Έχει κάποια επιλογή που το back-up με TWRT να αποθηκεύεται στην sd-card κ' όχι στην εσωτερική μνήμη?
Note στα χέρια ενός αρχαριου!
-
-
Ναι εχειΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Μπορείς να μου πεις κ' που είναι η επιλογή?
-
Δες εδω που εχω ανεβασει και εικονεςΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum. Νεος κ εγω κατοχος ενος REDMI NOTE, το οποιο εχω στα χερια μου 3 ημερες.
Εδω θα πρεπει να ευχαριστησω οσους συμμετεχουν στο forum, γιατι με ολες τις πληροφοριες σας, αφου παρελαβα το κινητο με αγγλοκινεζικη βερσιον
καταφερα κ το root κ να περασω την ελληνικη rom.
Επειτα εκανα κ ΟΤΑ update κ ολα μια χαρα......ολα εκτος απο ενα θεματακι.
Εψαξα για λυση κ για αυτο πριν ρωτησω αλλα δεν βρηκα κατι. Ελπιζω να μην ειμαι off topic αλλα θεωρησα σωστο να μην ανοιξω κ νεο θεμα για μια απορια μονο.
Οποτε ειμαι τωρα με την GTV - 3.21.0, αλλα οταν λαμβανω καποιο sms δεν μου βγαζει το ονομα αλλα το νουμερο του τηλεφωνου. Λιγο ζορικο να θυμαμαι ολα τα ωουμερα κ λογω ηλικιας κ λογω επαγγελματος αλλα κ λογω βαρεμαρας.
Επισης οταν ανοιγω τα sms υπαρχουν τα ονομα των αποστολεων αλλα μπαινοντας σε οποιο απο αυτα για να δω τα sms, μου εμφανιζει κ παλι το νουμερο κ οχι το ονομα.
Το backup των επαφων εγινε φυσικα απο το google κ το restore των σμσ απο τον myphone explorer. Ψαχνοντας κ σκεφτομενος το τι να κανω, εσβησα ολα τα σμσ (υπαρχει το backup) k το αφηνω κενο κ περιμενω το επομενο σμσ το οποιο μου εμφανιζει κ παλι νουμερο κ οχι το ονομα.
Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω MIUI κ ισως να ειναι καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω.
Ελπιζω καποιος να βοηθησει, ευχαριστω κ παλι ολο το forum για την μεχρι τωρα βοηθεια -
Θα τρέξεις το Number Fixer που είναι στην επιφάνεια εργασίας και θα προσθέσεις το πρόθεμα +30 σε όλες τις επαφές σου που είναι 10ψήφιες.
Καλωσόρισες στην παρέα μας ... -
Σε ευχαριστω πολυ, οντως το εκανα κ ολα τα ελληνικα νουμερα διορθωθηκαν. Εκτος απο μερικα εκτος ελλαδος, π.χ. σερβια οπου βγαζει το νουμερο με το προθεμα (+381) αλλα οχι το ονομα που υπαρχει στις επαφες.
Υπαρχει καποιο tip κ για αυτο? -
Aν είναι λίγες οι επαφές μπορείς να βάλεις μόνος σου το πρόθεμα από μπροστά.
-
Καλησπερα και απο εμενα σε ολα τα παιδια του fotum . Ειμαι και εγω κατοχος εδω και 20 μερες ενος redmi note . εδω και πολλες μερες διαβαζω ολα τα αρθρα σχετικα μετο κινητο και κυριως για τον τροπο περασματος της ελληνικης rom . Και το δικο δικο μου εχει περασμενη την πολυγλωσσικη rom και φυσικα πατωντας volume (-) και power βγαζει κινεζικα. Αποφοσισα λοιπον να περασω την ελληνικη ρομ και φυσικα αρχισα απο το play store για να καταβασω και να εγκαταστησω το mobileuncle mtk tools (νομιζω ετσι πρεπει να αρχισω ωστε να αποκτησω αγγλοφωνη recovery). Εκει αρχισαν και τα πρωτα προβληματα. Δεν μπορω να το εγκαταστισω γιατι το κινητο βγαζει μνμ (δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος). Παω στις ρυθμισεις στον αποθηκευτικο χωρο και βλεπω πως εχω ακομη 5,53 GB διαθεσιμα στην rom, ενω μπαρα για την ram δεν μου βγαζει καθολου μπαρα. Μπορει καποιος να με βοηθησει; Γιατι μου βγαζει αυτο το μυνημα; Το τηλεφωνο ειναι root και δεν εχω περασμενες πολλες εφαρμογες. Ολεςειναι απο το playsrore. Το μονοπραγμα που εχω πειραξει στι κινητο και η αληθεια ειναι πως το εκανα χωρις να ξερω τι θα γινοταν(καπου διαβασα για το περασμα ενος πραογραμματος για recovery) πατησα 5 φορες πανω στο "εκδοση Android" και μου εβγαλε ενα μνμ "you are already a developer". Δεν ξερω αν με αυτο εγινε κατι στο τηλεφωνο και δεν μπορω να κανω εγκατασταση του προγραμματος.
Θα ηθελα την βοηθεια οποιουδηποτε μπορει και θελει ναβοηθησει.
Ευχαριστω -
-
Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση
Οχι το κινητο μου δενεχει την εφαρμογη updater για αυτο και ηθελα να περασω αυτη την εφαρμογη.
Υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη ωστε να αποκτησω αγγλοφωνο recovery;
Και τελικα αυτο που εκανα (5 φορες πατημα στο "εκδοση android") προκαλεσε καποια προβλημα στην συσκευη; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0