Ο/H vagkap έγραψε:
Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου router εδω και μια ημέρα και ακόμα το ψάχνω να δω τις δυνατότητές του.
Ξέρει κανείς εάν μπορει να ενεργοποιηθεί απο κάπου η διαχειριση του router απο το wan? (μέσω της ip που παίρνει από το εξωτερικό δίκτυο;)
Όσο και να έψαξα δεν βρηκα πουθενά την ρύμθιση. Εαν δεν υπάρχει που μπορούμε να στείλουμε αίτημα για προσθηκη αυτης της δυνατότητας;
Προς το παρών έχω κάποια θεματάκια με το usb (αναγνωρίζει μονο FAT32) και εμφανίστηκε μονο 1 φορά στο δίκτυο ο δίσκος. Έκτοτε δεν έχει ξαναφανεί! (Firmware 2.1.50 Developer Edition)
Ευχαριστώ.
Η εφαρμογή του κινητού κάνει δυνατή την διαχείριση του ρούτερ από παντού ανά τον κόσμο. Το κινητό συνδέεται με τον ρούτερ μέσω του Mi λογαριασμού σου. Ο σκληρός που έχω εγώ πάνω είναι σε NTFS. Κάντου format, σύνδεσε το κινητό με τον ρούτερ μέσω της εφαρμογής και βάλε επάνω τον σκληρό. Εφόσον τον βρει, του πετάει κάποια αρχεία και μπορείς να τον διαχειριστείς και από το κινητό σου (εφόσον είσαι στο ίδιο δίκτυο). Προτάσεις μπορέις να στείλεις μέσα από την εφαρμογή.
Επίσης μόλις πέρασα το τελευταίο firmware 2.1.66
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().