Δεν έχεις πρόσβαση στον εξωτερικό δίσκο εκτός δικτύου χωρίς την εφαρμογή. Εντός δικτύου με την εφαρμογή κάνεις τα πάντα. Να σου πω δεν το έχω ψάξει εάν έχεις κάπως πρόσβαση. Όταν κάνεις κλικ από τα windows, σου ζητάει username/pass που πρέπει να ψάξω ποια μπορεί να είναι. Δεν έχω δει μέσα από τις ρυθμίσεις του ρούτερ πια,αν μπορείς να κάνεις κάτι, μιας και έχουν εμπλουτιστεί. Ελπίζω με το νέο έτος να έχω χρόνο ν' ασχοληθώ μ'όλα αυτά λίγο παραπάνω....Ο/H lykman έγραψε:
Δεν ξέρω αν θυμάσαι που σου έλεγα ότι δεν με βόλεψε καθόλου το mi router σαν personal cloud για να σώζω τις φωτό/βιντεο αυτόματα από το κινητό μου, αλλά τώρα που το διαβάζω, αυτός ήταν ο κύριος λόγος... που ουσιαστικά δεν είχα πρόσβαση στα δεδομένα μου ελεύθερα! Αυτός ο τρόπος δεν διαφέρει από τον αντίστοιχο της apple με το σιχαμένο itunes... :-pΟ/H maddoctor έγραψε:
Επειδή έχω tv box με kodi, δεν τον βλέπει τον σκληρό. Ο εξωτερικός σκληρός, φαίνεται σαν σκληρός κοινόχρηστος δικτύου, προσβάσιμος μόνο μέσω της εφαρμογής του κινητού και της αντίστοιχης του υπολογιστή. Χωρίς αυτά τα δύο δεν έχεις πρόσβαση.Ο/H whitehat έγραψε:
Καλημέρα σε όλη την παρέα,
Ο εξωτερικός δίσκος είναι διαθέσιμος σαν share (smb) ή είναι προσβάσιμος μόνο μέσω της εφαρμογής;
Θέλω να ξέρω αν μπορώ να διαβάσω τα αρχεία του σκληρού από το KODI (xbmc) που τρέχει σε raspberry.
Παίζει δηλαδή το \\192.168.31.1\"Φάκελος εξωτερικού σκληρού" ;;;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή