Σε μένα δεν δουλεύουν όλες οι λειτουργίες της εφαρμογές όπως manage bandwidth weekly, stats. Maddoctor έχεις το ίδιο θέμα.
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
Σε μένα δεν δουλεύουν όλες οι λειτουργίες της εφαρμογές όπως manage bandwidth weekly, stats. Maddoctor έχεις το ίδιο θέμα.
Επειδή δεν τις βλέπω στα ελληνικά κάπου, που είναι αυτά που μου λες? Εμένα πάντως όλα τα μενού μου τρέχουν
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δεν παίζονται οι Κινέζοι! Το πρωί βγάλανε την 2.1.3 και μόλις τώρα μου ήρθε ειδοποίηση για 2.1.5!!!!
Ελπίζω το βράδυ να την φτιάξω...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
xaxaxaxaxaxa
Σε παιδεύουν -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
xaxaxaxaxaxa
Σε παιδεύουν
Νομίζουν.....!
Έτοιμο το αρχείο στα downloads. Θα το δούμε στη νέα rom!?
Mi Wi Fi 2.1.15. Προστέθηκε η δυνατότητα ελέγχου των downloads, ¨οπως σε περίπτωση λάθους να ανοίγει η σελίδα του ρούτερ. Επίσης ανανεώθηκαν τα εικονίδια και στις ρυθμίσεις και στις συσκευές
Γίνε VIP!!!
Άψογος !!!
-
'maddoctor' από αυτά που θυμάμαι δεν δουλεύουν σίγουρα η εβδομαδιαία ενημέρωση, το όριο ταχύτητας και η βελτιστοποίηση του wifi. Είμαι με την τελευταία developer επίσημη στο κινητό και την τελευταία developer επίσημη στο router.
-
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
'maddoctor' από αυτά που θυμάμαι δεν δουλεύουν σίγουρα η εβδομαδιαία ενημέρωση, το όριο ταχύτητας και η βελτιστοποίηση του wifi. Είμαι με την τελευταία developer επίσημη στο κινητό και την τελευταία developer επίσημη στο router.
Εμένα μου δουλεύουν και τα 3 μια χαρά όπως βλέπεις. Για κάνει ένα καθαρισμό της cache. Οι εικόνες είναι από 2.1.15 (η χθεσινή Ρομ έχει την 13).
Γίνε VIP!!!
Βγήκε η 2.1.6, κατεβαίνει.... Μέχρι το μεσημέρι ελπίζω να την ανεβάσω στα ελληνικάΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
Εμένα μου δουλεύουν και τα 3 μια χαρά όπως βλέπεις. Για κάνει ένα καθαρισμό της cache. Οι εικόνες είναι από 2.1.15 (η χθεσινή Ρομ έχει την 13).
Τα weekly stats δεν δουλεύουν και το test βγάζει time out. -
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
Τα weekly stats δεν δουλεύουν και το test βγάζει time out.
Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο printscreen? Εμένα πάντως μου δουλεύουν όπως είδες μια χαρά. Για κάνε κανά καθαρισμό της cache. Επίσης παλεύω από το πρωι να κατεβάσω την επόμενη έκδοση και δεν κατεβαίνει με τίποτα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή