Διαφήμιση

Note στα χέρια ενός αρχαριου!

• Ο/H kalamaris έγραψε:

Ξερουμε πως μπορω να ρυθμισω να κατεβαζω εφαρμογες και μεσω δεδομενων και οχι μονο μεσω wifi?

Miui V6
      Εργαλεία=>λήψεις=>δεξιά επάνω τις τρις τελείες=>ρυθμίσεις =>απεριόριστα (στα mb)
      Miui V5
      δεξιά επάνω τις τρις τελείες = το γρανάζι
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Παιδιά στην παραγγελία που έκανα, στα σχόλια από κάτω μου έγραψαν "the phone will have lyrics station not install by us!". Τι θέλει να πει ο ποιητής;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Παιδιά στην παραγγελία που έκανα, στα σχόλια από κάτω μου έγραψαν "the phone will have lyrics station not install by us!". Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Κινέζικα "αγγλικά"? Πιάσ'το αυγό και κούρευτο! Δεν ξέρω φίλε μου τι θέλει να πει ο κινέζος ποιητής...
      Πες του και συ: Το κεχρί, του κεχριού...Ωωωω κεχρί! Χαχαχα!
      Μην ανησυχείς πάντως, όπως και να στο στείλουν εδώ (όσο αφορά το λογισμικό εννοώ) θα βρούμε τρόπο να το κάνουμε καινούριο! Μην σε νοιάζει! Έτσι κι αλλιώς 9 στα 10 τηλέφωνα που έρχονται, φοράνε "πατάτες" roms, και τελικά οι χρήστες τις αντικαθιστούν είτε με την ελληνική GTV, ή με κάποια πιό αξιόπιστη απο αυτή που φοράει, απο την επίσημη Xiaomi.
      Με το καλό να παραλάβεις και καλώς ήρθες στο φόρουμ! :thumbsup:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H t54g05 έγραψε:

Παιδιά στην παραγγελία που έκανα, στα σχόλια από κάτω μου έγραψαν "the phone will have lyrics station not install by us!". Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Κινέζικα "αγγλικά"? Πιάσ'το αυγό και κούρευτο! Δεν ξέρω φίλε μου τι θέλει να πει ο κινέζος ποιητής...
      Πες του και συ: Το κεχρί, του κεχριού...Ωωωω κεχρί! Χαχαχα!
      Μην ανησυχείς πάντως, όπως και να στο στείλουν εδώ (όσο αφορά το λογισμικό εννοώ) θα βρούμε τρόπο να το κάνουμε καινούριο! Μην σε νοιάζει! Έτσι κι αλλιώς 9 στα 10 τηλέφωνα που έρχονται, φοράνε "πατάτες" roms, και τελικά οι χρήστες τις αντικαθιστούν είτε με την ελληνική GTV, ή με κάποια πιό αξιόπιστη απο αυτή που φοράει, απο την επίσημη Xiaomi.
      Με το καλό να παραλάβεις και καλώς ήρθες στο φόρουμ! :thumbsup:

Σε ευχαριστώ. Τους ζήτησα να μην το πειράξουν καθόλου και να μου το στείλουν όπως είναι εργοστασιακο και μου απάντησαν αυτό
    • Καλησπερα φιλοι μου και καλη χρονια...
      Μολις μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα στο xiaomi note μου και θελω αμεσα την βοηθεια σας.
      Το εβαλα να φορτισει και σε καποια στιγμη ενω ηταν περιπου στο 80% εσβησε και δεν ανοιγει με τιποτε. Ακουστηκε μονο ενας ηχος σαν να ελαβα καποιο μυνημα και μετα οταν πηγα το το δω ηταν σβηστο.
      Προσπαθησα να το ανοιξω αλλα αδυνατον. Εβγαλα εβαλα μπαταρια αλλα παλι τιποτε. Παταω
      volum + ή volum - και power παλι τιποτε. Προσπαθω με ή χωρις συνδεδεμενο φορτιστη αλλα δεν ανοιγει με τιποτε. Ουτε το λαμπακι πανω αριστερα της φορτησης αναβει.
      Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι εγινε.
      Ειμαι εξωτερικο και εχω μεινει χωρις τηλεφωνο. Ειναι η δευτερη φορτηση που κανω εδω που ειμαι. Η πρωτη εγινε κανονικα.
      Περιμενω την βοηθεια σας....
    • Φαίνεται σα να είναι τελείως αποφόρτιση ή μπαταρία
      Βγάλε και βάλε την μπαταρία
      Φορτισετο με άλλον φορτιστή
      Και Κάνε εγκατάσταση πάλι την Rom

Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

• Διαφήμιση
    • Γεια σου tora33
      Το τηλεφωνο φορτιζε κανονικα. Μαλιστα τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε φτασει στο 80% περιπου. Δοκιμασα και αλλο φορτιστει αλλα τιποτε. Ουτε hart reset δεν μπορω να κανω. Δεν υπαρχει στο τηλ κουμπακι για reset?
      Υπαρχει πιθανοτητα να εχει βλαβη η μπαταρια μονο ή τα επεξε και το κινητο.
      Υπαρχει τροπος να ελεγξω την μπαταρια?
    • Εκτός αν είναι κάποιο hardware fault και το κινητό τα έφτυσε. Αν τυχόν έχεις κανένα laptop δοκίμασε να το συνδέσεις εκεί να δούμε.

Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
    • Εχω λαπτοπ, αλλα τι πρεπει να κανω ακριβως δεν ξερω. Αν μπορεις να βοηθησεις?
      Εχω και κατι αλλο να ρωτησω. Αν βγαλω την μπαταρια και συνδεσω το κινητο με τον φορτιστη κανονικα θα πρεπει να λειτουργησει ή οχι?
    • Καλη Χρονιά. Δεν είναι σίγουρο οτι θα δουλέψει αλλά αξίζει να προσπαθησεις.

Sent from my HM 1SW using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Θετική Απάντηση

Ο/H dimosthenis έγραψε:

Γεια σου tora33
      Το τηλεφωνο φορτιζε κανονικα. Μαλιστα τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε φτασει στο 80% περιπου. Δοκιμασα και αλλο φορτιστει αλλα τιποτε. Ουτε hart reset δεν μπορω να κανω. Δεν υπαρχει στο τηλ κουμπακι για reset?
      Υπαρχει πιθανοτητα να εχει βλαβη η μπαταρια μονο ή τα επεξε και το κινητο.
      Υπαρχει τροπος να ελεγξω την μπαταρια?

προσπάθησε
      REDMI NOTE WCDMA to Factory installation

με το SP_Flash_Tool_v5.1409.03
      Κατεβάζεις το παρακάτω πακέτο
      MEGA
      έχει μέσα :
      SP_Flash_Tool_v5.1409.03
      REDMINOTE_BACKUP_USINE
      MTK6592_PdaNET_ADB_VCOM_Drivers
      CWM

Α Προετοιμασία του υπολογιστή σου:
      1 - αποσυμπιέζεις το αρχείο "INSTALL_USINE_REDMINOTE.zip"
      2 -εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης που υπάρχει στο "MTK6592_PdaNET_ADB_VCOM_Drivers"

Β-Προετοιμασία του τηλεφώνου
      1 - Απ ενεργοποιείς το τηλέφωνο (το κλείνεις)
      2 -Αφαιρείς τη μπαταρία
      3 - Μην συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή σου

C- φλασάρισμα
      1 - αποσυμπίεσε το αρχείο "INSTALL_USINE_REDMINOTE.zip"
      2 - Ανοίξτε το φάκελο "INSTALL_USINE_REDMINOTE", πηγαίνεις στο "SP_Flash_Tool_v5.1409.03"
      3 - Κάνε δεξί κλικ στο "flash_tool.exe" και "Εκτέλεση ως διαχειριστής" (Run as administrator)

1.Αφού το λογισμικό έχει ξεκινήσει, κάνε κλικ στο "scatter- φόρτωσης"
      2.Επιλέγεις το αρχείο "MT6592_Android_scatter.txt" που βρίσκεται στο φάκελο "REDMINOTE_BACKUP_USINE"
      3.ξετσέκαρε (να μην είναι τσεκαρισμένη) η επιλογή από το πλαίσιο "Preloader"
      3.κάνε κλικ στο " Download"
      4.Σύνδεσε το τηλέφωνό σου στον υπολογιστή , (θα πρέπει να εμφανιστεί μια κόκκινη γραμμή)
      5. κίτρινη γραμμή προόδου (μην αποσυνδέσεις το τηλέφωνο)
      6.Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα δεις ένα μικρό παράθυρο με την ένδειξη "Download OK"
      7.αποσυνδέεις το τηλέφωνο από το κομπιούτερ , βάζεις την μπαταρία πριν ανοίξεις το τηλέφωνο.

το αναφέραμε εδώ
      redmi note προβλημα φορτωσης rom

αν δεν τα καταφέρεις , κάνε τα παρακάτω

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
      Αιτία: Oλοκληρωμένη απάντηση