Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Ενημερώθηκε η μετάφραση της έκδοσης 2.0.22 στο 50-50 περίπου. Έχει βγει και νέα έκδοση, αλλά ακόμα δεν έχω περάσει την μετάφραση από την παλιά. Θα είναι έτοιμη μέσα στις επόμενες ημέρες. Σας προτείνω να βάλετε το τελευταίο firmware, δουλεύει άψογα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μόλις ανέβηκε η τελευταία έκδοση του προγράμματος 2.0.23. Το πρόγραμμα κατά την εγκατάσταση μετονομάστηκε σε Mi Wi Fi 2.0 για να μην μπερδεύεται με την προηγούμενη έκδοση που υπάρχει στην romΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Παιδες καλημερα. Ειμαι καινουριος στην παρεα. Αγορασα κι εγω το ρουτερακι γιατι το βρηκα πολυ πρακτικο και συμφερον. Ωστοσο διαβαζοντας το θεμα εχω πελαγοδρομησει γιατι εχετε κανει παρα πολυ προσπαθεια και προσθηκες. Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει κατα την κριση του ενα firmware κι εναν οδηγο εγκαταστασης για rookie χρηστη για να ξεκινησω? Με ενδιαφερει να δουλευει ο HDD και να ειναι μεταφρασμενο σε μεγαλο βαθμο. Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Καλημέρα @dreamlanden,
προτείνω να παρακολουθείς τα post του @maddoctor γιατί αυτός είναι ο ειδικός!! Σαν να λέμε ότι το router βρήκε τον "γερμανό του"!! -
Ο/H dreamlanden έγραψε:
Παιδες καλημερα. Ειμαι καινουριος στην παρεα. Αγορασα κι εγω το ρουτερακι γιατι το βρηκα πολυ πρακτικο και συμφερον. Ωστοσο διαβαζοντας το θεμα εχω πελαγοδρομησει γιατι εχετε κανει παρα πολυ προσπαθεια και προσθηκες. Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει κατα την κριση του ενα firmware κι εναν οδηγο εγκαταστασης για rookie χρηστη για να ξεκινησω? Με ενδιαφερει να δουλευει ο HDD και να ειναι μεταφρασμενο σε μεγαλο βαθμο. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Βάλε το τελευταίο, είναι πολύ καλό με την τελευταία έκδοση. Η μετάφραση προχωράει και θα γίνει 100% ελληνικό.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ανανέωση στην μετάφραση. 70-30 είμαστε τώρα περίπου. Όποιος θέλει κατεβάζει την ενημερωμένη έκδοση.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καλησπερα.
Εχω στα χερια μου το ρουτερ εδω και λιγες ωρες. Το πηρα για εναν φιλο. Αν παει καλα θα παρω και εγω ενα
Το σεταρα αλλα εχω μερικες αποριες.
Εβαλα την 2.17 μιας και ειδα οτι λετε καλα λογια.
Αρχικα βλεπω οτι οταν προσπαθω να βρω ποιες συσκευες εχει συνδεδεμενες πανω της, αναφερει μονο τον υπολογιστη μου. Μια φορα ειδα το ταμπλετ και το εχασα μετα.
Επισης προσπαθω να το συνδεσω με την εφαμογη στο κινητο αλλα δεν θελει. Δοκιμασα την αγγλικη 2.0.22 αλλα δεν κανει το pair με την συσκευη. Γραφει οτι δεν μπορει τωρα και να προσπαθησω ξανα. Οσες φορες και να δοκιμασω το ιδιο μυνημα. Αναγνωριζει οτι βρησκεται στο xiaomi_wifi μου αλλα μετα δεν κανει το pair.
Εβαλα μετα την 2.023 και παλι τα ιδια. Βεβαια εχω το κινητο στα αγγλικα, οποτε μου τα εμφανιζει κινεζικα αλλα στο ιδιο σημειο κολλαει παλι.
Doc μπορεις στην επομενη εκδοση να βαλεις και οταν βρει αγγλικη γλωσσα να παιζει παλι τα ελληνικα ??? Ισως να φανει χρισημο καποτε.
