Ναι, αυτό.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτο δικό μου δίκτυο (μία ενσύρματη συσκευή, καμιά δεκαριά ασύρματες), την δουλειά (μοίρασμα ip), την κάνει το xiaomi.Ο/H Gousgounis έγραψε:
Σε bridge mode με τον παραπάνω τρόπο, ο DCHP απο το xiaomάκι μπορεί και μοιράζει IP και στις ενσύρματες συσκευές που είναι κουμπωμένες στο modem/routerτου παρόχου;
Οι δύο ενσωματωμένες lan ports του κινέζου δεν είναι πάντα αρκετές...
Μην αγχώνεσαι. Εδώ τα κατάφεραν τόσοι....Τα κατάφερα εγώ πριν 1.5 χρόνο που δεν είχα ούτε την εφαρμογή στα ελληνικά, ούτε ήξερα τίποτα για το ρούτερ. Διάβασε τι λέω στις πρώτες σελίδες και θα είσαι οκ.Ο/H lykman έγραψε:
Νομίζω ότι πλέον πρέπει να εγκαταλείψουμε κάθε ελπίδα για αγγλικό φιρμ στο ρουτεράκι ε? Μα ούτε καν από κανέναν εκτός xiomi?
Οχι τίποτα άλλο, και εγώ θέλω να το κάνω bridge με το ADB της vdsl της CYTA, αλλά φοβάμαι αν για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρω και δεν βγαίνει προς τα έξω, οτι δεν θα βγάζω και άκρη με τα κινέζικα μενού...
Ο οδηγός που βρήκες λέει να βάλεις την stable έκδοση του firmware. Υποθέτω γίνεται η ίδια ιστορία όπως με την εφαρμογή. Η dev είναι στα κινέζικα η stable στ' αγγλικά. Ετσι και το firmware, η stable έκδοση γίνεται αγγλικό το μενού, η dev μόνο κινέζικα.Ο/H Costassocrates έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, είμαι 2 μέρες με τον ρούτερ και δηλώνω ξετρελλαμένος!
Καθώς έψαχνα, βρήκα από κάποιον έναν απλό οδηγό για να μετατραπεί η ιστοσελίδα ρυθμίσεων του ρούτερ από Κινέζικα σε Αγγλικά δια παντός!
Το έκανα και πραγματικά έτσι είναι.
Εδώ ο σύνδεσμος:Μετατροπή Κινέζικου site σε Αγγλικού.
ΥΓ: Μήπως ξέρει κανείς, γιατί δεν μπορώ να κάνω εισαγωγή στο σύστημα μέσω του tapatalk;