παιδια τι βλεπετε με την μπαταρια; εμενα μου φαινεται αρκετα χειροτερη απο την v5
H Πρώτη ΒΕΤΑ Ελληνική MIUI V6 ROM είναι έτοιμη για λήψη !
-
-
Ο/H saleakos έγραψε:
παιδια τι βλεπετε με την μπαταρια; εμενα μου φαινεται αρκετα χειροτερη απο την v5
πάω για καφέ , όταν γυρίσω θα το φορτίσω , θα βάλω επιλογή να μην κλείνει η οθόνη , και σε 2 ώρες θα σου πω κάνοντας
π.χ. 30% ξόδεψε σε 2 ώρες , άρα στο 100% θα τις ξοδέψει σε τόσες ώρες
αν είναι πάνω από 7 , είμαστε άρχοντες ,( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ωραίο το update, διορθώνει αρκετά, αλλά....
Bugs
1) Στις επαφές τα γράμματα δεξιά ακόμα είναι στα αγγλικά, οπότε δεν μπορούμε να μεταβούμε αυτόματα στο αντίστοιχο ελληνικό γράμμα να βρούμε την επαφή
2) Παραμένει το πρόβλημα με τους κρυφούς φακέλους στις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει επιλογή για νέους φακέλους, ούτε να δεις κάπως τους παλιούς.
3) Άμα συνδέσεις μία επαφή με το προφίλ της στο Facebook, δεν μπορείς να δεις τις πληροφορίες της στην αρχική σελίδα.
4) Τα widget δουλεύουν μόνο άμα έχεις τρέξει πρώτα την αντίστοιχη εφαρμογή. Αλλιώς δεν δείχνουν τίποτα
5) Σχεδόν όλα τα widget που συσχετίζονται με τον καιρό δεν δουλεύουν. Ακόμα και το προηγούμενο κόλπο να κάνεις, δεν δουλεύει σχεδόν καμία. Σαν να υπάρχει πρόβλημα με το GPS, γιατί βλέπω αργούν ή δεν βλέπουν καθόλου το που είμαι για να μου δείξουν τον καιρό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κινητό να μπαίνει σε κάποιας μορφής loop, και δεν τρέχουν και τα υπόλοιπα widget. Το μόνο που μου δουλεύει είναι της google, που δείχνει νέα + ένα μικρό εικονίδιο καιρού
6) Μου τρέχει τον launcher συχνά όταν βγαίνω από διάφορες εφαρμογές
Βελτιώσεις
1) Τραβάει φανταστικές φωτογραφίες πια. Όταν στοχεύεις με την κάμερα, αν κάνεις κλικ πάνω στο αντικείμενο που θέλεις να πάρεις φωτό, μετράει κάτι (υποθέτω φωτεινότητα ) και βγάζει φανταστικές φωτό!
2) Δουλεύει το βίντεο με εφέ και η κάμερα έχει ωραία εφέ που δεν υπήρχαν πριν
3) Εξακολουθεί και είναι πολύ γρήγορο και πιστεύω έχει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας
Αυτά μου έρχονται για τώρα.....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Η κάμερα πράγματι έχει βελτιωθεί αρκετά ; -)
Η μπαταρία έχω την εντύπωση ότι δεν δείχνει γραμμικα να το πω; δηλαδη εμένα πεφτει σχετικα γρήγορα στο 85-90% και μετά πέφτει με ποιο αργό ρυθμό.
Αυτο το εκανε και με την προηγούμενη (πρωτη Ελληνική beta v6) .
Κατα τα αλλα οπως τα λεει ο ντοκτορ
Α επίσης η μνήμη απο 75% στην προηγούμενη beta τώρα είναι στο 60% ! -
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H saleakos έγραψε:
πάω για καφέ , όταν γυρίσω θα το φορτίσω , θα βάλω επιλογή να μην κλείνει η οθόνη , και σε 2 ώρες θα σου πω κάνοντας
π.χ. 30% ξόδεψε σε 2 ώρες , άρα στο 100% θα τις ξοδέψει σε τόσες ώρες
αν είναι πάνω από 7 , είμαστε άρχοντες ,
ετσι μπορει να βγαλει τις ωρες που λες αλλα με χρηση τι γινεται, γιατι δεν εχουμε απλα ανοικτη την οθονη αλλα το σκαλιζουμε κιολας, παντως πριν μου εβγαζε μια οθονη 4,5 - 5 ωρες και τωρα με την ιδια χρηση δεν εχω δει πανω απο 3,5 - 4 σε καμια φορτιση, θα δουμε, κατι bug που εχω δει στην τελευταια ρομ, εχει θεμα με την περιστροφη της οθονης οταν βλεπεις βιντεο στο youtube και οταν κοιτας φωτο στο αλμπουμ, υποθετω οτι μπορει να ειναι και αλλου το προβλημα, επισης οταν μου εχουν ερθει αρκετες ειδοποιησεις δεν ξεκλειδωνει ευκολα και μερικες φορες καθολου, χωρις ειδοποιησεις δεν το κανει, μιλαω για την lockscreen, πλεον απο το κεντρο ασφαλειας δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τα δικαιωματα και το ρουτ, αυτο μπορει να ειναι και αλλαγη οχι απαραιτητα bug, στον browser μερικες φορες πατωντας να γραψεις και βγαινοντας το πληκτρολογιο δεν σου ανεβαζει και το σημειο που ειναι να γραψεις με αποτελεσμα να μην βλεπεις τι γραφεις, γενικα παντως η ρομ ειναι σταθερη και γρηγορη και πολυ ομορφη εμφανισιακα και αργα η γρηγορα θα διορθωθει -
Ο/H saleakos έγραψε:
1. ετσι μπορει να βγαλει τις ωρες που λες αλλα με χρηση τι γινεται, γιατι δεν εχουμε απλα ανοικτη την οθονη αλλα το σκαλιζουμε κιολας, παντως πριν μου εβγαζε μια οθονη 4,5 - 5 ωρες και τωρα με την ιδια χρηση δεν εχω δει πανω απο 3,5 - 4 σε καμια φορτιση, θα δουμε,
2. κατι bug που εχω δει στην τελευταια ρομ, εχει θεμα με την περιστροφη της οθονης οταν βλεπεις βιντεο στο youtube και οταν κοιτας φωτο στο αλμπουμ, υποθετω οτι μπορει να ειναι και αλλου το προβλημα,
3. επισης οταν μου εχουν ερθει αρκετες ειδοποιησεις δεν ξεκλειδωνει ευκολα και μερικες φορες καθολου, χωρις ειδοποιησεις δεν το κανει, μιλαω για την lockscreen,
4. πλεον απο το κεντρο ασφαλειας δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τα δικαιωματα και το ρουτ, αυτο μπορει να ειναι και αλλαγη οχι απαραιτητα bug,
5. στον browser μερικες φορες πατωντας να γραψεις και βγαινοντας το πληκτρολογιο δεν σου ανεβαζει και το σημειο που ειναι να γραψεις με αποτελεσμα να μην βλεπεις τι γραφεις,
6.γενικα παντως η ρομ ειναι σταθερη και γρηγορη και πολυ ομορφη εμφανισιακα και αργα η γρηγορα θα διορθωθει
1.καλά θα ήταν , να το δοκιμάσουμε , πριν και μετά , σε ίδιες ακριβώς «συνθήκες»
αν χρειαστεί π.χ. να κάνουμε επανεκκινήσεις (τρώει αρκετή μπαταρία) , δεν θα έχουμε σωστή σύγκριση
