Έχει μήπως δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το Cookoo smart watch στα xiaomi μας?
Cookoo Smart watch
-
-
δεν βρήσκω το λόγο να μην παίζει σε εμάς, αλλά ρε συ, 100€ χωρίς μεταφορικά για ένα τόσο απλό ρολόι, καλύτερα να πάρω ένα android watch με 60€ που είναι και αυτόνομο
εγώ προ-παράγγειλα το MiBand με 15€ και πιστεύω θα είμαι μια χαρά παρά με ολόκληρο ρολόι!ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Το είδα στο aliexpress με 91€+ μεταφορικά
εδώ
2014 best Support ios7 Cookoo watch Bluetooth intelligent waterproof watches 978713 Authentic watch cooing table-in Wristwatches from Watches on Aliexpress.com
αλλα επειδή λέει αυτος για συγκεκριμένες μάρκες κινητών (οτι να ναι μαλλον) λεω ας ρωτήσω μηπως το έχει δοκιμάσει κανεις στα δικά μας...
Και το Miband πάντως λέει... -
το ξέρω ότι λέει.. αλλά το νού σου.. εάν δεν βάλεις τουλάχιστον EMS ενδέχεται να σου έρθει και αν φας + τελωνείο
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Έχω πάρει πολλες φορές και δεν έχω χρεωθεί τελωνείο γιατι τα στέλνουν μέσω αυστρίας η γερμανίας που σημάινει πως κινούνται εντός Ε.Ε και έτσι δεν χρεώνουν τελωνείο!!! (είναι πολύ μπροστά ο κινέζος τελικά!!!)
-
μωρέ μην βασίζεσαι σε αυτό..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Ο/H M3AT5O5 έγραψε:
Έχω πάρει πολλες φορές και δεν έχω χρεωθεί τελωνείο γιατι τα στέλνουν μέσω αυστρίας η γερμανίας που σημάινει πως κινούνται εντός Ε.Ε και έτσι δεν χρεώνουν τελωνείο!!! (είναι πολύ μπροστά ο κινέζος τελικά!!!)
Αυτό που λες δεν ισχύει. Στο τελωνείο κοιτάνε χώρα προέλευσης, όχι από που περνάει
Από το Tapatalk-Xiaomi Mi3WΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ισχύει δεν ισχύει εγώ δεν έχω πληρώσει ΠΟΤΕ τελωνείο....Ουτε με DHL ούτε με ΤΝΤ...
-
Ο/H M3AT5O5 έγραψε:
Ισχύει δεν ισχύει εγώ δεν έχω πληρώσει ΠΟΤΕ τελωνείο....Ουτε με DHL ούτε με ΤΝΤ...
Ωραίος ο φίλος, ούτε το κοκαλάκι της νυχτερίδας να είχε, δεν εξηγείται διαφορετικά. Διότι για όλους μας (DHL και ΤΝΤ) πάνω από 35 € αποστολή , σημαίνει πέρασμα από τελωνείο.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες