Παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος ενος xiaomi note και αντιμετοπιζω ενα θεματακι.δεν μπορω να μπω στο youtube.ενω πριν καιρό έμπαινε.το έσβησαν το ξανακατεβασα.αλλά τίποτα.καμία σκέψη τι μπορεί να είναι?
xiaomi note youtube
-
-
Παιδιά καμια ιδέα?κάποια βοήθεια?
-
-
Το εκανα και αυτό είναι όλα σωστα.
-
Ο/H kouzzoulos έγραψε:
Παιδιά καμια ιδέα?κάποια βοήθεια?
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ (έπαιζε κανονικά και τώρα δεν μπορεί να συνδεθεί). Λύθηκε, εν μέρει, κατεβάζοντας και μπαίνοντας στο YouTube μέσω (μόνο!) του CHROME.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην georgegamma ().
-
Σωστο ειναι αυτο.και εγω ετσι μπαινω.αλλα για πιο λογο να μην ανοιγει την εφαρμογη youtube??
-
Ο/H kouzzoulos έγραψε:
Σωστο ειναι αυτο.και εγω ετσι μπαινω.αλλα για πιο λογο να μην ανοιγει την εφαρμογη youtube??
'Αγνωστο γιατί! Έχω δοκιμάσει όλες τις συστάσεις από φίλους αλλά .....τίποτα. -
Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις => Εφαρμογές
Βρες το Youtube και επέλεξε Διαγραφή Δεδομένων & Καθαρισμός μνήμης -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις => Εφαρμογές
Βρες το Youtube και επέλεξε Διαγραφή Δεδομένων & Καθαρισμός μνήμης
Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Τίποτα. -
Πήγαινε στο πρόγραμμα Ασφάλεια και μόλις ανοίξει επέλεξε το Δεδομένα-Περιορισμός και βρες το εικονίδιο του Youtube. Δεξιά του έχει 2 εικονίδια που αντιστοιχούν στα δεδομένα κινητής και wlan αντίστοιχα. Δες μήπως είναι μπλοκαρισμένη η εφαρμογή για wlan.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Πήγαινε στο πρόγραμμα Ασφάλεια και μόλις ανοίξει επέλεξε το Δεδομένα-Περιορισμός και βρες το εικονίδιο του Youtube. Δεξιά του έχει 2 εικονίδια που αντιστοιχούν στα δεδομένα κινητής και wlan αντίστοιχα. Δες μήπως είναι μπλοκαρισμένη η εφαρμογή για wlan.
Τσεκαρισμένα ήταν. Το περίεργο είναι ότι ενώ έπαιζε απ΄την αρχή (ήρθε με Multi από Vickmall) ξαφνικά δεν μπορούσε να συνδεθεί.
-- Το πρώτο που έκανα ήταν να φλασάρω την Ελληνική Rom και έτσι έβαλα την 3.21.
-- Δοκίμασα απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση από Playstore.
-- Έφτιαξα καινούριο λογαριασμό.
-- Έκανα εξωτερική εγκατάσταση με Root Browser μετά από συμβουλή του φίλου Tora33.
-- Κατέβασα τον Dolphin Browser
Όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα: Πρόβλημα Σύνδεσης
Παρόλα αυτά παίζει μόνο μέσω του Chrome!!!!!
-
Καμία ιδέα για να παίξει το YouTube απευθείας?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0