Ο/H Tassos έγραψε:
Φφφ.. μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό ειδικά αν ειναι στο stand by.. ( και οκ δε το ξανά κάνω δε το ρισκάρω καν.. )
Αλλά να ξεκαθαρίσουμε και κάτι, το πρόβλημα έπειτα που θα οφείλετε στην μπαταρία ή στο κινητό - λειτουργικό μας; Η μπαταρία χαλάει και δε θα φορτίζει καλά ( αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ακόμη τον ακριβές λόγο δεν τον καταλαβαίνω ) ή το κινητό μας - λειτουργικό; Επειδή μάλλον κλείνει "απότομα";
Το πρόβλημα (της μη εκκίνησης) φυσικά θα οφείλεται στη μπαταρία και στην (μετέπειτα) παντελή έλλειψη ενέργειας. Είπαμε όμως, ότι εάν ξαναφορτίσει κάποιος την μπαταρία, η συσκευή θα ξεκινήσει και πάλι, αργά ή γρήγορα...
Παλαιότερης τεχνολογίας συσκευές (πάσης φύσεως συσκευές, όχι μόνο κινητά τηλέφωνα) είχαν την δυνατότητα να ξεκινούν και με ΜΟΝΟ το ρεύμα (χωρίς καν την μπαταρία μέσα στη συσκευή). Τώρα όμως οι περισσότεροι κατασκευαστές κάνουν τις συσκευές να παίρνουν ενέργεια μέσω της μπαταρίας. Στα xiaomi τουλάχιστον σε ενημερώνει η συσκευή (αναβοσβήνοντας το mi Logo και το κόκκινο led) για την έλλειψη (ή την εντελώς νεκρή μπαταρία) όταν τη βάλεις στο ρεύμα (φορτιστή).
Σε κάθε περίπτωση το λειτουργικό δεν παθαίνει κάτι (ή δεν ξέρω εγώ να παθαίνει κάτι) απο την έλλειψη ενέργειας...