H Πρώτη ΒΕΤΑ Ελληνική MIUI V6 ROM είναι έτοιμη για λήψη !
-
-
1. Στην camera δεν λειτουργεί το video όπως επίσης και το μενού ρυθμίσεων τις φωτογραφίας είναι φτωχό.
2. Η εφαρμογή λήψης με πετάει έξω. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων όλα Ο.Κ.
3. Η εφαρμογή αναγνώρισης συσκευής είναι στα κινέζικα.
4. Το εικονίδιο Home πλέον δεν μας παραπέμπει στις ανοικτές εφαρμογές όσο και να το πατάω παρατεταμένα.
5. Το ημερολόγιο δεν υπάρχει ρύθμιση για την ημερομηνία, σε εμένα γράφει 01-08-2014. Δεν ξέρω τι έκανα αλλά τώρα όλα Ο.Κ (βρήκα τις εφαρμογές και μια, μια τις έκανα εκκαθάριση δεδομένων)
6. Στις κλήσεις δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής αναπάντητες, εισερχόμενες, εξερχόμενες. Βρήκα και εδώ λύση πάτησα παρατεταμένα την κλήση που ήθελα και με έβγαλε την επιλογή εκκαθάριση ιστορικού κλήσεων.
7. Τα εικονίδια ποσοστό μπαταρίας, εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ώρα είναι πολλή μικρά, μάλλον αυτό είναι το ντιζάιν.
8. Εκεί που έκανα έλεγχό τις διάφορες V5 με V6 κάποιες φορές με έβγαζε φόρτωση launcer. Εδώ και 30 ώρες ουδέν πρόβλημα.
9. Έχω επίσης διαπιστώσει ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων usb δεν υπάρχει.
10. Και πρόβλημα στα γραφικά της έντασης ήχου, όπως επίσης στην ώρα κεντρική οθόνη.
Πάντως φαίνεται ποιο γρήγορη, ωραία γραφικά, μπράβο σας παιδιά καλό κουράγιο. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχω επίσης διαπιστώσει ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων usb δεν υπάρχει.
νομίζω υπάρχει , αλλά και να μην υπάρχει ,
ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο /πατάμε 7 φορές στο miui version (αν θυμάμαι καλά , δεν έχω το κινητό κοντά) ,
στην επόμενη Ελληνική , όταν θα πατάμε στο kernel version , θα μας βγάζει πληροφορίες , να δοκιμάσουμε αν όλα στο κινητό δουλεύουν σωστά, μικρόφωνα,δόνηση, ακουστικά bluetooth, τα led , proximity sensor , κάμερες κ.λ.π.
σε μερικές ερωτήσεις απάντησε ο admin , μόλις ολοκληρωθεί η μετάφραση , θα δουλεύει το βίντεο της κάμερας , η εφαρμογή λήψης
η αναγνώρισης συσκευής είναι θέμα της miui ,
σιγά σιγά , ελπίζω γρήγορα , η miui θα τα φτιάξει
,
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Σήμερα ξαφνικά άρχισαν να μου δουλεύουν τα widget!!! Απεγκατέστησα το chronus(weather+clock) και έβαλα ένα άλλο (transparent weather). Μετά είδα ότι άρχισε να δουλεύει της vodafone kai battery doctor!!!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H paternalistis έγραψε:
Ο/H karamela έγραψε:
Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29
.
Εχει την απαντηση στην τελευταια ερωτηση σου σε προηγουμενη σελιδα. Επισης τα wigdet ακομα δεν ειναι λειτουργηκα.
Το κοίταξα και πριν ρωτήσω και δε βρήκα κάτι σχετικο -
Ο/H karamela έγραψε:
Ο/H karamela έγραψε:
Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29
.
Εχει την απαντηση στην τελευταια ερωτηση σου σε προηγουμενη σελιδα. Επισης τα wigdet ακομα δεν ειναι λειτουργηκα.
Το κοίταξα και πριν ρωτήσω και δε βρήκα κάτι σχετικο
*Αυτο πρεπει να γινεται καθε φορα που επιλεγεις perfrormance mode
Στην μπαρα ειδοποιησεων κανεις παραταμενο πατημα πανω στο notification επιλεγεις Προσαρμογη ρυθμισεων ειδοποιησης και επιλεγεις Εμφανιση ειδοποιησεων στην μπαρα -
Geowrc','https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6764-H-Πρώτη-ΒΕΤΑ-Ελληνική-MIUI-V6-ROM-είναι-έτοιμη-για-λήψη/?postID=20031#post20031']
Ο/H karamela έγραψε:
Ο/H karamela έγραψε:
.
Το κοίταξα και πριν ρωτήσω και δε βρήκα κάτι σχετικο
*Αυτο πρεπει να γινεται καθε φορα που επιλεγεις perfrormance mode
Στην μπαρα ειδοποιησεων κανεις παραταμενο πατημα πανω στο notification επιλεγεις Προσαρμογη ρυθμισεων ειδοποιησης και επιλεγεις Εμφανιση ειδοποιησεων στην μπαρα[/quote]
Το έκανα αλλά η μία επιλογή δε απενεργοποειται με τίποτα. Η άλλη ναι αλλά δεν αλλάζει κατιΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην karamela ().
-
Είμαι με την miui v6, ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να γυρίσω στην 3.21 την ελληνική όμως;
-
Ο/H Minas_Mi3 έγραψε:
Είμαι με την miui v6, ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να γυρίσω στην 3.21 την ελληνική όμως;
otg( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Αυτή την εβδομάδα θα έχει update!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μάλλον αύριο το βλέπω!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0