηκες άκρη πες μου και εμένα. Φορτίζει ως το 99% και δεν κανει την πλήρη φόρτιση.καποιες φορες που είναι στο ίδιο ύψος με την πρίζα το κανει, αλλες παλι όχι. Αν γνωρίζει καποιος τι γίνετε, ας με.ενημερώσει. και αν χρειαζεται καλώδιο αλλαγή, τι καλώδιο να πάρω; Ευχαριστω
-
Εγω πάντως δεν χρησιμοποιώ τον φορτιστή που ήρθε με το κινητό αλλά έναν απο Sony και μέχρι τώρα καλά. Ο φορτιστής στην συσκευασία του τηλεφώνου ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι και γι'αυτό είναι παροπλισμένος...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα