Το παρέλαβα τα πρωί. Το σέταρα και τώρα το σερφάρω με αυτό με 5G. Αργότερα θα αρχίσω να το εξερευνώ περισσότερο. Ορίστε και σχετικό screen shot
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Η τελευταία έκδοση του προγράμματος του κινητού προσθέτει ένα νέο μενού για την σύνδεση με τον ρούτερ, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει
Στην σελίδα του ρούτερ, ανέβασαν επιτέλους την τελευταία έκδοση του firmware 0.6.1Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καινούργιο firmware. Σχεδόν κάθε εβδομάδα κατεβάζω καινούργια έκδοση....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Βγήκε νέα έκδοση του προγράμματος στο γνωστό link v1.2.2. Οπτικά δεν βλέπω διαφορά στα μενού. Στο changelog λέει αλλαζουν/βελτιώνονται πολλά!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Να επισημάνω ότι εφόσον έχετε συνδέσει πάνω στον ρούτερ και κάποιο usb σκληρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο ένα χαρακτηριστικό που περιέχει ο client για το pc -> κατεβάζει torrent! Έτσι δεν χρειάζεστε κατεβαστήριΒέβαια δεν ξέρω πως επικοινωνεί, και τι γίνεται. Του έβαλα δοκιμαστικά να μου κατεβάσει 2 αρχεία από free tracker και θα επανέλθω όταν κατέβουν.
Κατάφερες να κατεβάσεις κάτι τελικά;
Εγώ μπήκα από το κινητό στο pirate bay, κλίκαρα πάνω στο εικονίδιο του Magnet και μετά με αντιγραφή/επικόλληση στην κατάλληλη σημείο στην εφαρμογή του κινητού κατέβασα δοκιμαστικά ένα αρχείο. Με τον υπολογιστή κλειστό φυσικά το αρχείο πήγε από το ρούτερ κατευθείαν στον HDD μου! Έχει και κάτι κινέζικες εφαρμογές ως plug-ins που μπορείς να κατεβάζεις διάφορα αλλά δεν έβγαλα άκρη. -
Ο/H gripas4 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Να επισημάνω ότι εφόσον έχετε συνδέσει πάνω στον ρούτερ και κάποιο usb σκληρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο ένα χαρακτηριστικό που περιέχει ο client για το pc -> κατεβάζει torrent! Έτσι δεν χρειάζεστε κατεβαστήριΒέβαια δεν ξέρω πως επικοινωνεί, και τι γίνεται. Του έβαλα δοκιμαστικά να μου κατεβάσει 2 αρχεία από free tracker και θα επανέλθω όταν κατέβουν.
Κατάφερες να κατεβάσεις κάτι τελικά;
Εγώ μπήκα από το κινητό στο pirate bay, κλίκαρα πάνω στο εικονίδιο του Magnet και μετά με αντιγραφή/επικόλληση στην κατάλληλη σημείο στην εφαρμογή του κινητού κατέβασα δοκιμαστικά ένα αρχείο. Με τον υπολογιστή κλειστό φυσικά το αρχείο πήγε από το ρούτερ κατευθείαν στον HDD μου! Έχει και κάτι κινέζικες εφαρμογές ως plug-ins που μπορείς να κατεβάζεις διάφορα αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Μια χαρά κατεβάζει. Εγώ συνήθως κατεβαζω το αρχείο και το προσθέτω μέσω της εφαρμογής του υπολογιστή. Κατεβαίνει στιον hdd που είναι συνδεδεμένος μέσα σε ξεχωριστό φάκελο το κάθε αρχείο. Όταν κατέβει όλο, σταματάει αυτόματα. Το μόνο κακό δεν έχει κάπου ρυθμίσεις για τον client, ίσως στο μέλλον.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Να προσθέσω και κάτι άλλο που βρήκα σήμερα...
Πηγαίνοντας εδώ -> MiWiFi – 开放平台 κάτω-κάτω, σας λέει ότι μπορείτε να συνδεθείτε και μέσω SSH με τον ρούτερ. Πατάτε το λινκ και στη σελίδα που σας βγάζει, σας λέει τον κωδικό σας και σας δίνει το πρόγραμμα σύνδεσης.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Βλέπω ότι κάθε εβδομάδα βγαίνει νέα έκδοση. Η τελευταία είναι η 1.2.3 και είναι αυτή που είναι Online -> xqapp_dev.apk
Αν αλλάξει έκδοση θα σου πωΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μου έβγαλε ειδοποίηση για νέα έκδοσηΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ετοιμάζω τον pc client στα windows για τον router στα ελληνικά. Έχει πολύ πράγμα για μετάφραση. Αν προλάβω σήμερα, θα το ανεβάσω εδώΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καιρός και για νέα Μετάλλια....
-
Έτοιμος και ο pc client για τα Windows. Είναι πλήρως μεταφρασμένος και πιο ενημερωμένος από αυτόν του site -> v1.1.0.532
Όποιος θέλει μπορεί να τον κατεβάσει από εδώ -> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5937-Client-για-το-Xiaomi-Mini-Router-στα-Windows/
Ορίστε και ένα printscreen...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην maddoctor ().