Διαφήμιση

Note στα χέρια ενός αρχαριου!

• Note στα χέρια ενός αρχαριου!

Ο/H tora33 έγραψε:

το έγραψα παραπάνω και τα δύο , μετά ρυθμίσεις αν σου πει

Τα έκανα και τα 2 που είπες και μου τα γ@μησε όλα....χάθηκαν οι φάκελοι που είχα μέσα τις εφαρμογές ανά κατηγορία, τις οποίες αραδιασε στις επιφάνειες χύμα.... Χάθηκαν οι συντομεύσεις ταχείας κλήσης επαφών (25!!) και πρέπει να τις ξαναβάλω....

Τί έγινε;;

Sent from my HM NOTE 1W
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • σου είπα θα κάνεις ρυθμίσεις πάλι (αφού έσβησες τις ρυθμίσεις , έκανες clear data , clear cache για την επιφάνεια εργασίας )
      θα κουραστείς λίγο , αρκεί να διορθώθηκαν το crash & restart,
      κάνε επανεκκίνηση
      (πολλές φορές είπαμε π.χ. για εφαρμογές clear data και clear cache , χάνονται οι ρυθμίσεις από τις εφαρμογές)
      βάλε πάλι και την rom ,
      edit
      είδα ότι είχες κι άλλα προβλήματα
      δεν δοκιμάζεις και την Ελληνική !! μπας και στρώσει

Ο/H topmar έγραψε:

Δεύτερη μέρα χρήσης του κινητού και έχω κολλήματα στην εφαρμογή των επαφών

σου πρότειναν , clear data και clear cache , και το έκανες , είχες εμπειρία

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

Ο/H tora33 έγραψε:

σου είπα θα κάνεις ρυθμίσεις πάλι (αφού έσβησες τις ρυθμίσεις , έκανες clear data , clear cache για την επιφάνεια εργασίας )
      θα κουραστείς λίγο , αρκεί να διορθώθηκαν το crash & restart,
      κάνε επανεκκίνηση
      (πολλές φορές είπαμε π.χ. για εφαρμογές clear data και clear cache , χάνονται οι ρυθμίσεις από τις εφαρμογές)
      βάλε πάλι και την rom ,
      edit
      είδα ότι είχες κι άλλα προβλήματα
      δεν δοκιμάζεις και την Ελληνική !! μπας και στρώσει

Κάτσε να κάνω πάλι τις ρυθμίσεις, να δω πως θα πάει, και βλέπουμε....

Sent from my HM NOTE 1W
    • Διαφήμιση

Καλημέρα,

σήμερα αποφάσισα και πέρασα την ελληνική έκδοση 4.11.14, πάνω από την 37.0.1 Αγγλοκινεζικη που είχα, χωρίς κανένα wipe.....

Για να δούμε λοιπόν....

ΥΓ: Λύση για να στέλνει με 160 χαρακτήρες μηνύματα η μανισια εφαρμογή, έχουμε;;

Sent from my HM NOTE 1W
      Images
      • uploadfromtaptalk1418297407523.png

96,63 kB, 720×1.280, viewed 113 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην topmar ().

• Καλημέρα παίδες,

Επειδή με βοηθήσατε πολύ με την εγκατάσταση της ROM στο 1S, θέλω ξανά τη βοήθεια σας με τη ROM σε Redmi Note.

Ποια ROM να κατεβάσω και πως να την εγκαταστήσω; Θα ήθελα απευθείας link γιατί ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος λόγω δουλειάς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
      Won't Back Down
    • Ο/H perpetas έγραψε:

Καλημέρα παίδες,

Επειδή με βοηθήσατε πολύ με την εγκατάσταση της ROM στο 1S, θέλω ξανά τη βοήθεια σας με τη ROM σε Redmi Note.

Ποια ROM να κατεβάσω και πως να την εγκαταστήσω; Θα ήθελα απευθείας link γιατί ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος λόγω δουλειάς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΠΡΟΣΕΧΕ! Οι οδηγίες αφορούν το Redmi Note 3G και ΟΧΙ το Redmi Note 4G/LTE
      (και αυτό επειδή ανέφερες την συσκευή σου σαν σκέτη Redmi Note)

Η τελευταία rom για το Redmi Note 3G είναι ΕΔΩ (xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.11.14.zip)
      Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να φλασάρεις τη rom, ωστόσο εγώ πολύ πρόσφατα προτίμησα ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ που σου κάνει το τηλέφωνο καινούριο!
      Ωστόσο, πάντα έχεις την επιλογή της "αναβάθμισης" (Updater) εάν η συσκευή σου έχει ήδη updater.

• @caeser Επειδή έχω πολύ καιρό να βάλω νέα ρομ, ο κλασικός τρόπος με κατέβασμα και τρέξιμο απευθείας από το κινητό ισχύει ακόμα ε;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ev3rflow έγραψε:

@caeser Επειδή έχω πολύ καιρό να βάλω νέα ρομ, ο κλασικός τρόπος με κατέβασμα και τρέξιμο απευθείας από το κινητό ισχύει ακόμα ε;

Εάν εννοείς το OTA, εγώ αποφεύγω να κατεβάσω απο το κινητό rom λόγω πιθανού lag της σύνδεσης και άρα "καταστροφής" της rom που εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους κατά την εγκατάστασή της. Πάντα κατεβάζω με το PC και την μεταφέρω στο κινητό, για τα περαιτέρω... Ωστόσο, εάν έχεις καλή σύνδεση και θέλεις να κατεβάσεις (την σωστή) rom, φυσικά και ισχύει ακόμα το φλασάρισμα με τον Updater (αυτό προφανώς εννοείς "κλασικό τρόπο")
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H ev3rflow έγραψε:

@caeser Επειδή έχω πολύ καιρό να βάλω νέα ρομ, ο κλασικός τρόπος με κατέβασμα και τρέξιμο απευθείας από το κινητό ισχύει ακόμα ε;

Εάν εννοείς το OTA, εγώ αποφεύγω να κατεβάσω απο το κινητό rom λόγω πιθανού lag της σύνδεσης και άρα "καταστροφής" της rom που εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους κατά την εγκατάστασή της. Πάντα κατεβάζω με το PC και την μεταφέρω στο κινητό, για τα περαιτέρω... Ωστόσο, εάν έχεις καλή σύνδεση και θέλεις να κατεβάσεις (την σωστή) rom, φυσικά και ισχύει ακόμα το φλασάρισμα με τον Updater (αυτό προφανώς εννοείς "κλασικό τρόπο")

Σωστά, φλασάρισμα με updater έλεγα... Έχω ακόμα την 4.9.5 οπότε έλεγα να κάνω και μια αναβαθμισούλα!!!
    • Ο/H ev3rflow έγραψε:

Σωστά, φλασάρισμα με updater έλεγα... Έχω ακόμα την 4.9.5 οπότε έλεγα να κάνω και μια αναβαθμισούλα!!!

Ε, ναι, βέβαια... να κάνεις αναβαθμισούλα σίγουρα! Αξίζει το κόπο!
    • Ερώτηση νο.1: Απο ΟΤΑ πατώντας αναβάθμιση χάνουμε τα δεδομένα μας?
      και νο.2: Η κάμερα σε εσάς κάνει ήχο όταν τραβάτε φωτογραφία? Εμένα δεν κάνει ανεξάρτητα από την ρύθμιση που έχω επιλέξει! Μήπως φτιάχνει με το Lenovo Super Camera? Έχει κανένας link για αυτήν?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H georgeTB έγραψε:

Ερώτηση νο.1: Απο ΟΤΑ πατώντας αναβάθμιση χάνουμε τα δεδομένα μας?
      και νο.2: Η κάμερα σε εσάς κάνει ήχο όταν τραβάτε φωτογραφία? Εμένα δεν κάνει ανεξάρτητα από την ρύθμιση που έχω επιλέξει! Μήπως φτιάχνει με το Lenovo Super Camera? Έχει κανένας link για αυτήν?

όχι , δεν χάνουμε τίποτα , αν εννοείς από την εφαρμογή ota updater (αυτό εννοείς)
      αν έχεις την Ελληνική, το update το κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση

Αν κάνουμε αυτόματη αναβάθμιση , θα μπει η αναβάθμιση της multi , στην Ελληνική που έχουμε και θα γίνει "μπάχαλο"
      για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε :

Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update ,

θα ελέγχουμε για αναβαθμίσεις μόνο από την εφαρμογή ota updater=>ΡΟΜ=>Διαθέσιμες ενημερώσεις

25/11-LENOVO SUPER CAMERA- UPDATED TO VERSIO… | Samsung Galaxy Note 3 | XDA Forums

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )