Παρ' όλα αυτά όμως δεν συμφωνείς πως για τις ταχύτητες που προσφέρουν οι πάροχοι ADSL όλα τα παραπάνω είναι υπέρ αρκετά? Δηλ. όταν το μέγιστο που θα πιάσω ποτέ για κατέβασμα είναι 1,5 mb/s, τι με νοιάζει το lan αν είναι gigabit ή το wireless αν συγχρωνιστεί στα 300mbps? Πρακτικά θέλω αυτό το 1,5 mb/s να μου έρθει στη συσκευή μου αψεγάδιαστο όπως το κάνουν και τα ήδη υπάρχοντα router παντώς μάρκας μέσω lan όμως γιατί το Wi-Fi τους χωλένει αρκετά και ειδικά με πολλούς clients πέφτει ακόμα χειρότερα. Αυτό έρχεται να διορθώσει το router της Xiaomi.
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Ο/H GS1985 έγραψε:
Παρ' όλα αυτά όμως δεν συμφωνείς πως για τις ταχύτητες που προσφέρουν οι πάροχοι ADSL όλα τα παραπάνω είναι υπέρ αρκετά? Δηλ. όταν το μέγιστο που θα πιάσω ποτέ για κατέβασμα είναι 1,5 mb/s, τι με νοιάζει το lan αν είναι gigabit ή το wireless αν συγχρωνιστεί στα 300mbps? Πρακτικά θέλω αυτό το 1,5 mb/s να μου έρθει στη συσκευή μου αψεγάδιαστο όπως το κάνουν και τα ήδη υπάρχοντα router παντώς μάρκας μέσω lan όμως γιατί το Wi-Fi τους χωλένει αρκετά και ειδικά με πολλούς clients πέφτει ακόμα χειρότερα. Αυτό έρχεται να διορθώσει το router της Xiaomi.
οταν αγοράζεις όμως AC wifi, υπάρχουν άλλες απαιτήσεις, αυτή η ασύρματη ταχύτητα θα έπρεπε να συνεχίζει και προς το υπόλοιπο δίκτυο... -
-
Υποθέτω του μόντεμ, αλλά δοκίμασέ τους όλους.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
το ξανασυνδεσα μέσω browser γιατί δεν δεχόταν κανένα κωδικό που δοκίμασα αλλά θα βόλευε να μπορούσα να διαχειριστω το router μέσω της εφαρμογής.
-
καλησπερα!!
Μήπως ξέρουμε ποιά είναι ή τελευταία έκδοση για mi router mini σε stable γιατί έχω την 2.8.91 και αγγλικά και από όσο θυμάμαι δεν έχω ξανακάνει αναβάθμιση!!
Ευχαριστώ! -
Ο/H Peterredmi έγραψε:
καλησπερα!!
Μήπως ξέρουμε ποιά είναι ή τελευταία έκδοση για mi router mini σε stable γιατί έχω την 2.8.91 και αγγλικά και από όσο θυμάμαι δεν έχω ξανακάνει αναβάθμιση!!
Ευχαριστώ!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ευχαριστω!! Τελικά κατέβασα από το επίσημο site την τελευταία που είχε ! Κινέζικα αλλά να είναι καλά το chrome.
-
Καλησπέρα. Λειτουργώ το ρούτερ σε repeater mode και με την τελευταία αναβάθμιση της ρομ ενώ συνδέεται στο ρούτερ από τον οποίο έπαιρνε ίντερνετ δεν δίνει ίντερνετ στις συσκευές που συνδέονται πάνω του. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Που μπορώ να βρω την προηγούμενη developer rom να την εγκαταστήσω? Ευχαριστώ
-
Εγώ το έχω ως κανονικό router και δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε ένας φίλος που το αναβαθμιζω εγώ.
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk -
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
Εγώ το έχω ως κανονικό router και δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε ένας φίλος που το αναβαθμιζω εγώ.
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
-
Δυστυχώς δεν έχω καθόλου άποψη. Δοκίμασε επαναφορά ρυθμίσεων αφού καλύτερα κάνεις και backup.
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk