Τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει απίστευτα πολλές σελίδες σε foroum για το Mi3. Πιστεύω οτι είναι ένα value for money κινητό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο ακριβότερα "επώνυμα" smartphones.
Αυτα τα συμπεράσματα έχω βγάλει λοιπόν,
1) Αγορά από ένα επώνυμο κινεζοκατάστημα. merimobiles, vickmall, iboygou κτλ. με paypal
2) Τρόπος αποστολής EMS ή SG post
3) Να μην ζητήσω την multilanguage rom του εκαστοτε καταστήματος γιατι δεν έχει updater, αλλά να αφεθεί η αγγλοκινεζικη official που έχει updater και θα είναι πιο εύκολο για μένα τον αρχάριο να περάσω την ελληνική δικια μας rom.
4) Να πάρω τα pistons για το τρομερο τους ήχο, και το xiaomi powerbank 10400 γιατι είναι τσάμπα!!!
Παρακαλώ βοηθήστε να μην κάνω κάποιο λάθος με την εμπειρία σας.
Καλως σας βρήκα παιδιά!
Αυτα τα συμπεράσματα έχω βγάλει λοιπόν,
1) Αγορά από ένα επώνυμο κινεζοκατάστημα. merimobiles, vickmall, iboygou κτλ. με paypal
2) Τρόπος αποστολής EMS ή SG post
3) Να μην ζητήσω την multilanguage rom του εκαστοτε καταστήματος γιατι δεν έχει updater, αλλά να αφεθεί η αγγλοκινεζικη official που έχει updater και θα είναι πιο εύκολο για μένα τον αρχάριο να περάσω την ελληνική δικια μας rom.
4) Να πάρω τα pistons για το τρομερο τους ήχο, και το xiaomi powerbank 10400 γιατι είναι τσάμπα!!!
Παρακαλώ βοηθήστε να μην κάνω κάποιο λάθος με την εμπειρία σας.
Καλως σας βρήκα παιδιά!