καλησπερα παιδια μπραβο για την απιστευτη δουλεια που κανετε. θα ηθελα να ρωτησω
:1)σε καμια 20μερες θα μου ερθει το mi4 ποια ρομ πρεπει να βαλω ?ειναι η ιδια με το mi3?
2)στο mi3 ειχα κανει buckup .θα το δεχθει το mi4 το buckup?
ευχαριστω
καλησπερα παιδια μπραβο για την απιστευτη δουλεια που κανετε. θα ηθελα να ρωτησω
:1)σε καμια 20μερες θα μου ερθει το mi4 ποια ρομ πρεπει να βαλω ?ειναι η ιδια με το mi3?
2)στο mi3 ειχα κανει buckup .θα το δεχθει το mi4 το buckup?
ευχαριστω
καλώς να έλθει , ναι ίδιες είναι
(σε 2 ίδια κομπιούτερ δεν γίνεται)
στα κινητά είναι πιο απλά τα πράγματα , εάν είναι οι εφαρμογές σου , λογικά ναι , (εγώ το κάνω με το titanium backup , με εφαρμογές και από άλλο android κινητό)
θέλω να πιστεύω ναι , για τις εφαρμογές σου , όχι του συστήματος
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση , αρα λογικα εφοσον ειναι η ιδια rom θα δουλεψει εκτος αν μου ερθει με miui v6 που δεν νομιζω τοτε δεν θα δεχτει τις ρυθμίσεις.ξεχασα να πω οτι το backup το εκανα με το miui buckup .
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση , αρα λογικα εφοσον ειναι η ιδια rom θα δουλεψει εκτος αν μου ερθει με miui v6 που δεν νομιζω τοτε δεν θα δεχτει τις ρυθμίσεις.ξεχασα να πω οτι το backup το εκανα με το miui buckup .
εναλλακτικά τις εφαρμογές μου τις μεταφέρω με το titanium backup (συνηθισμένος απο άλλα android που δεν είχαν τέτοια επιλογή οι roms ) Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
κάνω εγκατάσταση και στο νέο κινητό το titanium backup , μεταφέρω τον φάκελο titanium backup (έχει εφαρμογές δικές μου) από το παλιό κινητό , στο νέο
κάνω εγκατάσταση το supersu που το χρειάζεται το titanium backup
τρέχω το titanium backup , και επαναφέρω όσες εφαρμογές μου χρειάζονται
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Ναι το γνωριζω το titanium το ειχα και εγω αλλα προτιμησα του miui θεωρωντας οτι εφοσον θα εχουν την ιδια version miui και την ιδια rom τοτε δεν θα εχω προβλημα ,θα το δουμε οταν ερθει. Ευχαριστω.
Τελικά το mui Buck up που έκανα από το mi3 δεν δούλεψε σωστά στο mi4 κάποιες εφαρμογές μπήκαν κάποιες όχι κάποιες ρυθμίσεις μπήκαν και κάποιες όχι. Αλλά κατά τα άλλα με γλίτωσε από πολύ κόπο αν τα ξανά έβαζα ένα ένα. :cool::cool::cool::thumbup: