παιδια εγω εχω αλλο προβλημα.το OTA update μου εβγαλε ενημερωση οτι ειναι διαθεσημη η 4.9.15 την εκανα ληψη και παω να την κανω flash και δεν κανει τιποτα....
H Πρώτη ΒΕΤΑ Ελληνική MIUI V6 ROM είναι έτοιμη για λήψη !
-
-
Ο/H George_Oiko έγραψε:
παιδια εγω εχω αλλο προβλημα.το OTA update μου εβγαλε ενημερωση οτι ειναι διαθεσημη η 4.9.15 την εκανα ληψη και παω να την κανω flash και δεν κανει τιποτα....
κάνε την αναβάθμιση από το "Αναβάθμιση" απο τον φάκελο εργαλεία ,
η αναβάθμιση ota βρίσκετε στο κινητό σου
Αρχεία/OTA-Updater/download/ROM
Ο/H dajannis έγραψε:
δεν εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα απο τις επαφές, σε εισερχόμενο μήνυμα.
όλες οι επαφές σου έχουν το +30 στους αριθμούς?
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H dajannis έγραψε:
Ένα πρόβλημα στο SMS,
δεν εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα απο τις επαφές, σε εισερχόμενο μήνυμα. (όχι σε όλες)
Και σε αυτήν την Ρομ αλλά και στις προηγούμενες επομένως, είναι πρόβλημα απο την αρχική την official
Και κατα την φόρτιση υπερθερμένεται η πάνω μεριά του κινητού (στο ακουστικό )
έχω την τελευταία GTV 4.9.15
παρεμπίπτοντος εξαίρετη εργασία
Για να εμφανίζεται το όνομα όταν λαμβάνεις μηνύματα από αποθηκευμένες επαφές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το NumberFixer και να προσθέσεις το +30 προστά από όλα τα 10ψήφια νούμερα....
Ο/H George_Oiko έγραψε:
Στην νέα MIUI V6 ROM, ο root manager της MIUI δεν παραχωρεί δικαιώματα Root στον ΟΤΑ Updater, αλλά θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε σε επόμενο Update.
Aφού λάβετε την ROM με τον ΟΤΑ Updater, κάντε την flash με την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) της MIUI.
H ROM βρίσκεται στον φάκελο OTA_Updater/download/ROM -
-
Μία ερώτηση : Επειδή σχεδιάζω να βάλω την 4.9.19, κάπου διάβασα ότι θα βγάλετε νέα version σήμερα ή αύριο, ισχύει; Να περιμένω; Ευχαριστώ !
-
-
Παίδες έχω λίγο μπερδευτεί. Τα φώτα σας πλήζ !!
Πήγα στο downloads section και ήθελα να βάλω την τελευταία stable για το ΜI3. Η τελευταία που αναφέρεται είναι η GTV 3.13.
Εντούτοις εδώ βρήκα την GTV 3.21 η οποία δεν υπάρχει πουθενά στα downloads. Τελικά τι παίζει; Την αφαιρέσατε για κάποιο λόγο και να αφήσω την 3.13 ή να περάσω από πάνω την 3.21; Ευχαριστώ πολύ !
-
H μοναδική ROM που είχαμε φτιάξει βασισμένη στη STABLE 17 έκδοση ήταν η GTV-3.13, και αυτή υπάρχει στα Downloads => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-GTV-3-13-Kit-Kat/#files
Oι υπόλοιπες ROM είναι βασισμένες σε εβδομαδιαίες Developer και όχι Stable. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
H μοναδική ROM που είχαμε φτιάξει βασισμένη στη STABLE 17 έκδοση ήταν η GTV-3.13, και αυτή υπάρχει στα Downloads => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-GTV-3-13-Kit-Kat/#files
Oι υπόλοιπες ROM είναι βασισμένες σε εβδομαδιαίες Developer και όχι Stable.
Α μάλιστα, άρα η 3.21 είναι κάτι σαν beta ας πούμε για το miui 5, σωστά; -
Μπορείς να το πεις και έτσι.
-
Ευχαριστώ πολύ, συνεχίστε την προσπάθεια, είστε φοβεροί!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0