Διαφήμιση

Αγορα Xiaomi Mi-3 απο που? Μπερδευτηκα!!!

• Αγορα Xiaomi Mi-3 απο που? Μπερδευτηκα!!!

Καλησπερα παιδια,

Θελω λιγο τα φωτα σας γιατι μπερδευτηκα.

Θελω να παρω το Xiaomi Mi-3.
      Το εχω βρει στο Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1, και τωρα οι ερωτησεις.

1)Βλεπω οτι γραφει οτι θα πρεπει να αγοραστει απο το europe-warehouse για να γλυτωσω τελωνειο κτλ αλλα ...που ειναι αυτο βρε παιδια?
      Πως μπορω να δω εαν αυτο το μοντελο υπαρχει διαθεσιμο για τον συγκεκριμενο τροπο αγορας?Πρεπει να το σημειωσω καπου? Επιλεγεται αυτοματα?Πως γινεται?Εχει καποιο σημα στα αντικειμενα που λενε οτι ειναι διαθεσιμα απο Ευρωπη?...δεν εχω βγαλει ακρη..

2)Εαν αγοραστει ως εχει ( κατευθειαν απο το λινκ παραπανω) θα πρεπει να επιλεξω EMS κτλ για να μην πληρωσω τελωνειο? Ερχεται απο Κινα? Η θα ερθει απο Ευρωπη, οποτε να βαλω DHL?

3)Διαβασα σε καποια ποστσ οτι καποιοι λεγανε οτι καλυτερα ειναι να αγοραστει απο xiaomishop.com επειδη καποιοι αντιμετωπησαν προβλημα με το merimobiles.Τι λετε? Σε αυτη την περιπτωση ερχεται απο Ευρωπη Η απο κινα?

4) Ειδα οτι υπαρχει Greek Warehouse ,το εχουν ανεφερει.Που μπορω να το δω ,καποιο λινκ και καποιο τηλ?

5) Θα πρεπει να τους πω να βαλουν Ελληνικα Η μπορω με τα αρχεια που δινεται απο εδω?

Συγνωμη που σας κουρασα αλλα θα την ηθελα την βοηθεια σας.
    • 1.http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/
      2.Δεν Ξερω
      3.Εχω παρει 4 συσκευες μεχρι στιγμης απο xiaomishop (1 MI3 -2 Redmi Note και 1 Redmi 1s) ααα και 3 ζευγαρια Pistons.Απο xiaomishop τα κινητα ερχονται με multilang και ολα εχουν updater οποτε ειναι πολυ ευκολο να βαλεις απο πανω την Ελληνικη Rom.
      4.Δες το λινκ απο πανω
      5.Αν το παρεις απο xiaomishop δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα.

Υ.Γ.ριξε μια ματια και εδω Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
    • Και για το MERIMOBILES GREEK WAREHOUSE IS NOW OPEN! - Announcements - Special Offers / Ανακοινώσεις - Ειδικές Προσφορές - Xiaomi-Miui.gr
      Ερωτηση: γιατι να παρω απο xiaomishop.com και οχι απο Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles ?
      Απο το Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles εαν το παρω δεν θα μπορεσω να περασω ROM απο εδω? δεν εχει αυτο που λες updater?
    • Διαφήμιση
    • Εγω δεν σου ειπα να το παρεις απο xiaomishop,σου ειπα οτι εγω απο εκει πηρα 4 συσκευες και δεν εχουν κανενα θεμα.Δεν εχω αγορασει τιποτα απο merimobiles και δεν ξερω αν υπαρχουν καποια θεματα.
    • Φίλε stonecityboys, ο Geowrc σου έδωσε ένα πολύ χρήσιμο λινκ να διαβάσεις, όπου περιγράφονται οι εμπειρίες των χρηστών απο τα διάφορα καταστήματα.
      To Merimobiles, το Xiaomishop και το Minideal θεωρούνται (και είναι!) πολύ αξιόπιστα και όσο εγώ ασχολούμαι με το "αθλημα" δεν έχω ακούσει ακόμα καταγγελία για fake τηλέφωνο απο αυτά τα τρία καταστήματα (φυσικά δεν είναι τα μόνα αξιόπιστα! Υπάρχουν και άλλα!)
      Εάν δεν το βιάζεσαι το τηλέφωνο και εχεις την υπομονή να περιμένεις 20-25 μέρες παρηγγειλέ το με απλό ταχυδρομείο. Σε αυτή τη περίπτωση τα ταχυδρομικά θα είναι ΜΗΔΕΝ και οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο μηδαμινές!
      Εάν το βιάζεσαι θα το παραγγείλεις απο κάποια απο τα European warehouse και φυσικά θα το έχεις σπίτι σου πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα ξοδέψεις κάμποσα ευρώ παραπάνω για ταχυδρομικά.
      Σε ΚΑΘΕ περίπτωση, απο όπου και να το παρεις το τηλέφωνο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ το τι λογισμικό θα φοράει... Όταν με το καλό έρθει στα χέρια σου θα έχεις την δυνατότητα να του περάσεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, κυριολεκτικά!
      Άντε καλή αγορά και με το καλό να παραλάβεις! :)
    • Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το mi3 και θα ήθελα μια βοήθεια από πιο έμπειρους αφού είναι πρώτη φορά που παραγγέλνω κάτι απ έξω με paypal κλπ.
      Καταρχάς για το κατάστημα διάβασα το topic με την αξιολόγηση των eshops αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά διευκολύνθηκα. Σαφώς η πιο καλή τιμή που βρήκα είναι στο to2c αλλά οι γνώμες για το συγκεκριμένο ποικίλουν. Καλή τιμή βρήκα κ στο ibuygou. Υπάρχει κάποιος που να έχει γνώμη κ να μπορεί να προτείνει ή η μόνη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι το xiaomishop.com?
      Επίσης, να το παραγγείλω με αγγλοκινέζικη rom, με multilanguage ή δεν παίζει ρόλο? Εγώ μάλλον θα διάλεγα το πρώτο αλλά είδα αρκετούς να χουν προβλήματα με το update.
      Και τελευταίο το ταχυδρομείο. Επειδή κάθε site τα γράφει διαφορετικά, όταν το ibuygou γράφει "NL &MY Post(Tracking No)", το to2c "Singapore Post ( 15-60 Business Days ) €0.00", "POST NL €0.00", και το xiaomishop.com "Air Mail From China 30€" αυτά είναι απλά ταχυδρομεία?
      Αυτά προς το παρόν κ ευχαριστώ για τη βοήθεια..
    • Ο/H npassias έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το mi3 και θα ήθελα μια βοήθεια από πιο έμπειρους αφού είναι πρώτη φορά που παραγγέλνω κάτι απ έξω με paypal κλπ.
      Καταρχάς για το κατάστημα διάβασα το topic με την αξιολόγηση των eshops αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά διευκολύνθηκα. Σαφώς η πιο καλή τιμή που βρήκα είναι στο to2c αλλά οι γνώμες για το συγκεκριμένο ποικίλουν. Καλή τιμή βρήκα κ στο ibuygou. Υπάρχει κάποιος που να έχει γνώμη κ να μπορεί να προτείνει ή η μόνη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι το xiaomishop.com?
      Επίσης, να το παραγγείλω με αγγλοκινέζικη rom, με multilanguage ή δεν παίζει ρόλο? Εγώ μάλλον θα διάλεγα το πρώτο αλλά είδα αρκετούς να χουν προβλήματα με το update.
      Και τελευταίο το ταχυδρομείο. Επειδή κάθε site τα γράφει διαφορετικά, όταν το ibuygou γράφει "NL &MY Post(Tracking No)", το to2c "Singapore Post ( 15-60 Business Days ) €0.00", "POST NL €0.00", και το xiaomishop.com "Air Mail From China 30€" αυτά είναι απλά ταχυδρομεία?

Η επιλογή του καταστήματος είναι δική σου υπόθεση. Εμείς μπορούμε να σου πούμε μόνο τις δικές μας εμπειρίες και εσύ αποφασίζεις. Πολύ πρόσφατα πήρα 3 διαφορετικά τηλέφωνα απο το To2c και περιμένω και ένα 4ο... Αλλά, επίσης έχω ψωνίσει απο το Merimobiles, Minideal και Xiaomishop χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Αντίθετα είχα απο όλα θετικές εντυπώσεις.
      Το απλό ταχυδρομείο, συνήθως είναι αυτό που κάνει τις περισσότερες ημέρες να παραδώσει το αντικείμενο, αλλά ΔΕΝ έχει χρέωση και επίσης έχει ελάχιστες πιθανότητες να περάσει απο τελωνείο το πακέτο σου.
      Όσο για το λογισμικό, πάρτο με ότι θέλεις... Όταν παραλάβεις θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις εσύ ότι θέλεις...Συνήθως οι roms που φοράνε τα τηλέφωνα απο τα μαγαζιά είναι λίγο έως πολύ προβληματικές και συνήθως τις αλλάζουμε... Εάν πρέπει να το παραγγείλεις με "κάτι", θα σου έλεγα να είναι με multilanguage για να έχει αρχικά κάποιο updater μέσα το τηλέφωνο...
      Άντε με το καλό να παραγγείλεις και να παραλάβεις!
    • Διαφήμιση
    • Και κάτι που μου ήρθε τώρα. Επειδή θέλω να παραγγείλω μαζί κ ένα note, αν είναι όλα μαζί πακέτο μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα με το τελωνείο. Μήπως είναι καλύτερα να τα βάλω χωριστά? Τι λέει η εμπειρία σας από ομαδικές παραγγελίες?
    • Είναι πολύ κακή ιδέα αυτή. Να βάλεις 2 συσκευές μαζί nono Είναι σαν να το ψάχνεις .... το τελωνείο. Αν θέλεις ομαδική παραγγελία διάλεξε μαγαζί με EU αποθήκη.
    • Ο/H npassias έγραψε:

Και κάτι που μου ήρθε τώρα. Επειδή θέλω να παραγγείλω μαζί κ ένα note, αν είναι όλα μαζί πακέτο μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα με το τελωνείο. Μήπως είναι καλύτερα να τα βάλω χωριστά? Τι λέει η εμπειρία σας από ομαδικές παραγγελίες?

Χωριστά τα δέματα ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ, εκτός και ψωνίσεις από EU Warehouse...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Είναι πολύ κακή ιδέα αυτή. Να βάλεις 2 συσκευές μαζί Είναι σαν να το ψάχνεις .... το τελωνείο. Αν θέλεις ομαδική παραγγελία διάλεξε μαγαζί με EU αποθήκη.

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Χωριστά τα δέματα ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ, εκτός και ψωνίσεις από EU Warehouse...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H npassias έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το mi3 και θα ήθελα μια βοήθεια από πιο έμπειρους αφού είναι πρώτη φορά που παραγγέλνω κάτι απ έξω με paypal κλπ.

Φίλε μου προχτές παρέλαβα το Mi3 από το to2c.com χωρίς να έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Έκανε περίπου ένα μήνα να φτάσει (επέλεξα sing post.0 κόστος) και είχε τα πιο πολλά δώρα. Όχι ότι έχουν και μεγάλη αξία, της πλάκας είναι. Άρα εγώ σου προτείνω το to2c μιας και δεν ειχα κανένα θέμα. Αν θέλεις δες και στο λινκ παρακάτω από άλλο τοπικ που έχω κάνει, και στο τελευταίο μου ποστ έχω βάλει και φωτογραφία με το τι παρέλαβα.

Αγορά Xiaomi Mi3