Καλορίζικο και καλές συνδέσεις. Το κοιτάω και εγώ λίγες μέρες τώρα μιας και το router του ΟΤΕ vdsl είναι για τα κλάματα. Μπορείς να μας πεις κάτι για την εμβέλεια του? Πχ μέσα στο σπίτι έχει το ίδιο σήμα σε όλα τα δωμάτια?
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση και θα κάνω fix και τα σφάλματα.
Μήπως την ετοίμασες μεγάλε admin!?
Ο/H gsar έγραψε:
Καλορίζικο και καλές συνδέσεις. Το κοιτάω και εγώ λίγες μέρες τώρα μιας και το router του ΟΤΕ vdsl είναι για τα κλάματα. Μπορείς να μας πεις κάτι για την εμβέλεια του? Πχ μέσα στο σπίτι έχει το ίδιο σήμα σε όλα τα δωμάτια?
Θα δοκιμάσω και θα σας πω. Η δοκιμή θα γίνει συγκριτικά με το net fasteriad2 της HOL που είχα πριν και το έχει πολύ κόσμος.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση και θα κάνω fix και τα σφάλματα.
Υπάρχουν πάρα πολλά String που είναι σε Κινέζικα, και η πρώτη μετάφρασή τους πριν την διόρθωση είναι σε γλώσσα του Ταρζάν, και δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής.
Παρ'όλα αυτά η μετάφραση έφτασε στο 85% και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο εχθές...
Έχω ανανεώσει το αρχείο και μπορείς να το ξανακατεβάσεις, και να το εγκαταστήσεις με τον γνωστό τρόπο... -
Κατέβασα το wifi analyzer. Πολύ καλό πρόγραμμα και τέλειο για την δουλειά που το ήθελα. Λοιπόν ορίστε συγκριτικές φωτό. Το xiaomi ειναι αυτό που τελειώνει σε 2.4G, ενώ το netfastraid2 είναι αυτο που λέει maddoctor.gr. Οι τελευταιες φωτο ειναι εξω απο το σπίτι, στον 2ο όροφο, 1ο όροφο, 1 τετραγωνο μακρυά από την άλλη μεριά του σπιτιου. Οι 2 ρουτερ ειναι διπλα-διπλα στο κεντρο του σπιτιου, οποτε ολες οι μετρησεις εινσι με τουλάχιστον 1 τοίχο ανάμεσα. Όπως θα δειτε το xiaomi εχει σαφώς κσλυτερο σημα. Αυτο που θέλω να δω είναι εαν μπουκώνει. Το παλιό ρουτερ τουλαχιστον 1 φορά την εβφομάδα έπτεπε να του κανω επανεκκίνηση γιατι δεν είχε σήμα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Υπάρχουν πάρα πολλά String που είναι σε Κινέζικα, και η πρώτη μετάφρασή τους πριν την διόρθωση είναι σε γλώσσα του Ταρζάν, και δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής.
Παρ'όλα αυτά η μετάφραση έφτασε στο 85% και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο εχθές...
Έχω ανανεώσει το αρχείο και μπορείς να το ξανακατεβάσεις, και να το εγκαταστήσεις με τον γνωστό τρόπο...
Το καταλαβαινω ότι εχει πολυ δουλειά,βλέπω πολύ κινεζικο μέσα
Η μετάφραση παντως μια χαρα ειναι. Νέα λαθη δεν εχω βρει (υποθετω δεν εχεις διορθωσει τα παλια γιατι τα βλέπω ακομα εκεί)
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Έλυσα και το πρόβλημα σύνδεσης του Mi3 με τον Xiaomi router στα 5G. O router εξ ορισμού δίνει σήμα στην συχνότητα 149.Απ' ότι φαίνεται την συχνότητα αυτή δεν την αναγνωρίζει το κινητό. Σήμερα είπα να δοκιμάσω να αλλάξω τις συχνότητες. Έβαλα την πιο μικρή, την 36 και θαύμα!!!! Το κινητό είδε την 5G σύνδεση και συνδέθηκε μια χαρά με φανταστικές ταχύτητες πια!!!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Όσο περνάνε οι μέρες βλεπω και καινουργια πράγματα....
1. Η εφαρμογη του κινητού σ' ενημερωνει για τα παντα. Αν προσπαθησε να συνδεθει καποιος με τον ρουτερ ( κραταει την mac του και σου λεει τσέκαρέ τον) και άλλα
2. Συνδεσα πανω του ένα 500GB passport που έχω το backup μου και εχω πρόσβαση μέσω υπολογιστη και κινητού
3. Μπορεις να του δώσεις μερικά links και στα κατεβάζει στον εξωτερικό δίσκο που εχεις συνδέσει.
4. Ατομική διαχειριση ολων των συνδεδεμενων συσκευων στο δίκτυο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Πιστεύω πως για τα χρήματά του είναι πολύ αξιόλογη συσκευή...
Από DLNA πως πάει ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πιστεύω πως για τα χρήματά του είναι πολύ αξιόλογη συσκευή...
Από DLNA πως πάει ?
Να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δοκιμασει. Πρέπει να δω εάν βλέπω τον σκληρό από την τηλεόραση, γιατί από το pc τον βλέπω, να δω 720 και 1080 πως παίζουν. Θα επανέλθω....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μόλις δοκίμασα πως ανταποκρίνεται ο ρούτερ σε προβολή βίντεο στα 720p και 1080p. Η δοκιμή έγινε από το κινητό με τον Mx Player και 5G φυσικά. Η συγκεκριμένη δοκιμή ήταν άριστη. Χωρίς κολλήματα, χωρίς τίποτα. Το βίντεο το βρήκε μέσω της εφαρμογής του ρούτερ, αφού περιλαμβάνει και file manager για τον εξωτερικό σκληρό που έχεις συνδέσει. Επόμενη δοκιμή με τον desktop, με σύνδεση στα 2.4. Και εκεί άψογα, χωρίς κολλήματα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα στα 1080 να έχω πρόβλημα, αλλά τίποτα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Εχει δηλαδή ο Router DLNA Server όπως το miniDLNA για παράδειγμα, ή τις ταινίες τις βλέπεις απλά σαν αρχεία μέσα από τον File Browser ?
Aν έχει DLNA Server στο δίκτυο μπορείς να το βρεις ως Media Device.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εχει δηλαδή ο Router DLNA Server όπως το miniDLNA για παράδειγμα, ή τις ταινίες τις βλέπεις απλά σαν αρχεία μέσα από τον File Browser ?
Aν έχει DLNA Server στο δίκτυο μπορείς να το βρεις ως Media Device....
Σαν αρχεία μεσω file manager δοκίμασα. Θα δω και το dlna.Μπήκα στο δίκτυο και βλεπω τον ρουτερ σαν υπολογιστή, όχι media player... Δεν ξέρω εάν έχει κάποια ρύθμιση. Θα το δω αύριοΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().