Κατα τα αλλα φαινεται να παει καλα και με καλο σημα! -
Ο/H stavrinho έγραψε:
Καλησπερα']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6801-Xiaomi-Router-MINI-AC-Mi-Intelligent-Dual-band-2-4GHz-5GHz/?postID=42528#post42528']Καλησπερα[/url].
Εχω στα χερια μου το ρουτερ εδω και λιγες ωρες. Το πηρα για εναν φιλο. Αν παει καλα θα παρω και εγω ενα
Το σεταρα αλλα εχω μερικες αποριες.
Εβαλα την 2.17 μιας και ειδα οτι λετε καλα λογια.
Αρχικα βλεπω οτι οταν προσπαθω να βρω ποιες συσκευες εχει συνδεδεμενες πανω της, αναφερει μονο τον υπολογιστη μου. Μια φορα ειδα το ταμπλετ και το εχασα μετα.
Επισης προσπαθω να το συνδεσω με την εφαμογη στο κινητο αλλα δεν θελει. Δοκιμασα την αγγλικη 2.0.22 αλλα δεν κανει το pair με την συσκευη. Γραφει οτι δεν μπορει τωρα και να προσπαθησω ξανα. Οσες φορες και να δοκιμασω το ιδιο μυνημα. Αναγνωριζει οτι βρησκεται στο xiaomi_wifi μου αλλα μετα δεν κανει το pair.
Εβαλα μετα την 2.023 και παλι τα ιδια. Βεβαια εχω το κινητο στα αγγλικα, οποτε μου τα εμφανιζει κινεζικα αλλα στο ιδιο σημειο κολλαει παλι.
Doc μπορεις στην επομενη εκδοση να βαλεις και οταν βρει αγγλικη γλωσσα να παιζει παλι τα ελληνικα ??? Ισως να φανει χρισημο καποτε.
Κατα τα αλλα φαινεται να παει καλα και με καλο σημα!
Το πρόγραμμα το έχω τρέξει με επιτυχία σε 2 Xiaomi που έχω και στο Samsung S5 της γυναίκας μου, οπότε λογικά πρέπει να σου τρέξει κανονικά και εσένα. Κάνε ένα καθαρισμό της cache και μετά τρέξε το πρόγραμμα. Κάνε επανεκκίνηση του ρούτερ ακόμα και μέσα από την εφαρμογή και περίμενε να συνδεθεί και να βρει τα πάντα. Επίσης στις ρυθμίσεις έλενξε τα δικαιώματα. Εμένα κάθε φορά πρέπει να δίνω το οκ από εκεί για να συνδέεται με τον Mi λογαριασμό μου, αλλιώς δεν μπαίνει μέσα. Το πρόγραμμα όταν τρέχει, τρέχει την γλώσσα του συστήματος. Επειδή θεωρώ ότι ο χρήστης έχει την ελληνική MIUI, τρέχει την ελληνική. Αν είναι στα αγγλικά, πράγματι τρέχει κινέζικα. Αυτό στη σημερινή ενημέρωση θα διορθωθεί, οπότε το βραδάκι που θα έχει ανέβει η ενημερωμένη εφαρμογή, ξαναδοκίμασε.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Τα usb που συνδέω μου τα βγάζει write-protected. Λανθάνω κάπου ή πρέπει να τους αλλάξω format?
-
Ο/H dreamlanden έγραψε:
Τα']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6801-Xiaomi-Router-MINI-AC-Mi-Intelligent-Dual-band-2-4GHz-5GHz/?postID=42571#post42571']Τα[/url] usb που συνδέω μου τα βγάζει write-protected. Λανθάνω κάπου ή πρέπει να τους αλλάξω format?
Κάντου φορμάτ σε NTFS και βάλτο. Μπες από την εφαρμογή και περίμενε, πρέπει να κατεβάσει και να γράψει κάμποσα αρχεία μέσα για να τον διαχειριστής τον δίσκο. Εγώ του έχω βάλει ένα 250GB Passport και τον βλέπει με το τελευταίο firmware μια χαρά. Κατά καιρούς διάφορα firmware μου έχουν βγάλει αυτό το πρόβλημα. Είναι θέμα Samba. Εάν στο κινητό την έχεις διαγράψει, πρέπει να την επανεγκαταστήσεις, για να περαστεί και στον σκληρό.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή