Διαφήμιση

Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

• Δεν ειπα οτι ο ηχος δεν ηταν πιο δυνατος.Ειπα πως μετα δεν εμπαινε στους ηχους στις ρυθμισεις.Ισως εκανα κατι λαθος
    • Ο/H steveman29 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Σου προέτρεψε να επιβεβαιώσεις την αντικατάσταση αρχείων ή όχι; Μπορεί να αντέγραψες σε λάθος φάκελο, είναι δοκιμασμένο παντως.

Οχι δεν με ρώτησε να επιβεβαιώσω τίποτα... Απλά έκανε αντιγραφή... Όσο για τον φάκελο, το αντέγραψα στον φάκελο "etc", όπως ακριβώς είπες...

Δοκίμασε να αντιγράψεις τα 4 αρχεία του φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο μέσα στον etc. Προφανώς αφού δεν σου είπε οτι τα αρχεία υπάρχουν ήδη, δεν τα αντέγραψες στον σωστό φάκελλο. Δουλεύει πάντως σίγουρα γιατί ήδη το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές συσκευές.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε steveman29 το ξαναέκανα απο την αρχή (χθες ξαναφλάσαρα απο την αρχή νέα rom στο τηλέφωνο, οπότε η rom ήταν απείραχτη και "φρέσκια"). Αυτή τη φορά όντως με ρώτησε εάν θέλω να τα αντιγράψω, αφού ήδη υπήρχαν. Του είπα "ναι" (οverwrite) και έκανα επανεκκίνηση... Δυστυχώς στη συσκευή μου δεν ακούγεται καμμιά διαφορά... Να σημειώσω ότι τα ήδη υπάρχοντα αρχεία είχαν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μέγεθος με αυτά που αντέγραψα...
      Για κάποιο λόγο στην συσκευή μου δεν δουλεύει... ωστόσο ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια! (Ηδη άλλα παιδιά λένε ότι δουλεύει στην δική τους συσκευή, οπότε έπιασε τόπο η "μόντα")
    • Απ: Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Σου προέτρεψε να επιβεβαιώσεις την αντικατάσταση αρχείων ή όχι; Μπορεί να αντέγραψες σε λάθος φάκελο, είναι δοκιμασμένο παντως.

Οχι δεν με ρώτησε να επιβεβαιώσω τίποτα... Απλά έκανε αντιγραφή... Όσο για τον φάκελο, το αντέγραψα στον φάκελο "etc", όπως ακριβώς είπες...

Δοκίμασε να αντιγράψεις τα 4 αρχεία του φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο μέσα στον etc. Προφανώς αφού δεν σου είπε οτι τα αρχεία υπάρχουν ήδη, δεν τα αντέγραψες στον σωστό φάκελλο. Δουλεύει πάντως σίγουρα γιατί ήδη το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές συσκευές.

Φίλε steveman29 το ξαναέκανα απο την αρχή (χθες ξαναφλάσαρα απο την αρχή νέα rom στο τηλέφωνο, οπότε η rom ήταν απείραχτη και "φρέσκια"). Αυτή τη φορά όντως με ρώτησε εάν θέλω να τα αντιγράψω, αφού ήδη υπήρχαν. Του είπα "ναι" (οverwrite) και έκανα επανεκκίνηση... Δυστυχώς στη συσκευή μου δεν ακούγεται καμμιά διαφορά... Να σημειώσω ότι τα ήδη υπάρχοντα αρχεία είχαν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μέγεθος με αυτά που αντέγραψα...
      Για κάποιο λόγο στην συσκευή μου δεν δουλεύει... ωστόσο ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια! (Ηδη άλλα παιδιά λένε ότι δουλεύει στην δική τους συσκευή, οπότε έπιασε τόπο η "μόντα")

Δοκίμασε σε παρακαλώ να αντιγραφείς τα 4 αρχεία που περιέχει ο φάκελος στον αντίστοιχο φάκελο στον etc.

• Διαφήμιση
    • Με root explorer (μόνο) και ακολουθώντας τις υποδείξεις του φίλου steveman29 είδα και γω διαφορά στην ένταση του ήχου.παρακάτω δύο screenshots με τη χρήση του Sound Meter.H πρώτη εικόνα είναι με τις ρυθμίσεις του steveman 29 και η άλλη με τις αρχικές τις συσκευής.

• Προσέξτε μόνο μην μπερδέψετε τις Hongmi 1 με τις Hongmi/Redmi 1S, και έχετε προβλήματα με το σύστημα.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • παιδια μολις τελειωσα την αντιγραφη αρχειων όπως προανεφερε και το παλικαρι που το δημοσιευσε steveman 29, εκανα επενεκινηση και ο ηχος όντος εχει διαφορα στο redmi 1s ειναι ενα 15 % πανω απο τον αρχικο.
    • Απ: Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Προσέξτε μόνο μην μπερδέψετε τις Hongmi 1 με τις Hongmi/Redmi 1S, και έχετε προβλήματα με το σύστημα.

Τα αρχεία αυτά υπάρχουν μόνο σε συσκευές με snapdragon. Σε mediatek δεν υπάρχουν καν.

• Διαφήμιση
    • Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ (steveman29) ΝΙΚΑ!

Ο/H steveman29 έγραψε:

Δοκίμασε σε παρακαλώ να αντιγραφείς τα 4 αρχεία που περιέχει ο φάκελος στον αντίστοιχο φάκελο στον etc.

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ (steveman29) ΝΙΚΑ!

Λοιπόν ΔΟΥΛΕΨΕ, αλλά άκου πως το έκανα....

Αφου πρώτα ξαναδοκίμασα όπως μου είπες ( έριξα τα 4 αρχεια χύμα κ.λ.π.) και ΔΕΝ δούλεψε, τελικά αφου πρώτα κράτησα τα δικά μου αρχεία Back up, μετά τα έσβησα και στον άδειο πλέον φάκελο πρόσθεσα τα δικά σου...
      Όντως τώρα ..."κελαϊδάει" όπως πρέπει! Έχει αισθητά δυνατότερο ήχο!
      THANKS A LOT!
    • Απ: Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ (steveman29) ΝΙΚΑ!

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H steveman29 έγραψε:

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ (steveman29) ΝΙΚΑ!

Λοιπόν ΔΟΥΛΕΨΕ, αλλά άκου πως το έκανα....

Αφου πρώτα ξαναδοκίμασα όπως μου είπες ( έριξα τα 4 αρχεια χύμα κ.λ.π.) και ΔΕΝ δούλεψε, τελικά αφου πρώτα κράτησα τα δικά μου αρχεία Back up, μετά τα έσβησα και στον άδειο πλέον φάκελο πρόσθεσα τα δικά σου...
      Όντως τώρα ..."κελαϊδάει" όπως πρέπει! Έχει αισθητά δυνατότερο ήχο!
      THANKS A LOT!

Ωραία χαίρομαι φίλε μου.

• Ο/H dskoumis έγραψε:

ο ΑRM cortex-A7 τι ειναι?

Είναι η αρχιτεκτονική που είναι σχεδιασμένη η CPU (=Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας) του επεξεργαστή Snapdragon
    • Διαφήμιση
    • Εχθες αγορασα το alcatel one touch mini idol 2 ...μτκ 1.3 quad core ... πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο smooth ενω το 1s που ειναι πολυ δυνατοτερο να μην ειναι με τιποτα ετσι ?
      Φιλε θα δοκιμασω τα αρχεια που λες για τα fc. Το κινητο το εχει η κοπελα μου και με κραζει.