Να προτιμησω την 2.1.7? Καπου κολλαει το download μου και μενει λειψη...
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H dreamlanden έγραψε:
Να']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6801-Xiaomi-Router-MINI-AC-Mi-Intelligent-Dual-band-2-4GHz-5GHz/?postID=42573#post42573']Να[/url] προτιμησω την 2.1.7? Καπου κολλαει το download μου και μενει λειψη...
Κατεβασέ το με download manager. Εγώ το κατέβασα με το flashget και κατέβηκε αμέσως. Όπως σου έγραψα κάποια firmware της 1.xx.xx έχουν πρόβλημα. Εάν θυμάμαι καλά, το τελευταίο είχε. Η 2.1.7 δεν έχει σίγουρα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Oλα πρίμα... Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Ρυθμίστηκε να τρέχει τα ελληνικά σε κινητά που έχουν σαν γλώσσα συστήματος και τα ελληνικά, αλλά και τα αγγλικά. Διόρθωση λαθών και περαιτέρω μετάφραση. Αύριο θα προσπαθήσω να τελειώσω την μετάφραση ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη rom.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καλησπερα και παλι.
Με εχει μπερδεψει λιγο το στήσιμο του γιατι δεν μπορεσα αρχικα να δουλεψω την εφαρμογη, οποτε αρχισα τα πειραματα.
Τελικα τωρα δουλεουν ολα. Αναφερω τι εχω κανει για να μου πειτε αν κανατε το ιδιο.
Του εχω βαλει lan ip 192.168.1.2 για να ειναι στο ιδιο lan με τις υπολοιπες συσκευες.
Του εχω βαλει dhcp 192.168.1.100-150.
Για τροπο wan συνδεσης του εβαλα ppoe, εβαλα τα στοιχεια του παροχου μου και συνδεθηκε. Πηρε και ip μαλιστα απο εκει.
Και Operating mode switching.
To lan καλωδιο ειναι στην μπλε θυρα. Την Ιντερνετ οπως την ονομαζει.
Ετσι οπως τα εκανα λειτουργουν ολα.
Την πρωτη μερα μου δουλεψε σωστα σαν access point, αλλαζοντας απλα την Lan Ip σε 192.168.1.2.
Αλλα δεν συνδεοταν η εφαρμογη του κινητού, δεν μπορουσε να κανει ελεγχο αν εχω το τελευταιο firmware και δεν μπορουσε να κανει τεστ για να ελεγξει ποσο ταχυτητα εχει το ιντερνετ μου.
Επισης να σημειωσω οτι για να μπορεσω να δω τις τοπικες συσκευες συνδεσα και ενα ακομα lan καλωδιο απο το ρουτερ του παροχου μου σε μια ασπρη lan θυρα του xiaomi.
Οποτε ετσι οπως το καταλαβαινω, απο την μπλε θυρα βγαινει στο ιντερνετ και απο την ασπρη θυρα βγαινω στο lan.
Δεν μαρεσε η υλοποιηση αυτη αλλα μονο ετσι μου δουλεψε η εφαρμογη.
Σε επομενο ποστ θα περιγραψω την εμπειρια απο το ρουτερ. -
Δεν τα έχω κάνει έτσι....
Ένα καλώδιο δικτύου φεύγει από μία θύρα του adsl router της hol και πάει στη μπλε θύρα του xiaomi. Η σύνδεση δεν είναι ppoe αλλά dhcp και παίρνει αυτόματα ip από το adsl. Έτσι όπως το έχεις συνδέσει, είναι σαν να παίρνεις internet κατευθείαν από τον πάροχο σου! Εάν δεν συνδέσεις τον άλλο ρούυερ, έχεις internet!? Εάν ναι, σημαίνει ότι είναι adsl router και όχι απλός router!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μου έβγαλε αυτή την αναβάθμιση. Την περνάω? -
Εγώ πάντως μόλις του είπα να την περάσει. Θα δω σε λίγο τι γίνεται....
Η νέα έκδοση διορθώνει:
Από το ημερολόγιο ενημέρωση, την λειτουργία DDNS βελτιστοποιεί την κατάσταση σύνδεσης ταχεία αύξηση και βελτιστοποίηση των λεπτομέρειες της στρατηγικής OTA αναβαθμίσεις "Βελτιστοποίηση ένα υπόβαθρο διαχείρισης ιστοσελίδων σε λειτουργία την ταχύτητα του δικτύου, τα αποτελέσματα ταχύτητα του ιστού που θα προκύψουν θα είναι πιο ακριβή επισκευή · Μετά τη σύνδεση της συσκευής μέσω του router ρελέ μπορεί να μην είναι σε θέση να ανανεώσετε τη λίστα των προβλημάτων, διορθώσεις στη λειτουργία του ρελέ, πρόσβαση σε εξωτερικές διορθώσεις αποθήκευσης ταχύτητα του δικτύου του δρομολογητή μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, τα χρονικά όρια, μετά την επιδιόρθωση ενός βύσματος σε μια μονάδα αποθήκευσης USB οθόνη των φακέλων της συσκευής τηλεειδοποίησης κατάλογο πρώτο κατάλογο · Σταθερό το πρόβλημα της απώλειας μετά την τοποθέτηση της συσκευής αποθήκευσης USB για να αποτύχει να λάβει πληροφορίες για τη συσκευήΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Την πέρασα και εγώ. ..δεν βλέπω κάποια διαφορά
-
Και εγώ από Τρίπολη που είμαι, δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Εβαλα και εγω την καινουργια εκδοση χωρις να βλεπω κατι διαφορετικο.
Doc, θυμηθηκα οτι το ειχα δοκιμασει οπως το λες και ειχα ενα προβημα.
Συνδεεται κανοικα το xiaomi στο ιντερνετ και η εφαρμογη του κινουτου στο router αλλα δεν μπορω με τιποτα να μπω στο interface του xiaomi απο τον υπολογιστη,
Γραφω την ip που παιρνει το xiaomi απο το ρουτερ μου. Πχ τωρα πηρε την 192.168.1.7.
Την γραφω λοιπον στον chrome και μου εμφανιζει μήνυμα:
"This webpage is not available
ERR_CONNECTION_REFUSED"
Εσυ μπορεις και μπαινεις κανονικα στο ρουτερ σου απο το πισι?
*Να σημειωσω πως ειναι στο ιδιο δικτυο με το πισι. Δλδ το πισι εχει την 192.168.1.3
*Επισης απο το κινητο,οταν ειμαι στο xiaomi wifi, μπορω και μπαινω στην 192.168.1.7 Οπως και στην 192.168.31.1 -
Doc, θυμηθηκα οτι το ειχα δοκιμασει οπως το λες και ειχα ενα προβημα.
Συνδεεται κανοικα το xiaomi στο ιντερνετ και η εφαρμογη του κινουτου στο router αλλα δεν μπορω με τιποτα να μπω στο interface του xiaomi απο τον υπολογιστη,
Γραφω την ip που παιρνει το xiaomi απο το ρουτερ μου. Πχ τωρα πηρε την 192.168.1.7.
Την γραφω λοιπον στον chrome και μου εμφανιζει μήνυμα:
"This webpage is not available
ERR_CONNECTION_REFUSED"
Νομίζω ότι από το PC μπαίνεις από 192.168.31.1 άσχετα από την ip Που έχει δώσει το μοντεμYou may think you can fly - but you better not try