να είσαι καλά , έχεις εμπειρία (σίγουρα είχες και άλλο android κινητό , γιατί κινείσαι γρήγορα) ,
αλλά μάλλον παγιδευόσουν με πράγματα που δεν γίνονται
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
να είσαι καλά , έχεις εμπειρία (σίγουρα είχες και άλλο android κινητό , γιατί κινείσαι γρήγορα) ,
αλλά μάλλον παγιδευόσουν με πράγματα που δεν γίνονται
Eίχα ένα wildfire s το οποίο δεν πείραζα καθόλου. Μετά iphone 4s με jb και τα σχετικα και τωρα αυτο. Παντα ειχα μια επαφη με flashαρισμα και τετοια και απο τα παλια τα τηλεφωνα βλεπε lg cookie. Μου έμαθε ο αδερφος μου αλλα μαλλον οχι για καλο! αχαχαχα
Eίχα ένα wildfire s το οποίο δεν πείραζα καθόλου. Μετά iphone 4s με jb και τα σχετικα και τωρα αυτο. Παντα ειχα μια επαφη με flashαρισμα και τετοια και απο τα παλια τα τηλεφωνα βλεπε lg cookie. Μου έμαθε ο αδερφος μου αλλα μαλλον οχι για καλο! αχαχαχα
Πες στον αδερφό σου ότι τον ευχαριστούμε (για την εμπειρία που σου μετάδωσε), γιατί τόσα προβλήματα μαζεμένα σε 1 post σπάνια είχαμε την τύχη να δούμε !!! Και μια θερμή παράκληση. Μην το σκαλίζεις άλλο, γιατι το βλέπω το έρμο να γυρνάει στην Κίνα με τα πόδια !!!
Για να κλείσει αυτό το θέμα έκανα factory reset και μετα 4.9.5.! Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους εξής: @SomniusX@tora33 και φυσικά τον admin μας @MIUI_ART για τις γνωσεις τους και την θεληση να βοηθήσουν!