@geobas Μην ανησυχείς. Στις 35 μέρες email στον πωλητή, στις 40 μέρες Dispute στο paypal. Είσαι καλυμμένος 1000%. Γενικά υπάρχουν καθυστερήσεις και οφείλονται στα κινέζικα τελωνεία
Redmi Note Accessories
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@geobas Μην ανησυχείς. Στις 35 μέρες email στον πωλητή, στις 40 μέρες Dispute στο paypal. Είσαι καλυμμένος 1000%. Γενικά υπάρχουν καθυστερήσεις και οφείλονται στα κινέζικα τελωνεία
Κατανοητό . Αναμένομεν . Thanks again .
Μιά και είσαι εδώ . Σχετικά με την φωνητική αναζήτηση τι παίζει . 'Εχω ρυθμίσει και αναγνωρίζει τα Ελληνικά , αλλά αν γιά παράδειγμα θέλω να πω να καλέσει στο
τηλέφωνο το "σπίτι" πως θα το πω ?
Το γράφει στα Ελληνικά από κάτω αλλά μου ανοίγει μιά σειρα από Links που έχουν την λέξη "σπίτι" -
Δυστυχώς σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Απλά δεν ασχολήθηκα ακόμα.
-
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Μιά και είσαι εδώ . Σχετικά με την φωνητική αναζήτηση τι παίζει . 'Εχω ρυθμίσει και αναγνωρίζει τα Ελληνικά , αλλά αν γιά παράδειγμα θέλω να πω να καλέσει στο
Το γράφει στα Ελληνικά από κάτω αλλά μου ανοίγει μιά σειρα από Links που έχουν την λέξη "σπίτι"
Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει την φωνητική αναζήτηση του Google... Αντί να γράψεις τη λέξη "σπιτι" και να σου δώσει αποτελέσματα, ΛΕΣ την λέξη... και κάνει το ίδιο.
Το να καλέσεις όμως κάποιον απο το κινητό, δεν νομίζω (δεν ξέρω) ότι γίνεται με τη Miui... (πιθανόν να υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή στο Google Play?) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Το γράφει στα Ελληνικά από κάτω αλλά μου ανοίγει μιά σειρα από Links που έχουν την λέξη "σπίτι"
Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει την φωνητική αναζήτηση του Google... Αντί να γράψεις τη λέξη "σπιτι" και να σου δώσει αποτελέσματα, ΛΕΣ την λέξη... και κάνει το ίδιο.
Το να καλέσεις όμως κάποιον απο το κινητό, δεν νομίζω (δεν ξέρω) ότι γίνεται με τη Miui... (πιθανόν να υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή στο Google Play?)
Ναι η φωνητική αναζήτηση του Google είναι . Είμαι στο ψάξμο . 'Εχω μία επαφή "σπιτι" και μία "home" . Με τις ρυθμίσεις στα Ελληνικά αναγνωρίζει τη λέξη "σπίτι" και ότι πρόθεμα βάζω
πριν από το "σπιτι" γράφοντάς το σαν text , αλλά δεν κάνει τίποτα . Κανένα πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές που τις ανοίγει κανονικά . Οταν γυρίζω τις ρυθμίσεις στα Αγγλικά τότε δεν έχει
πρόβλημα αρκεί να πώ "call contact home" και καλεί το νούμερο κανονικά . Το ψάχνω , κάτι με το πρόθεμα στα Ελληνικα δεν καταλαβαίνει . Λέω .......... -
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
.
Θα πρέπει να έχεις τις επαφές σου στα αγγλικά και ενεργοποιημένο το google now. Λες ok google. Call home και το καλει.
Επίσης μπορείς σχεδόν να πιάσεις κουβέντα. Έχει πολλές ερωτήσεις και εντολές. Για παράδειγμα: λες ok google , ανοίγει η ακρόαση και λες : do i need unbrella for tomorrow και σου απαντάει μια φωνή στα αγγλικά. Τώρα αν εχεις σγορασμενη ελληνική tts φωνή όπως η Αριάδνη, αν στην απάντηση του google υπάρχει ελληνικό κείμενο θα σου απαντήσει και με ελληνικά. Όταν το google ακούει και ελληνικά θα γελασουμε πολύ. Ααα και κάτι τελευταίο. Ρωτηστε το: how old is lady gaga. Θα την δώσει κανονικά με φωνητική απάντηση.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Ένα πίσω καλυμμα της μπαταρίας έβαλα στο κινητό. Το αποτέλεσμα ειναι φανταστικό!
Το ανεβάζει πολυ σχεδιαστικά.
Έβαλα το εντελώς μαύρο.
22 Color,Toughened Glass Back Cover & Aluminum Frame For Xiaomi Hongmi/Redmi Note 5.5" 4G LTE Luxury Mobile Phone Battery Cover-in Phone Bags & Cases from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
αυτο ακριβως περιμενω και εγω,με την διαφορα οτι εγω παρηγγειλα το μαυρο με το χρυσο πλαινο!!! Ανεβασε καμια φωτο του κινητου σου να δω πως φαινεται!!
-
-
-
Το βασικό νομίζω είναι ότι δεν γλυστράει , χρήσιμο γιά όσους δεν του βάλουνε "παλτό"
, αλλά δεν βλέπω στο δικό σου αυτό το "μεταλλικό" περιμετρικά ή μήπως δεν φαίνεται στη φωτογραφία σου ?
-
Μολις παρελαβα και εγω την μαυρη tempered glass με χρυσο πλαινο!!! Καλα το κινητο ανεβαινει επιπεδο!! Περιμενω να βαλω και την tempered glass μεμβρανη να ειμαστε και πιο ασφαλεις!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα