Τουλαχιστον εγω οτι ειχα και πριν, δεν αλλαξα κατι
H Πρώτη ΒΕΤΑ Ελληνική MIUI V6 ROM είναι έτοιμη για λήψη !
-
-
Είμαι μόνιμα στο 59%-60% στην μνήμη... Γεμάτη δηλαδή...
Πως να την ελευθερώσω λίγο ακόμα;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29
-
Μόνιμα είναι τόσο γεμάτη... Άρα έχω 40%_41% ελεύθερη...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H karamela έγραψε:
Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29
.
Εχει την απαντηση στην τελευταια ερωτηση σου σε προηγουμενη σελιδα. Επισης τα wigdet ακομα δεν ειναι λειτουργηκα.Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Καλημέρα μερικές φορές με πετάει έξω από το ίντερνετ και επίσης στην κάμερα όταν πας να επιλέξεις βίντεο με πετάει και πάλι
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Το πιο σπουδαίο ξέχασες ,
Πόσες ώρες ήταν ανοιχτή η οθόνη ? ,
τα Αλλά δεν είναι μεγάλα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4-5 ώρες συνολικά υποθέτω...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
4-5 ώρες συνολικά υποθέτω...
ίσως όχι πάνω απο 4
με την δεύτερη πλήρη φόρτιση θα πάει καλύτερα
αν θέλεις να την δοκιμάσεις
φόρτισέ την 100% , επέλεξε να μην κλείνει η οθόνη , για να δούμε πόσες ώρες κρατάει η οθόνη
Ο/H PanagiotisDrama έγραψε:
Καλημέρα μερικές φορές με πετάει έξω από το ίντερνετ και επίσης στην κάμερα όταν πας να επιλέξεις βίντεο με πετάει και πάλι
Οκτώβριο μας την υποσχέθηκαν , την έβγαλαν τώρα για να βρούμε ατέλειες ,
θα στρώσει
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H papakitou έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
1η μέρα χρήσης στο νοσοκομείο, με συνεχόμενο 3G, wifi, GPS, σερφάρισμα, FB, τηλέφωνο, sms.....Ορίστε πως πήγε η χρήση. Πιστεύω πολύ καλύτερα από την 5
Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν ειναι καλα καθολου φιλε
Καταρχας γινεται χαμος απο wakelocks
Δες ποσο ειναι το ενεργο και ποσο αντιστοιχει σε ενεργη οθονη
Κατι κραταει "ξυπνια" τη συσκευη
Το viber βγάζει συνέχεια ειδοποιήσεις ότι βγαίνει και μπαίνει στην εφαρμογή. Συνέχεια τρέχει email (2), FB, callerid, καιρός (chronos), messenger, linkedin, google+, twitter.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H George_Oiko έγραψε:
μακάρι λίγο ,
με τον πρώτο η δεύτερο τρόπο
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0