Διαφήμιση

Xiaomi Red rice 1s και αποριες

• Ευχαριστωωωωω!

Κατι ακομη: Μεσα η ρομ εχει την antifake εφαρμογη για τα xiaomi !
      Οταν την ανοιγω κανει update στην νεοτερη κινεζικη και δεν καταλαβανω χριστο!
      ωστοσο πατησα στην τυχη .....δεν ειχε και πολλες επιλογες και δεν νομιζω να το αναγνωριζει!

Εδω ειναι αποτελεσματα απο cpu-z και antutu
      Images
      • Screenshot_2014-09-07-12-32-50.png

253,67 kB, 720×1.280, viewed 133 times
      • Screenshot_2014-09-07-12-33-04.png

127,84 kB, 720×1.280, viewed 123 times
      • Screenshot_2014-09-07-12-33-12.png

125,53 kB, 720×1.280, viewed 121 times
      • Screenshot_2014-09-07-12-33-20.png

128,48 kB, 720×1.280, viewed 133 times
      • Screenshot_2014-09-07-12-34-01.png

126,94 kB, 720×1.280, viewed 136 times
      • Screenshot_2014-09-07-12-34-08.png

145,68 kB, 720×1.280, viewed 141 times
    • Ο/H Dermatis έγραψε:

Kαλημερα!
      Επιτελους το κινητο ειναι οπως το περιμενα!
      Δεν μπορουσα να φλασσαρω γιατι δεν ειχα τικαρει τις αγνωστες πηγες μαλλον!
      Σε καθε περιπτωση ευχαριστω που ασχοληθηκες και με βοηθησες γιατι με τα οσα γραφονται για τα fake xiaomi και σε συνδυασμο με την fail rom των κινεζων που μου εβαλαν ειχα απογοητευτει!
      Επισης τωρα εχω και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας απο την συσκυση νομιζω αλλα θα κανω και ενα καλιμπραρισμα να δεσει το γλυκο!
      Το κινητο τρεχει απροβληματιστα πλεον!
      Και παλι Ευχαριστω!

να είσαι καλά ,

Ο/H Dermatis έγραψε:

Αααα και κατι ακομα....
      Εβαλα την τελευατα σταθερη ελληνικη GTV εκδοση!
      Οσον αφορα τις ενημερωσεις γινονται με φλασαρισμα της ρομ που θα κατεβασω απο εδω ή μπορω να την κατεβασω απο το κινητο με τον updater?

Επισης κανουν κατι οι εφαρμογες τυπου Battery Doctor και τα λοιπα? Αν ναι ποια προτεινετε?

η θα σου έρχεται αναβάθμιση στο κινητό
      η θα κατεβάζεις κάθε Παρασκευή την rom απο εδώ
      [GTV-4.9.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
      η
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/
      την τοποθετείς όπως είναι στο κινητό
      βρίσκεις το updater=Αναβάθμιση (στην επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου ,στον φάκελο εργαλεία ( Tools))
      πατάς το Αναβάθμιση , το κουμπί μενού , το επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης , βρίσκεις την rom και πατάς το Αναβάθμιση τώρα

χρησιμοποιώ αυτό , όταν είναι φορτισμένο στο 100% το τρέχεις
      play.google.com/store/apps/det….batterycalibration&hl=el

Ο/H Dermatis έγραψε:

έτσι γίνετε σε όλους , θα το φτιάξουν
      στην προηγούμενη rom λειτουργούσε στα Ελληνικά , και σου έβγαζε ημερομηνία πότε το αγόρασες
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H Dermatis έγραψε:

Kαλημερα!
      Επιτελους το κινητο ειναι οπως το περιμενα!
      Δεν μπορουσα να φλασσαρω γιατι δεν ειχα τικαρει τις αγνωστες πηγες μαλλον!
      Σε καθε περιπτωση ευχαριστω που ασχοληθηκες και με βοηθησες γιατι με τα οσα γραφονται για τα fake xiaomi και σε συνδυασμο με την fail rom των κινεζων που μου εβαλαν ειχα απογοητευτει!
      Επισης τωρα εχω και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας απο την συσκυση νομιζω αλλα θα κανω και ενα καλιμπραρισμα να δεσει το γλυκο!
      Το κινητο τρεχει απροβληματιστα πλεον!
      Και παλι Ευχαριστω!

να είσαι καλά ,

Ο/H Dermatis έγραψε:

Αααα και κατι ακομα....
      Εβαλα την τελευατα σταθερη ελληνικη GTV εκδοση!
      Οσον αφορα τις ενημερωσεις γινονται με φλασαρισμα της ρομ που θα κατεβασω απο εδω ή μπορω να την κατεβασω απο το κινητο με τον updater?

Επισης κανουν κατι οι εφαρμογες τυπου Battery Doctor και τα λοιπα? Αν ναι ποια προτεινετε?

η θα σου έρχεται αναβάθμιση στο κινητό
      η θα κατεβάζεις κάθε Παρασκευή την rom απο εδώ
      [GTV-4.9.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
      η
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/
      την τοποθετείς όπως είναι στο κινητό
      βρίσκεις το updater=Αναβάθμιση (στην επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου ,στον φάκελο εργαλεία ( Tools))
      πατάς το Αναβάθμιση , το κουμπί μενού , το επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης , βρίσκεις την rom και πατάς το Αναβάθμιση τώρα

χρησιμοποιώ αυτό , όταν είναι φορτισμένο στο 100% το τρέχεις
      play.google.com/store/apps/det….batterycalibration&hl=el

Ο/H Dermatis έγραψε:

έτσι γίνετε σε όλους , θα το φτιάξουν
      στην προηγούμενη rom λειτουργούσε στα Ελληνικά , και σου έβγαζε ημερομηνία πότε το αγόρασες

Ευχαριστω πολυ φιλε μου !

Αρα να μην ανησυχω οτι αγορασα σκαρταδουρα ετσι?
    • όχι , μια χαρά είναι το κινητό σου
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Καλησπερα παιδια!
      Αν και καθολου καλη !
      5 ημερων κινητο λοιπον και ητανε γραφτο του μαλλον!
      Οτι το χα στρωσει το χα σεταρει το χα φορτωσει .......μου επεσε απο τη μηχανη και το τραγικο ειναι το δεν επαθε τιποτα απο την πτωση λογω της σκλησρης και ολωσομης θηκη της Niklin αλλα δεν προλαβα και το πατησε αυτοκινητο!
      Το κινητο ειναι βεβαια πληρως λειτουργικο αλλα εχει παρει μια κλιση και εσπασε και η οθονη! Ξενερα τρελη!
      Μπορω να κανω τιποτα με την εγγυηση ρε παιδια ? Εστω επισκευση?
      Images
      • IMG017.jpg

354,64 kB, 2.592×1.944, viewed 124 times
      • IMG018.jpg

378,06 kB, 2.592×1.944, viewed 146 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Dermatis έγραψε:

Το κινητο ειναι βεβαια πληρως λειτουργικο αλλα εχει παρει μια κλιση και εσπασε και η οθονη! Ξενερα τρελη!
      Μπορω να κανω τιποτα με την εγγυηση ρε παιδια ? Εστω επισκευση?

Πραγματικά ατυχία! Κρίμα ρε γαμώτο, για καινούριο κινητό!
      Νομίζω ότι για την εγγύηση, ούτε να το σκέφτεσαι... (ήταν και κυρίως ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ότι είναι υπαιτιότητα δική σου...δηλαδή πέσιμο κ.λ.π. άρα ξέχνα το!)
      Όσο για την επισκευή... τι να πω? Εξαρτάται απο τα οικονομικά σου, το πόσο θα στοιχίσει δηλαδή και αν αξίζει το κόπο, συν ο χρόνος που θα το περιμένεις να επιστρέψει (υπολόγισε κανά δίμηνο... πάνω κάτω...πήγαινε-έλα...). Επίσης για το "σασί" που έχει στραβώσει, προφανώς θα θέλει αλλαγή (δεν νομίζω ότι μπορούν να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση, αφου αποτελείται απο πλαστικό, που ουσιαστικά έχει παραμορφωθεί απο το χτύπημα...) και έχω την εντύπωση ότι θα χρεώσουν ασύμφορο ποσό για τέτοια επισκευή...
      Είναι σπαστικό το ξέρω, αλλά συμβαίνουν σε όλους μας ατυχίες... ελπίζω να είναι η τελευταία σου!
    • Καλημερα σε ολους!

Το κινητο θα το πουλησω οποτε θελω μια βοηθεια!
      Το παλικαρι που θελει να το παρει θα αλλαξει μονο το digitizer εφοσον αυτο ειναι το θεμα του!
      Το συγκεκριενο κανει : Replacement Touch Screen Digitizer Glass M1BG Fit for Xiaomi Redmi Hongmi | eBay

????

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Dermatis ().

• Διαφήμιση