Διαφήμιση

Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

• Ο/H nassosp έγραψε:

Ο/H nassosp έγραψε:

Μιας και έχω στα χέρια μου και ένα δεύτερο S1, που έφερα για έναν φίλο, θα τα δοκιμάσω δίπλα δίπλα, να δω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Τελικά η δοκιμή έδειξε ισοπαλία. Καμία διαφορά (και το ακουσαμε τρία άτομα).

Πάντως φιλε steveman29, αφού μπορείς και πειράζεις το αρχείο ήχου, θα μπορούσες να το πειράξεις παραπάνω και εμείς εδώ είμαστε για δοκιμή.

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

θα αντιγράψετε τον φάκελο "snd_soc_msm" που περιέχει το rar με root explorer στην φάκελο: "etc",

Πάντως φίλε steveman29 αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έκανα, που περιγράφεις απο πάνω! Αντέγραψα το ΦΑΚΕΛΟ με όλα του τα περιεχόμενα (και όχι ξεχωριστά τα 4 αρχεία) μέσα στο φάκελο "etc"...
      Ωστόσο θα το ξανακάνω... just in case...

Τελικά δουλεύει! Έκανα μια δεύτερη δοκιμή, αντιγραφοντας τα 4αρχεια αυτή την φορα,που περιέχονται στο αρχείο του steveman29 στο αντίστοιχο αρχείο του τηλεφώνου. Έκανα επανεκκινηση και σε δοκιμή που έγινε, ο ήχος αυξήθηκε αρκετά. Την ένταση την έχω ένα κλικ πριν το τέρμα διότι στο τέρμα "μπουκώνει" ελαφρώς το ηχείο αλλά και εκεί είναι πιο δυνατά από πριν. Ευχαριστούμε steveman29!

Δοκιμάστε το...
    • Χαίρομαι φίλε μου που βοήθησα. Καλά θα ήταν βέβαια να συμπεριλαμβανόταν στην ROM για να μήν αντιγράφεις κάθε φορά που φλασάρεις. Αν θέλετε μπορώ να σας πώ τι ακριβώς χρειάζεται αλλαγή και μπορείτε να τα επεξεργαστείτε από το PC και να βρείτε την χρυσή τομή. Δυστυχώς εγώ έχω άλλη συσκευή και δεν έχω την ευχέρεια να το τεστάρω.
    • Ο/H cas21 έγραψε:

thanos.k ποιο πανω εγραψα την δικια μου εμπειρία με τα fc .Δεν δοκιμαζεις και εσυ να δουμε αν ηταν συμπτωματικο σε μενα η πραγματικα δίνει λυση στο προβλημα.
      . Θα το δοκιμασω φιλε και θα ποσταρω . Πάντως είναι απαράδεκτες οι Ρομ σε θέματα bugs ...
    • Διαφήμιση
    • Απ: Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

Ο/H velissarios1 έγραψε:

Που βρίσκω το φάκελο etc?

Με root explorer μπορείς να τον δείς και μόνο αν έχεις root. Αν μεταβείς στον αρχικό φάκελο (root) θα τον δείς.

Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H nassosp έγραψε:

Τελικά δουλεύει! Έκανα μια δεύτερη δοκιμή, αντιγραφοντας τα 4αρχεια αυτή την φορα,που περιέχονται στο αρχείο του steveman29 στο αντίστοιχο αρχείο του τηλεφώνου. Έκανα επανεκκινηση και σε δοκιμή που έγινε, ο ήχος αυξήθηκε αρκετά. Την ένταση την έχω ένα κλικ πριν το τέρμα διότι στο τέρμα "μπουκώνει" ελαφρώς το ηχείο αλλά και εκεί είναι πιο δυνατά από πριν. Ευχαριστούμε steveman29!

Δοκιμάστε το...

Ο/H steveman29 έγραψε:

Χαίρομαι φίλε μου που βοήθησα. Καλά θα ήταν βέβαια να συμπεριλαμβανόταν στην ROM για να μήν αντιγράφεις κάθε φορά που φλασάρεις. Αν θέλετε μπορώ να σας πώ τι ακριβώς χρειάζεται αλλαγή και μπορείτε να τα επεξεργαστείτε από το PC και να βρείτε την χρυσή τομή. Δυστυχώς εγώ έχω άλλη συσκευή και δεν έχω την ευχέρεια να το τεστάρω.

Σήμερα είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω και σε θορυβώδες περιβάλλον. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα ικανοποιητικο. Δεν έχασα ούτε μια κλήση. Όταν δε βρισκόμουν στο γραφείο, αναγκάστηκα να το χαμηλώσω λίγο διότι ακουγόταν πάρα πολύ!

Να σας πω εδώ, ότι τα αρχεία τα πέρασα με το Root Explorer, διότι στην πρώτη προσπάθεια που είχα κάνει, τα είχα αντιγράψει με το esExplorer, το οποίο όμως δεν τα περνούσε (Μπορεί να μην είχα δώσει σωστα δικαιώματα...).

Προτείνω να το δοκιμάσετε και οι υπόλοιποι και εφόσον είναι όλα εντάξει, να μπει σαν "οδηγός" το αρχείο και οι οδηγίες.
    • είναι ασφαλή να τα βάλουμε εννοώ μην πάθουμε καμιά ζημιά με το ηχείο τι προτείνεται ?
    • Διαφήμιση

Ο/H dskoumis έγραψε:

είναι ασφαλή να τα βάλουμε εννοώ μην πάθουμε καμιά ζημιά με το ηχείο τι προτείνεται ?
      Δεν ξέρω ποιες είναι οι αντοχές του ηχείου. Ο steveman29 που έφτιαξε το αρχείο, υποστήριξε ότι ανέβασε "λίγο" τον ήχο.
      Προσωπικά, μου δίνει την αίσθηση σαν να υπάρχουν δύο κλικ επιπλέον από εκείνη που τερμάτιζε αρχικά η ενταση ηχου.

Πιστεύω θα βοηθούσε αν υπήρχε μια εφαρμογή να μετρήσουμε τα db του ήχου πριν και μετά καθώς και τις ανοχες του ηχείου.

Πάντως εγώ θα το κρατήσω και αν παρατηρήσω κάτι θα σας γραψω.
    • Το δοκιμασα.Μετα οταν πηγα ρυθμισεις/ ηχοι μου εβγαζε μηνυμα οτι η εφαρμογη σταματησε.Ξαναλαξα τα αρχεια και ολα οκ.
    • πειράζετε τα αρχεία του συστήματος ήχου και μετά λέτε για κακή διαχείριση του hw από τις rom, όχι ότι θέλω να πάθετε κάτι αλλά εάν τελικά συμβεί να χαλάσει hw σε κάποιον, να δω σε ποιον θα φωνάζετε μετά, την κάθε εταιρεία που σας το πούλησε, μέχρι εμένα λέω τώρα.. ή αυτό που κοιτάτε στον καθρέπτη! :P (φιλικά πάντα που μου είστε και τσαντισιάριδες άντε :D )
    • Φίλε cas21, το δοκίμασα σε δύο redmi 1s και δούλεψε όπως προανέφερα. Το ένα τηλ έχει την GTV 3.18, το άλλο την GTV 3.20

Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Ο/H SomniusX έγραψε:

πειράζετε τα αρχεία του συστήματος ήχου και μετά λέτε για κακή διαχείριση του hw από τις rom, όχι ότι θέλω να πάθετε κάτι αλλά εάν τελικά συμβεί να χαλάσει hw σε κάποιον, να δω σε ποιον θα φωνάζετε μετά, την κάθε εταιρεία που σας το πούλησε, μέχρι εμένα λέω τώρα.. ή αυτό που κοιτάτε στον καθρέπτη! :P (φιλικά πάντα που μου είστε και τσαντισιάριδες άντε :D )

Καλά κάνεις και το αναφέρεις!
      Εννοείται ότι ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και ότι όποιος πειραματιζεται παίρνει τα ρίσκα του. Αν βέβαια δεν θεωρείται αυτονόητο αυτό, τότε επιβάλλεται να το υπενθυμιζουμε πυκνά συχνά!