Διαφήμιση

Αποριες για Mi3 - Miui 6

• Αποριες για Mi3 - Miui 6

Καλησπερα σε μια πραγματικα υπεροχη και φοβερη κοινοτητα! Ειμαι νεο μελος και εχω περασει ηδη μιση ωρα διαβαζοντας διαφορα μυνηματα σας και την βοηθεια που προσφερετε απλοχερα σε οποιον σας την ζητησει! Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο να το βλεπεις αυτο απο μια κοινοτητα και να βλεπεις και τα στελεχη αυτης της κοινοτητας να εργαζονται οσο μπορουν για να τα εχουμε εμεις ετοιμα στο πιατο! Σας αξιζει το λιγοτερο ενα μπραβο! :thumbsup:
      Ονομαζομαι Κωστας και μολις σημερα παρηγγειλα το Mi3 το περιμενω να μου ερθει σε 15 - 20 μερες οποτε εχω καιρο να λυσω -ελπιζω- καποιες αποριες που εχω! Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν ξαναγινει αυτες οι αποριες οποτε αν υπαρχει ηδη απαντηση θα παρακαλουσα ενα λινκ στην απαντηση αυτη και οχι μια απαντηση του στυλ "κανε search και ψαξε στα αποτελεσματα".
      Να ενημερωσω εδω οτι δεν εχω ιδεα ουτε απο rom ουτε απο recovery ουτε απο τιποτα. Μιλαμε για τελειως newbie και μεσα απο δω ελπιζω να μαθω και γω πραγματα!
      και επειδη ηδη κουρασα μπαινω στο θεμα:
      Το mi3 που παρηγγειλα εχει android 4.2 και miui 5
      Αποριες:
      -Πως συνδεονται αυτα τα 2?
      -Γινετε να εχουμε android 4.4 και miui 5 ή το αντιστροφο δηλαδη android 4.2 με miui 6?
      -To miui 6 βασιζεται στην εκδοση 4.4?
      Το κινητο θα μου ερθει root οποτε θελω να ρωτησω αν κανω το update στην ελληνικη εκδοση του miui θα χαθει το root?
      Δεν υπαρχει λογος βιασυνης ετσι και αλλιως το κινητο θα αργησει να ερθει οποτε υπαρχει ο χρονος να μαθω τι ειναι το rom ή το recovery ή πως περναμε την ελληνικη εκδοση του miui.
      Συγνωμη για το μεγαλο ποστ καλως σας βρηκα και πραγματικα μαγκες συνεχιστε την υπεροχη δουλεια που κανετε! :thumbup:
    • Οπωσ το καταλαβαινω εγω που δεν ειμαι προγραμματιστης , η miui ειναι ρομ βασισμενη σε android. Επισης οι ελληνικες εκδοσεισ ειναι με root.
      Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια" :)

Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση.
    • Ο/H StasCo έγραψε:

Καλησπερα σε μια πραγματικα υπεροχη και φοβερη κοινοτητα! Ειμαι νεο μελος και εχω περασει ηδη μιση ωρα διαβαζοντας διαφορα μυνηματα σας και την βοηθεια που προσφερετε απλοχερα σε οποιον σας την ζητησει! Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο να το βλεπεις αυτο απο μια κοινοτητα και να βλεπεις και τα στελεχη αυτης της κοινοτητας να εργαζονται οσο μπορουν για να τα εχουμε εμεις ετοιμα στο πιατο! Σας αξιζει το λιγοτερο ενα μπραβο! :thumbsup:
      Ονομαζομαι Κωστας και μολις σημερα παρηγγειλα το Mi3 το περιμενω να μου ερθει σε 15 - 20 μερες οποτε εχω καιρο να λυσω -ελπιζω- καποιες αποριες που εχω! Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν ξαναγινει αυτες οι αποριες οποτε αν υπαρχει ηδη απαντηση θα παρακαλουσα ενα λινκ στην απαντηση αυτη και οχι μια απαντηση του στυλ "κανε search και ψαξε στα αποτελεσματα".
      Να ενημερωσω εδω οτι δεν εχω ιδεα ουτε απο rom ουτε απο recovery ουτε απο τιποτα. Μιλαμε για τελειως newbie και μεσα απο δω ελπιζω να μαθω και γω πραγματα!
      και επειδη ηδη κουρασα μπαινω στο θεμα:
      Το mi3 που παρηγγειλα εχει android 4.2 και miui 5
      Αποριες:
      -Πως συνδεονται αυτα τα 2?
      -Γινετε να εχουμε android 4.4 και miui 5 ή το αντιστροφο δηλαδη android 4.2 με miui 6?
      -To miui 6 βασιζεται στην εκδοση 4.4?
      Το κινητο θα μου ερθει root οποτε θελω να ρωτησω αν κανω το update στην ελληνικη εκδοση του miui θα χαθει το root?
      Δεν υπαρχει λογος βιασυνης ετσι και αλλιως το κινητο θα αργησει να ερθει οποτε υπαρχει ο χρονος να μαθω τι ειναι το rom ή το recovery ή πως περναμε την ελληνικη εκδοση του miui.
      Συγνωμη για το μεγαλο ποστ καλως σας βρηκα και πραγματικα μαγκες συνεχιστε την υπεροχη δουλεια που κανετε! :thumbup:

-Με το καλό να παραλάβεις!
      -Η Miui είναι λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Android, ωστόσο έχει υποστεί (το Android) τεράστια παραμετροποίση, φυσικά προς το καλύτερο!
      -Ναι γίνεται να έχουμε Android Kit Kat 4.4.4 και Miui 5. Το αντίστροφο που περιγράφεις δεν γνωρίζω να έχει δοκιμαστεί, ωστόσο νομίζω ότι (θεωρητικά) θα μπορούσε να συμβεί.
      -Ναι, η V6 έρχεται με Android Kit Kat 4.4.4
      -ΟΧΙ, δεν θα χαθεί το root. Οι ελληνικές (GTV roms) κάνουν όλες τις συσκευές που εγκαθίστανται root, ακόμα και αν αυτές δεν είχαν πριν.
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Αλλη απορια:
      για να περασω την ελληνικη V6 θα πρεπει να κανω update σε 4.4 ξεχωριστα ή θα ερθουν ολα μαζι σε ενα ωραιο πακετακι απο την ομαδαρα μας που δουλευει πανω σ'αυτο??? και παλι μπραβο σας!

Βασικα οτι απορια εχω θα την υποβαλω εδω για να μην γεμιζουμε με διαφορα threads τον server!
    • Ο/H StasCo έγραψε:

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Αλλη απορια:
      για να περασω την ελληνικη V6 θα πρεπει να κανω update σε 4.4 ξεχωριστα ή θα ερθουν ολα μαζι σε ενα ωραιο πακετακι απο την ομαδαρα μας που δουλευει πανω σ'αυτο??? και παλι μπραβο σας!

Βασικα οτι απορια εχω θα την υποβαλω εδω για να μην γεμιζουμε με διαφορα threads τον server!

μόνο την v6 θα περάσεις
      θα τις βλέπεις εδώ
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/
      η εδώ
      [GTV-3.22] H 22η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

ανοίγεις το κινητό ,
      πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
      επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknown source
      μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
      κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)
      στην επιφάνεια εργασίας πατάς το security επιλέγεις να είσαι root

εγκατάσταση
      otg
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• στην v6 γιατί τόσο Μικρά Γράμματα? δεν μπορούμε αν πειράξουμε το dpi density να τα μεγαλώσουμε? ιδικά στην status bar παραείναι μικρά.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H StasCo έγραψε:

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Αλλη απορια:

μόνο την v6 θα περάσεις
      θα τις βλέπεις εδώ
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/
      η εδώ
      [GTV-3.22] H 22η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

ανοίγεις το κινητό ,
      πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
      επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknown source
      μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
      κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)
      στην επιφάνεια εργασίας πατάς το security επιλέγεις να είσαι root

εγκατάσταση
      otg

Σε ευχαριστω πολυ! εχουμε ακομα καιρο για να φτασουμε σε αυτο το σημειο! ;)
      θα περιμενω να βγει η stable V6 απο την ομαδαρα μας γιατι με τις beta - οχι οτι δεν κανει καλη δουλεια η ομαδα μας - δεν τα παω και πολυ καλα! :saint:
      Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! θα επανελθω παλι με αποριες οταν θα ερθει το κινητο! 8o
    • Διαφήμιση