Διαφήμιση

Xiaomi Mi4 VS OnePlusOne

• Re: Xiaomi Mi4 VS OnePlusOne

Στα ίδια χρήματα με το mi4 δεν βγαίνει το 64αρι opo;
      Το opo έχει και 4g.
      Για να τα βάζεις μαζί υποθέτω ότι εμφανισιακά και τα 2 σου αρέσουν όπως είτε miui είτε cm σου κάνει το ίδιο.
      Soc πάνω κάτω τα ίδια έχουν, κάμερες πάνω κάρτα ίδια.

Κατά τα άλλα έχουν αρκετή διαφορά στο μέγεθος οπότε πάρε αυτό που σε βολεύει καλύτερα.

Sent from my MI 2S using Tapatalk
    • Ο/H FrOsT έγραψε:

Στα ίδια χρήματα με το mi4 δεν βγαίνει το 64αρι opo;
      Το opo έχει και 4g.
      Για να τα βάζεις μαζί υποθέτω ότι εμφανισιακά και τα 2 σου αρέσουν όπως είτε miui είτε cm σου κάνει το ίδιο.
      Soc πάνω κάτω τα ίδια έχουν, κάμερες πάνω κάρτα ίδια.

Κατά τα άλλα έχουν αρκετή διαφορά στο μέγεθος οπότε πάρε αυτό που σε βολεύει καλύτερα.

Ο λόγος που τα έβαλα "μαζί" είναι ότι πρόκειται για δύο ναυαρχίδες που ξεχωρίζουν και με διαφορά από πολλά άλλα κινητά της ίδιας κατηγορίας, επίσης ότι έκαναν αρκετό "θόρυβο" με την παρουσία τους στην αγορά και βέβαια το γεγονός ότι πρόκειται για κινητά που οι τιμές τους είναι ακόμα "κινέζικες" και μπορεί κάποιος να τα "ονειρευτεί", χωρίς να σκέφτεται ότι πρέπει να δώσει μια μικρή "περιουσία" για να τα αποκτήσει (βλ. samsung κ.λ.π.)
    • Διαφήμιση
    • Οταν με το καλό βγεί η MIUI V6 για τις συσκευές σας και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι την νέα MIUI V6, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα μείνετε στην Xiaomi ως 1η επιλογή. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Οταν με το καλό βγεί η MIUI V6 για τις συσκευές σας και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι την νέα MIUI V6, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα μείνετε στην Xiaomi ως 1η επιλογή. :D

Απο τη στιγμή που είμαστε fans της Xiaomi ακόμη και με την V5 την έχουμε ως πρώτη επιλογή... ωστόσο το ερώτημα παραμένει, τουλάχιστον σε φιλοσορικό επίπεδο και απ'ότι βλέπω το απάντησες έμμεσα, χωρίς όμως να το αιτιολογήσεις... :D
    • Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που βλέπω στην MIUI V6.
      Aκόμη και 1000 Screen Shots να σας δώσω, θα πρέπει να δείτε από μόνοι σας την overall αίσθηση που σου δίνει.

Εμένα προσωπικά με έχει γοητεύσει αλλά δεν έχω την δυνατότητα τουλάχιστον μέχρι στιγμής να σας δώσω περισσότερα.

Πάντως αν είχα να κάνω μία επιλογή συσκευής πέρα από Xiaomi, θα επέλεγα μία που εκτός από Support στο XDA να έχει και υποστήριξη από MIUI Devs.

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που βλέπω στην MIUI V6.
      Aκόμη και 1000 Screen Shots να σας δώσω, θα πρέπει να δείτε από μόνοι σας την overall αίσθηση που σου δίνει.

Εμένα προσωπικά με έχει γοητεύσει αλλά δεν έχω την δυνατότητα τουλάχιστον μέχρι στιγμής να σας δώσω περισσότερα.

Πάντως αν είχα να κάνω μία επιλογή συσκευής πέρα από Xiaomi, θα επέλεγα μία που εκτός από Support στο XDA να έχει και υποστήριξη από MIUI Devs.

Σαφώς και εμπιστεύομαι τη κρίση σου, αλλά καταλαβαίνω και τον ενθουσιασμό σου όσο αφορά τη V6, ωστόσο μιας και το ανέφερες δυστυχώς δεν έχουμε support από το XDA σαν xiaomi fans (θα μου πεις τι να το κάνουμε, αφου έχουμε "εμάς", αλλά σίγουρα πρόκειται για άλλο επίπεδο support).
      Όσο για το OnePlusOne φαντάζομαι θα έρθει η στιγμή που και αυτό θα φορέσει Miui μια μέρα... (γιατί όχι άλλωστε?)
    • Διαφήμιση
    • Κοίτα,
      γενικά είναι πού εύκολο να φτιάξει κάποιος μία MIUI ROM για οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να βρεί αντίστοιχη Patch ROM που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά Hardware με την συσκευή του.

Και εγώ είμαι υπέρ της απελευθέρωσης των Kernels της Xiaomi ως open Source, και πιστεύω πως αργά η γρήγορα θα το κάνει.
      Εκείνο που ΑΠΑΙΤΩ από όλους αυτούς τους DEV στην Xiaomi - Miui, είναι να δώσουν επιτέλους σωστούς drivers έτσι ώστε να κάνουν fix τα όποια Bugs..

Θα θεωρούσα καλύτερο για όλους μας να έχουμε Update μία φορά κάθε μήνα ή δύο μήνες, και να είναι Bug Free, παρά αυτά τα ανούσια Updates κάθε Παρασκευή, που φτιάχνουν 1 χαλάνε 1.5 κάθε φορά....

Βέβαια υπάρχουν και οι Stable ROMs αλλά και πάλι δεν είναι 99% Bugs Free.

• Re: Xiaomi Mi4 VS OnePlusOne

Βέβαια όπως το mi4 θα πάρει miui6 έτσι και το opo θα πάρει Android L ίσως και την επόμενη major από την L.
      Πιο πιθανό να δούμε miui στο opo πάρα L στο mi4.

Btw το sandstone back cover του opo τα σπάει, σαν γενικό design προτιμώ το mi4

Αλλά όπως είπα, για μένα θα κρίνονταν στο μέγεθος κυρίως.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην FrOsT ().

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Κοίτα,
      γενικά είναι πού εύκολο να φτιάξει κάποιος μία MIUI ROM για οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να βρεί αντίστοιχη Patch ROM που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά Hardware με την συσκευή του.

Και εγώ είμαι υπέρ της απελευθέρωσης των Kernels της Xiaomi ως open Source, και πιστεύω πως αργά η γρήγορα θα το κάνει.
      Εκείνο που ΑΠΑΙΤΩ από όλους αυτούς τους DEV στην Xiaomi - Miui, είναι να δώσουν επιτέλους σωστούς drivers έτσι ώστε να κάνουν fix τα όποια Bugs..

Θα θεωρούσα καλύτερο για όλους μας να έχουμε Update μία φορά κάθε μήνα ή δύο μήνες, και να είναι Bug Free, παρά αυτά τα ανούσια Updates κάθε Παρασκευή, που φτιάχνουν 1 χαλάνε 1.5 κάθε φορά....

Βέβαια υπάρχουν και οι Stable ROMs αλλά και πάλι δεν είναι 99% Bugs Free.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με όλα όσα λες! Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι γιατί, αφου κάποια στιγμή θα το κάνει όπως λες, και έτσι πιστεύω και γω, γιατί δεν το κάνει νωρίτερα? Περιμένει πρώτα όλες τις κακές κριτικές του κοινού και μετά να "ξυπνήσει"? Μα αφού είναι πρακτική που έχει γίνει στο παρελθόν... Τι εξυπηρετεί άραγε η εμμονή του "ΚΡΥΨΥΝΟΥΣ"? Φαντάζομαι θα γνωρίζουνε εκεί, πολύ καλύτερα απο εμάς, ότι όταν έρθει η ώρα να ανοιχτεί η εταιρεία στις διεθνείς (δυτικές) αγορές, τέτοιου είδους πολιτικές δεν θα περάσουν χωρίς (αρνητικό) κόστος...
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Οταν με το καλό βγεί η MIUI V6 για τις συσκευές σας και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι την νέα MIUI V6, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα μείνετε στην Xiaomi ως 1η επιλογή. :D
      ε αυτό περιμένουμε ωρέ Αδμινιστράτωρ μας.. την 6 :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H FrOsT έγραψε:

Βέβαια όπως το mi4 θα πάρει miui6 έτσι και το opo θα πάρει Android L ίσως και την επόμενη major από την L.
      Πιο πιθανό να δούμε miui στο opo πάρα L στο mi4.

Btw το sandstone back cover του opo τα σπάει, σαν γενικό design προτιμώ το mi4

Αλλά όπως είπα, για μένα θα κρίνονταν στο μέγεθος κυρίως.

Μιας και αναφέρεσαι στο μέγεθος, οι συσκευές έχουν μισή ίντσα διαφορά στην οθόνη και άρα και στις συνολικές διαστάσεις και ΝΑΙ, αυτό είναι ένα σοβαρό κριτήριο επιλογής...