Aνοίχτηκε επίσημο θέμα στο xda για το Xiaomi MI3
-
-
Τι λες τώρα;;;; Κουφάθηκα! Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό.
Εδώ για το mi2 που έχουν βγεί και τα kernel sources τόσο καιρό, δικό του forum δεν έχει. Για το mi3 δεν έχουν βγει καν ακόμα.
Μην αναφέρω για την έχθρα του XDA για την xiaomi...
Άντε να δούμε και πηγαίο κώδικα σύντομα ώστε να αρχίσουμε τα μαγειρέματα xD Θέλω CM και AOSP εδώ και τώρα!!!!:P
EDIT:
Το forum του mi3 στο XDA είναι "δοκιμαστικό" απ΄ ότι ενημερώνει και το stuff του site XDA is Adding a Xiaomi Forum for Mi 3. Μπράβο τους πάντως που κάνανε τέτοια κίνηση. Ελπίζω να φερθεί έξυπνα η Xiaomi πάντως (με sources κτλ) γιατί κακά τα ψέμματα αν έχεις "XDA verification" μόνο καλό μπορεί να κάνει στις πωλήσεις σου.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mprou ().
-
μα ήθελαν δεν ήθελαν με τέτοιο immersion που έχει η εταιρία ανά τον κόσμο πρέπει να έχουν τομέα επίσημο ανοιχτό.. και αν δεις πανικός γίνεται σε άλλα Thread περί Xiaomi, ε τώρα μένει να δούμε πραγματικά CM/ASAP μιας και έχουμε CWM Recovery και άνετα παίζουμε με TrueDualBoot, ειδικά αν έχεις 64άρι σαν το δικό μου
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι το θέμα το διάβασα στο forum του myphone από μέλος τον asbatey. Στην παρακάτω διεύθυνση οι Xda εξηγούν γιατί έως τώρα δεν είχαν θεμα της Xiaoni: XDA is Adding a Xiaomi Forum for Mi 3
-
Τι παίζει με αυτό το xda κτλπ.. για να καταλάβω και εγώ ο νέος;
-
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
φέρε ένα quote εδώ ντε, ένα screamshotπάω από εκεί να το δω.. και θα κάνω edit να το φέρω εδώ να το σχολιάσουμε μαζί παρέα..
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
φέρε ένα quote εδώ ντε, ένα screamshotπάω από εκεί να το δω.. και θα κάνω edit να το φέρω εδώ να το σχολιάσουμε μαζί παρέα..
Να διευκρινήσω: ΔΕΝ συμφωνώ στο "Stop using MIUI", αλλά στο "Their practices are poison for the open-source community..." -
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
Ε...ναι, ακριβώς εκεί είναι το θέμα! Στους "κλειδωμένους" drivers (σε αντίθεση όμως με την διεθνή πρακτική, των περισσοτέρων άλλων εταιριών) με αποτέλεσμα η όποια "open-source community" να μην μπορεί να παρέμβει... Τα ίδια έκανε και η Sumsung για αρκετά χρόνια, ώσπου τελικά κατάλαβε ότι μόνο κέρδος θα είχε εάν θα άλλαζε πολιτική... και τελικά άλλαξε! (προς το καλό ΟΛΩΝ των χρηστών φυσικά!) -
ε νταξ ας μας κάνουν εμάς το miui όσο καλό είναι ως τώρα με το feedback μας κι ας περάσουν και 2 χρόνια.. δεν με χαλάει καθολούλου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0