Σαφως και το ειδα, μονο που ξαναλεω, το δικο μου ρουτερ δεν εχει USB. Kαι λεει απο κατω οτι δουλευει και με third party routers
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠράγματι το έψαξα και έχεις δίκιο. Πρέπει πρώτα να συνδεθεί πάνω στον ρούτερ για να σεταριστεί και μετά το συνδέεις όπου θέλεις.Ο/H flowin_through έγραψε:
Λέει ότι 1ο βημα το συνδεεις στο ρούτερ (παίρνει τις ρυθμίσεις) και 2ο βημα το συνδεεις σε όποιο USB θες (να παίρνει ρεύμα). Πιστεύεις αμα το πάρω απλως και το βάλω στο ρεύμα, θα μπορεί να πάρει ρυθμίσεις μέσω του app?
Στις πρώτες σελίδες έχω συγκριτικό. Το 2.4 το βλέπω 3 ορόφους κάτω. Όχι τέλεια, αλλά συνδέομαι και κατεβάζω δεδομένα. Το 5άρι είναι για μέσα στο σπίτι κυρίως, καθώς δεν διαπερνά καλά τους τοίχους.Ο/H flowin_through έγραψε:
Και θα με βολευε αφανταστα να το κουμπωνω στο power bank και να το μετακινω, θελω να πιανω σημα 2 οροφους κατω. Τωρα πρεπει να βρω σε καμια καλη προσφορα το Mi router, αλλα δεν υπολογιζα να το παρω.. Τι εμβελεια εχει περιπου;
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ξερει κανεις πώς δουλευει το Xiaomi Mi WiFi Amplifier Extender? Το βαζεις σε οποιοδηποτε USB και δουλευει; Τρομερο για να το βαζεις σε ενα Power bank και να το πας οπου θες!
Πρεπει να μπει πρωτα σε USB του router? Εμενα το router δεν εχει USB...
Εγώ διαθέτω το Amplifier Extender και σας λέω ότι αν αυτό συνδεθεί με το USB του Mini Router, το μόνο που γίνεται είναι να του δίνει ρεύμα. ΔΕΝ χρειάζεται λοιπόν να γίνει αυτή η σύνδεση. Του δίνεις απλά ρεύμα από μια θύρα USB και στη συνέχεια το ρυθμίζεις να επεκτείνει το δίκτυο WiFi που θες μέσα από την εφαρμογή Έξυπνο Σπίτι. Έτσι απλά...Ο/H maddoctor έγραψε:
Πράγματι το έψαξα και έχεις δίκιο. Πρέπει πρώτα να συνδεθεί πάνω στον ρούτερ για να σεταριστεί και μετά το συνδέεις όπου θέλεις.Ο/H flowin_through έγραψε:
Λέει ότι 1ο βημα το συνδεεις στο ρούτερ (παίρνει τις ρυθμίσεις) και 2ο βημα το συνδεεις σε όποιο USB θες (να παίρνει ρεύμα). Πιστεύεις αμα το πάρω απλως και το βάλω στο ρεύμα, θα μπορεί να πάρει ρυθμίσεις μέσω του app?
Μόλις το ανιχνεύσει το Έξυπνο Σπίτι, σου παρουσιάζει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις με ποιο θέλεις να το συντονήσεις. Έχεις ακόμα την δυνατότητα να επιλέξεις αν προτιμάς να επεκτείνει απλά το δίκτυό σου ή αν θέλεις να εμφανίζεται σαν ξεχωριστό δίκτυο, με δικό του όνομα.Ο/H flowin_through έγραψε:
Ωχ θα με κανεις να το πατησω το κουμπι.. Σιγουρα; τι ρυθμισεις κανεις μεσα απο το Εξυπνο σπιτι;
Έχω και το απλό Xiaomi mini router και το Xiaomi Router Youth Version. Το Youth Version είναι το ίδιο καλό και δυνατό με το κανονικό. Απλά δεν έχει το 5G και τη θύρα USB. Είναι εξαιρετικά μικρό και πολύ όμορφο! Άλλο φοβερό στοιχείο που έχει είναι ότι μπορεί να πάρει ρεύμα από ένα οποιοδήποτε Power Bank. Μου κόστισε μόνο 15 € από GearBest.Ο/H kalergman έγραψε: