Καλησπέρα, πριν μερικές μέρες πήρα το redmi 1s και μου βγάζει ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση (37.0.0). Πατάω να κάνει λήψη της αναβάθμισης όμως μετά από 10 ώρες και αφού το δοκίμασα επανειλημμένα δεν κατεβάζει καθόλου και απλά η μπάρα γράφει λήψη. Τι μπορώ να κάνω για αυτό; τι φταίει;
Πρόβλημα αναβάθμισης λογισμικού μέσω του ειδικού εργαλείου της συσκευής
-
-
Eαν υπάρχει ο Updater στην συσκευή σου, μπορείς να κατεβάσεις και να κάνεις Flash τις παρακάτω ROM ....
Multilang (miuiandroid.com) => xiaomi.eu_multi_armani_37.0.0_jb-4.3.zip
Ελληνική GTV ROM => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable37-Hellas-GTV-3.22.0.zip -
Αν θέλω να κατεβάσω την αναβάθμιση της εργοστασιακής έκδοσης αυτή είναι στον πρώτο σύνδεσμο; Επίσης απλά βάζω το αρχείο zip στην εσωτερική μνήμη του κινητού και μου το βγάζει στον updater? Δεν θα γίνει format του κινητού μου, έτσι;
-
Ο/H pkanos έγραψε:
Αν θέλω να κατεβάσω την αναβάθμιση της εργοστασιακής έκδοσης αυτή είναι στον πρώτο σύνδεσμο; Επίσης απλά βάζω το αρχείο zip στην εσωτερική μνήμη του κινητού και μου το βγάζει στον updater? Δεν θα γίνει format του κινητού μου, έτσι;
θα την βάλεις όπως την κατέβασες στο κινητό σου
βρίσκεις το updater στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σου , στον φάκελο Tools , το τρέχεις
πατάς το μενού (στο κινητό κάτω αριστερά)
select update package
την βρίσκεις και πατάς το Update
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0