@martzicadespell Ευχαριστώ για τα DHL! Λογικά Φιλελλήνων με βολεύει εμένα! Άντε να δούμε!!! Πολύ θα ήθελα να το παραλάβω αύριο ή μεθαύριο γιατί από Δευτέρα πίσω στη δουλειά και θέλω να το σετάρω και να το ευχαριστηθώ λιγάκι!
xiaomishop
-
-
Ο/H ev3rflow έγραψε:
@martzicadespell Ευχαριστώ για τα DHL! Λογικά Φιλελλήνων με βολεύει εμένα! Άντε να δούμε!!! Πολύ θα ήθελα να το παραλάβω αύριο ή μεθαύριο γιατί από Δευτέρα πίσω στη δουλειά και θέλω να το σετάρω και να το ευχαριστηθώ λιγάκι!
Να σαι καλά. Λογικά έτσι θα γίνει. Η αποστολή από όσο φαίνεται είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μην τρομαξεις που θα πάει πρώτα Γερμανία (η τουλαχιστον σε μενα ετσ εγινε και σκιαχτηκα!) σε 24h από την έναρξη της αποστολής έφτασε Αθήνα. Πότε ξεκίνησε η δική σου αποστολή; -
3 Departed Facility in TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:41
-
Γρήγορη μεταφορά σου εύχομαι!
-
Σε 3 μέρες θα το εχεις στα χέρια σου...Προφανώς τη Δεύτερα.Καλοριζικο.
-
Σας ευχαριστώ παιδιά , να'στε καλά!
@martzicadespell Όπως είπες, πέρασε μια βόλτα και από Γερμανία! Σήμερα 5μιση το πρωί έφυγε από Λειψία, ευελπιστώ το πολύ μέχρι αύριο να το έχω πάρει -
Είπα μιας και το ξεκίνησα το thread, να σας πω και τα αποτελέσματα!
Η DHL ολοκλήρωσε την παράδοση σε λιγότερο από μια μέρα (παρέλαβα χθες κατά τις 16:00)!!! Πράγματι, στο συγκεκριμένο κατάστημα πληρώνετε κάτι παραπάνω, αλλά η ταχύτητα εκτέλεσης της παραγγελίας είναι απίστευτη και αν κάνετε και την παραγγελία μέσω EU Warehouse, φαίνεται πως ξεχνάτε το τελωνείο!
Όσον αφορά στα προϊόντα αυτά καθαυτά, έχω επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα και του κινητού, και των pistons και της power bank. Προσωπικά, θα το προτιμήσω αν χρειαστει να ξαναπαραγγείλω! Το μόνο "μείον" είναι η σχετική έλλειψη που υπάρχει σε λοιπά αξεσουάρ. Η θήκη που στέλνουν δώρο δε με ενθουσίασε(όμως φυσικά καλοδεχούμενη), αλλά στέλνουν επίσης φορτιστή αυτοκινήτου, αντάπτορα για Ελληνική πρίζα και μια ζελατίνα προστασίας.
Σημείωση ότι δε σας ζητάνε να πληρώσετε τόσα μεταφορικά! Εγώ πήρα 4 πράγματα και επειδή μάλλον ξεπέρασα το 1 κιλό, έπρεπε να πληρώσω και κάτι παραπάνω!
Τώρα θέλω και το μεταλλιάκι μου ως κάτοχος του Note!!! -
Καλοριζικα!! Νταξει ναι τα αξεσουάρ δεν είναι οτι καλυτερο αλλά χαλαλι
-
Aντε καλορίζικα και καλοδούλευτα !!!
Πήρες και το μεταλιάκι σου βρε μπαγάσα -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Aντε καλορίζικα και καλοδούλευτα !!!
Πήρες και το μεταλιάκι σου βρε μπαγάσα
Ευχαριστώ τρισμέγιστε συνονόματε adminιστράτορα! -
και το κινητό , αλλά τα ακουστικά είναι το κάτι άλλο
συγχαρητήρια και για το μετάλλιο( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Και τα 2 απο τη στιγμή που τα πήρα είναι συνέχεια στο τσαντάκι μου! Προσωπικά έπαθα πλάκα με το πόσο ποιοτική φαίνεται η power bank!!!
Ίσως να φαίνονται λίγο εύκολα τυχόν γρατζουνιές (λόγω του brushed aluminium) αλλά σαν κατασκευη είναι πολύ στιβαρή! Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0