φυσικά και θα το χρησιμοποιούμε το κινητό μας , θα σερφάρουμε με wifi (πάντα ανοιχτό) θα κάνουμε κλήσεις , δεν αλλάζουν πολύ τα αποτελέσματα
σε λίγες ώρες θα έχω αποτελέσματα
2.μπήκα στο youtube, κοιτάω ένα βίντεο με περιστροφή της οθόνης , δεν παρατηρώ κάτι περίεργο
φωτο στο αλμπουμ με περιστροφή της οθόνης , δουλεύει σωστά
ας το δει και κάποιος άλλος
3.δεν το έλεγξα , για να το λες έτσι θα είναι
4.θα είμαστε μάλλον πάντα root , νομίζω είναι σωστό , υπήρχαν άτομα που δεν ήξεραν να το ενεργοποιήσουν και νόμιζαν έχει πρόβλημα η rom
5. δεν το κατάλαβα , sreenshot
6. ναι
Το μόνο που με «χαλάει» είναι το κουμπί της συσκευής μενού , τα άλλα θα φτιάξουν
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
με ανοιχτή συνέχεια η οθόνη
σε 1 ώρα και 18 λεπτά έχασε 9%
άρα θα κρατήσει με πάντα ανοιχτή οθόνη 14,5 ώρες (τέτοιο καλό αποτέλεσμα δεν είδα ποτέ μου )
(είπα σε παραπάνω #post μου , αν κρατήσει πάνω από 7 ώρες είμαστε άρχοντες)
με κανονική χρήση , θα κρατήσει κάτι μέρες
το φορτίζω πάλι , θα το κοιτάξω με κανονική χρήση ,
edit
εμπλούτισα το ποστ
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H tora33 έγραψε:
με ανοιχτή συνέχεια η οθόνη
σε 1 ώρα και 18 λεπτά έχασε 9%
άρα θα κρατήσει με πάντα ανοιχτή οθόνη 14,5 ώρες (τέτοιο καλό αποτέλεσμα δεν είδα ποτέ μου )
(είπα σε παραπάνω #post μου , αν κρατήσει πάνω από 7 ώρες είμαστε άρχοντες)
με κανονική χρήση , θα κρατήσει κάτι μέρες
το φορτίζω πάλι , θα το κοιτάξω με κανονική χρήση ,
edit
εμπλούτισα το ποστ
μαλιστα, εγω εκανα αλλη δοκιμη απο 65% μεχρι 10% 7 ωρες οθονη αρα το 14,5 παιζει και να στεκει -
Ο/H saleakos έγραψε:
μαλιστα, εγω εκανα αλλη δοκιμη απο 65% μεχρι 10% 7 ωρες οθονη αρα το 14,5 παιζει και να στεκει
ανάλογα με την χρήση , τέτοια αυτονομία , ούτε στον ύπνο μας ,
γιαυτό λέω πάντα , όχι εντυπώσεις , αλλά δοκιμάζουμε
θα το δοκιμάσω και σε απλή χρήση για να είμαι σίγουρος
edit
καλά είπα , μας περιμένουν εκπλήξεις
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H saleakos έγραψε:
μαλιστα, εγω εκανα αλλη δοκιμη απο 65% μεχρι 10% 7 ωρες οθονη αρα το 14,5 παιζει και να στεκει
ανάλογα με την χρήση , τέτοια αυτονομία , ούτε στον ύπνο μας ,
γιαυτό λέω πάντα , όχι εντυπώσεις , αλλά δοκιμάζουμε
θα το δοκιμάσω και σε απλή χρήση για να είμαι σίγουρος
edit
καλά είπα , μας περιμένουν εκπλήξεις
σιγουρα ετσι ειναι, παντως με την δικια μου χρηση με wifi συνεχεια ανοικτο και με αρκετο σκαλισμα πανω απο 4 ωρες δεν εβγαλα -
Ο/H saleakos έγραψε:
σιγουρα ετσι ειναι, παντως με την δικια μου χρηση με wifi συνεχεια ανοικτο και με αρκετο σκαλισμα πανω απο 4 ωρες δεν εβγαλα
το φορτίζω , θα τρέξω το battery calibration ,
το wifi το έχω πάντα ανοιχτό
θα το "σκαλίζω" συνέχεια και τα λέμε( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0