Απλά πήρα τον ξεζιπαρισμένο φάκελο με τη ROM και τον έβαλα κατευθείαν στον C: (ύστατη ενέργεια) .....και όσο κι αν ακούγεται κουλό.....από εκεί τα διάβασε όλα.....
Πριν τον είχα ξεζιπαρισμένο εκεί που τον είχα κάνει download.... Πολύ περίεργο....
Ρε παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω την fastboot rom για το 1s από τα λινκ που υπάρχουν σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν δουλεύει κανένα. Υπάρχει κάπου αλλού για κατέβασμα?
Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τιποτα. Ολα μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα:
"404 Not FoundCode: NoSuchKey
Key: JHCCNBF36.0/armani_images_JHCCNBF36.0_4.3_cn_5360473a1c.tgz
RequestId: 8E65EF0F01693E41
HostId: lSz3gNOVh1RLyWbGTk2svhAH9IjAbB51E03S/8m+BEa3O8mCNDN/07S0yOWdf/eWaGRzGAydSTc=''
Καληπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας το κινητο τα έπαιξε , πηγα να κάνω την αναβάθμιση μεσω ΟΤΑ UPTADER και το κινητό επαθε bricκ...ή φρίκαρε δεν ανοίγει με τπτ , είναι νεκρό ..... δεν μπαινει ουτε με fast boot κατεβασα το MiFlash ακολουθω τις οδηγίες του φίλου velissarios1 αλλα δεν βρισκω FastBoot rom , δεν λειτουργει καμία...κάποια βοήθεια ? ευχαριστώ
Ρε παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω την fastboot rom για το 1s από τα λινκ που υπάρχουν σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν δουλεύει κανένα. Υπάρχει κάπου αλλού για κατέβασμα?
Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα χθες βραδυ μεχρι τις 3 προσπαθούσα με την fastboot rom που ανέβασα και πιο πάνω και τπτ.... σήμερα είπα να ξαναδοκιμάσω και πράγματι κάτι ξεκίνησε να γίνεται... ανοίγω το mi flash ξεκινάω την διαδικασία όπως στις οδηγίες και στα ματάει στα 65s και μου γράφει ενα απο τα προγραμματα εγκατάστασης για αυτή την συσκευή δεν μπορεί να εκτελέσει την εγκατάσταση αυτή την στιγμή ( 0x800f0246) και μου πετάει μνμ απο τα windoows σε ενα μικρό παραθυράκι Press F8 until enter boot menu and select 'Disable Driver Signature Enforcement" τι κανω???