Διαφήμιση

mi3 64gb

• καλησπερα και καλως σας βρηκα.... απο την δευτερα θα ειμαι και εγω κατοχος ενος mi3 64gb απο ενα φιλο που περνει το 4αρι και ετσι μπαινω και εγω στην παρεα σας. Αν και εχω σετικη πειρα με ολα αυτα τα σχετικα περι rom πρεπει να ρωτησω μερικα πραγματα,
      Ο φιλος ειχε βαλει την ελληνικη MIUI 6 και επειδη οπως μου ειπε ειχε πολλα προβληματα τον παρακαλεσα να μου βαλει πριν μου το δωσει την multi v5 με τα Ελληνικα οπως και εκανε.
      Ερωτηση .. 1 )αυτη ειναι γνησια ROM ή φτιαγμενη οπως οι δικες μας ???
      2) απο οτι μου ειπε εχει μεσα και updater που σημαινει οτι οποιαδηποτε αλλη μπαινει απλα μεσα απο εκει ??
      3) υπαρχει δυνατοτητα ΟΤΑ καθε εβδομαδα οπως στις δικεσ μας ή οποτε υπαρχει σοβαρος λογος??
      4) για να εχει updater λογικα σημαινει οτι ειναι ήδη root , σωστα ??
      μπορουμε μεσα απο αυτην να περασουμε την Ελληνικη οταν γινει stable ????
      σορρυ αν σας κουρασα αλλα καλη αρχη........................... :) :) :) :) :) :)
    • Ναι με αυτήν μπορείς να κανεις κάθε εβδομαδα update κανονικά κι εγώ αυτήν έχω εδώ και περιπου δύο ημέρες. Κανένα πρόβλημα μεχρι στιγμής καί πιστεύω οτι δεν θα έχω ούτε στο μέλλον.
      Ναι είναι και Ρουτ.
    • Ευχαριστω πολυ για την απαντηση... Αραγε μεσω ΟΤΑ θα μας περασουν και την 6 οταν την τελειοποιησουν ή θα την περασουμε εμεις χειροκινητα
      ??
    • Διαφήμιση
    • Εμένα για την έξι με ειδοποιεί κάθε μέρα αλλά δεν την βάζω λόγω προβλημάτων.
    • ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ χτες παρελαβα το τηλεφωνο και αφου το σεταρα ολα πηγαν σουπερ... το κινητο ειναι απο αλλο πλανητη πραγματικα. μια απορια εχω μονο ...
      στο CPUZ λεει οτι η εκδοση android ειναι η 4.4.4 και ο κερνελ ειναι εκδοση 3.4.0-gbb551a9-01044geb43a7b(4.8.22) .

υπαρχει νεοτερη εκδοση ????? στον ελεγχο για αναβαθμισεις μου λεει οτι εχω ηδη την ποιο προσφατη εκδοση (4,8,22) ειναι σωστο αυτο??????

NA προσθεσω οτι αν πατησω το αριστερω πληκτρο αφης στο μενου αναβαθμισης μου λεει για ληψη νεας ΡΟΜ 445,56μβ .ποια ειναι αυτη>???

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην TOLIS38 ().

• loipon μετα απο βλακεια που εκανα με ενα αποτυχημενο restore to τηλεφωνο κολησε...... ευτυχως ειχα κανει backup και τα 2 systems που ελεγε το recovery και ετσι επανεφερα το system 2 και απεφυγα το εγκεφαλικο.... το θεμα ειναι το εξης.....
      η εκδοση που επανηλθε ειναι η ελληνικη ενω ο φιλος που μου εδωσε το τηλεφωνο και δουλευα εγω ηταν η multi με ελληνικα . (εγω του το ειχα ζητησει,αυτος ειχε την ελληνικη εκδοση ) !!!!!!!!!!
      πως εγινε αυτο βρε παιδια????? αφου τα backup που δημιουργησα ηταν πρωτα για το system 1 και μετα για το 2 .... κατερευσε η εγκατασταση του 1 και εκανα την εγκατασταση του 2 η οποια μου εβγαλε την ελληνικη.....
      βεβαια μεσα στην ελληνικη υπαρχει το ΟΤΑ το οποιο δεν υηρχε στην MULTI και μαλιστα μου λεει οτι υπαρχει ετοιμη για ληψη η τελευταια ελληνικη ρομ ....
      δεν εχω προβλημα αλλα δεν επρεπε να επαναφερει την μουλτι οπως ηταν πριν ???????