Διαφήμιση

Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

• Ο/H steveman29 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Παιδιά υπάρχει τροπος να ανέβει ο ήχος αν έχετε root. Υπάρχουν καποια αρχεία τα οποία τα αντικαθιστάς με αυτά που έχω επεξεργαστεί. Αν θέλετε μπορω να τα ανεβάσω αύριο το απόγευμα για να λύσετε το πρόβλημα του ήχου.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά... Go ahead!
      Σου υπενθυμίζω όμως ότι εμείς δεν "φοράμε" MTK, αλλά Snapdragon, εάν αυτό έχει σημασία για αυτά τα αρχεία...

Για snapdragon είναι. Τα είχα πειράξει για φιλο μου. Όσο για φόβο να μην καεί το ηχείο είναι ανεβασμένα λίγο όσο πρεπει.

Το παρακάτω αρχείο θα το αποσυμπιέσετε στην sd και θα αντιγράψετε τον φάκελο "snd_soc_msm" που περιέχει το rar με root explorer στην φάκελο: "etc", θα κάνετε επανεκκίνηση και ο ήχος θα ειναι εντάξει. Αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που μπαίνει νέα rom.

snd_soc_msm.rar

Ακολούθησα επ'ακριβώς τις οδηγίες, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι... Ο ήχος παραμένει σταθερά στα ίδια επίπεδα που ήταν και πριν... ;(
      Ωστόσο σε ευχαριστώ πολύ! :)
    • Απ: Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

Μιας και έχω στα χέρια μου και ένα δεύτερο S1, που έφερα για έναν φίλο, θα τα δοκιμάσω δίπλα δίπλα, να δω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H nassosp έγραψε:

Μιας και έχω στα χέρια μου και ένα δεύτερο S1, που έφερα για έναν φίλο, θα τα δοκιμάσω δίπλα δίπλα, να δω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Εννοείς το ένα θα έχει τη "παντετούλα" απο πάνω και το άλλο τον εργοστασιακό ήχο και θα κάνεις την σύγκριση?
    • Διαφήμιση

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H nassosp έγραψε:

Εννοείς το ένα θα έχει τη "παντετούλα" απο πάνω και το άλλο τον εργοστασιακό ήχο και θα κάνεις την σύγκριση?

Ε, ναι αυτό.

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Παιδιά υπάρχει τροπος να ανέβει ο ήχος αν έχετε root. Υπάρχουν καποια αρχεία τα οποία τα αντικαθιστάς με αυτά που έχω επεξεργαστεί. Αν θέλετε μπορω να τα ανεβάσω αύριο το απόγευμα για να λύσετε το πρόβλημα του ήχου.

Φυσικά... Go ahead!
      Σου υπενθυμίζω όμως ότι εμείς δεν "φοράμε" MTK, αλλά Snapdragon, εάν αυτό έχει σημασία για αυτά τα αρχεία...

Για snapdragon είναι. Τα είχα πειράξει για φιλο μου. Όσο για φόβο να μην καεί το ηχείο είναι ανεβασμένα λίγο όσο πρεπει.

Το παρακάτω αρχείο θα το αποσυμπιέσετε στην sd και θα αντιγράψετε τον φάκελο "snd_soc_msm" που περιέχει το rar με root explorer στην φάκελο: "etc", θα κάνετε επανεκκίνηση και ο ήχος θα ειναι εντάξει. Αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που μπαίνει νέα rom.

snd_soc_msm.rar

Ακολούθησα επ'ακριβώς τις οδηγίες, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι... Ο ήχος παραμένει σταθερά στα ίδια επίπεδα που ήταν και πριν... ;(
      Ωστόσο σε ευχαριστώ πολύ! :)

Σου προέτρεψε να επιβεβαιώσεις την αντικατάσταση αρχείων ή όχι; Μπορεί να αντέγραψες σε λάθος φάκελο, είναι δοκιμασμένο παντως.

• Ο/H nassosp έγραψε:

Τελικά η δοκιμή έδειξε ισοπαλία. Καμία διαφορά (και το ακουσαμε τρία άτομα).

Πάντως φιλε steveman29, αφού μπορείς και πειράζεις το αρχείο ήχου, θα μπορούσες να το πειράξεις παραπάνω και εμείς εδώ είμαστε για δοκιμή.
    • Για τον ήχο μπορείτε να δοκιμάσετε το viper4android.
    • Διαφήμιση
    • Δυστυχώς τα κολλήματα και τα fc έχουν γινει ανυποφορα. Το πήρα στην κόπελα μου και συνέχεια παραπονιεται . Τα ίδια και ο αδερφός μου που του πήρα και εκείνου ενα. Δεν ξέρω τι να κανω. Ειδικα με την εφαρμογή του outlook πραγματικα σερνεται και πολλές φορες κλείνει. Με mtk δεν υπηρχαν αυτά. Το θέμα είναι οτι Ρομ με τη Ρομ γίνεται χειρότερα ...αυτό είναι το αδιανόητο. Πολύ κρίμα οι dev της xiaomi πραγματικα με τόσο feedback είναι απορίας άξιο πως βγάζουν τέτοιες Ρομ . θα υπάρξει λύση άραγε ?
    • thanos.k ποιο πανω εγραψα την δικια μου εμπειρία με τα fc .Δεν δοκιμαζεις και εσυ να δουμε αν ηταν συμπτωματικο σε μενα η πραγματικα δίνει λυση στο προβλημα.
    • Ο/H steveman29 έγραψε:

Σου προέτρεψε να επιβεβαιώσεις την αντικατάσταση αρχείων ή όχι; Μπορεί να αντέγραψες σε λάθος φάκελο, είναι δοκιμασμένο παντως.

Οχι δεν με ρώτησε να επιβεβαιώσω τίποτα... Απλά έκανε αντιγραφή... Όσο για τον φάκελο, το αντέγραψα στον φάκελο "etc", όπως ακριβώς είπες...

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Οχι δεν με ρώτησε να επιβεβαιώσω τίποτα... Απλά έκανε αντιγραφή... Όσο για τον φάκελο, το αντέγραψα στον φάκελο "etc", όπως ακριβώς είπες...

Δοκίμασε να αντιγράψεις τα 4 αρχεία του φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο μέσα στον etc. Προφανώς αφού δεν σου είπε οτι τα αρχεία υπάρχουν ήδη, δεν τα αντέγραψες στον σωστό φάκελλο. Δουλεύει πάντως σίγουρα γιατί ήδη το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές συσκευές.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην steveman29 ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

θα αντιγράψετε τον φάκελο "snd_soc_msm" που περιέχει το rar με root explorer στην φάκελο: "etc",

Πάντως φίλε steveman29 αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έκανα, που περιγράφεις απο πάνω! Αντέγραψα το ΦΑΚΕΛΟ με όλα του τα περιεχόμενα (και όχι ξεχωριστά τα 4 αρχεία) μέσα στο φάκελο "etc"...
      Ωστόσο θα το ξανακάνω... just in case...