Θα δοκιμάσω και αυτά που είπατε..αν και μέσα απο την σελίδα δεν θα βγάλω άκρη..κινέζικα δεν θ ει να
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο έχω απαντήσει πάλι.....όταν η εφαρμογή βλέπει ότι είσαστε online, βλέπετε ελληνικά, όταν βλέπει offline, Κινέζικα. Απλώς βγες και ξαναξεκίνα την εφαρμογή. Την πέμπτη θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο να σας ανεβάσω μία διορθωμένη έκδοση που να παρακάμπτει αυτό το πρόβλημα. Απλώς επειδή είναι ψιλοκλειδωμένη η εφαρμογή λόγω ότι είναι beta, θέλει μια κάποια παρέμβαση στον κώδικα.Ο/H masteras έγραψε:
Γιατι στην εφαρμογη για το τηλεφωνο mi wifi μου πεταει μια ελληνικα και μια κινεζικα?
εχω την εφαρμογη του γιατρου την τελευταια μεταφρασμενη αναβαθμιση και μου κανει συνεχεια αυτα τα κολπα
Θα είναι κάποιου Κινέζου εμπόρου από αυτούς που γεμισε τελευταια η Ελλάδα ! Εγω σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη είδα xiaomi Μi5 και έβλεπε το μωρο της μάλλον απο το σπίτι με κάμεραΟ/H maddoctor έγραψε:
Τι να μην κάνει routing?Ο/H jimmydimo έγραψε:
Σόρρυ γκάηζ αν έχει απαντηθεί, αλλά κώλωσα στις 20η σελίδα (από 56).
Στο adsl modem σου, χρειάστηκε να κάνεις κάτι, ώστε να μην κάνει routing αυτό πια, και να το πασάρει στο xiaomi; Ή ότι ρυθμίσεις κάνεις είναι στο xiaomi;
Για να "παίξει" το νέο σου σύστημα με 2 συσκευές (hol+xiaomi) έκανες οποαδήποτε ρύθμιση ή πείραγμα στο router της hol?Ο/H maddoctor έγραψε:
Τι να μην κάνει routing??