Το βλέπουμε είδει το λινκ. Καλύτερα να μην τον διαφημίσουμε αν δεν είναι το γνήσιο.
Xiaomi Mi3 Fake vs Real
-
-
Περιμένω απάντηση από το support του xiaomi που τούς έχω στείλει mail
Εσύ SomniusX και MIUI_ART τη μπορείτε να κάνετε εάν σας δώσω το IMEI μου?
Και στο μόνο site που μπορώ να βρω πληροφορίες όσο αφορά το IMEI του κινητού μου είναι το 电信设备进网管理网站Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην dimifrag ().
-
Από την υποστήριξη του xiaomi στην Κίνα δεν είχα καμία βοήθεια γιατί λένε ότι δεν στέλνουν κινητά στην Ελλάδα!
-
Κατέβασε από το Google Play το Antutu 5 - κάνε ένα Bench και δώσε μας τα αποτελέσματα.
Το ότι δεν σου αναγνωρίζει το IMEI - S/N είναι κακό, αλλά δεν μπορούμε να πούμε 100% για την γνησιότητα της συσκευής. -
Θα σου δώσω από το CPUz και το Antutu σε pm
-
MIUI_ART Το πήρες το μήνυμα?
-
To πήρα, και με βάση αυτών που βλέπω έχεις τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις μίας γνήσιας συσκευής.
Την ζημιά σου την έκανε προφανώς η πολύ κακή ROM με την οποία σου έστειλαν την συσκευή. -
Και πως διορθώνεται Αυτό?
-
-
Θα την δοκιμάσω μπας και την αναγνωρίσει την συσκευή αλλά ελπίζω να μην έχει bugs "για αυτό το λόγο φοράω σταθερή έκδοση γιατί έχω βαρεθεί τα προβλήματα"
-
Ακόμη δεν έχω βάλει αυτή την έκδοση, αλλά εάν τη εγκαταστήσω θα μπορέσω να γυρίσω πίσω σε αυτήν που είμαι "V5" ;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0