Καλησπέρα κ πάλι! Τελικά παρήγγειλα στις 13 του μήνα από to2c.com κ παρέλαβα σήμερα το πρωί με το ταχυδρομείο. Μέχρι εδώ όλα καλά. Κατά τα άλλα όμως όλα μου δίνουν την εντύπωση απομίμησης. 1ον το κινητό στο κουτί γράφει κινέζικα αντί αγγλικά κ αναφέρει το tenaa.com αντί το xiaomi πράγμα που όπως λέει στο βίντεο είναι δείγμα απομίμησης. Κατά τα άλλα στο cpu-z δείχνουν όλα οκ. Έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να το εξακριβώσω?
Παραθέτω το βίντεο κ τις φωτο:

κουτι_πισω

cpu-z_mi3
2ον τα ακουστικά..Εδώ τα πράγματα νομίζω είναι ξεκάθαρα. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ: Xiaomi M3 / Mi3 16G Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (WCDMA) 2.3Ghz 2G/16G 1920x1080 13-megapixel camera 3050mAh battery -To2c.com
στα δεξιά έχει μια επιλογή για παραγγελία των pistons. Ε επέλεξα τα μαύρα κ δείτε τι παρέλαβα:

pistons k kala_1

pistons k kala_2
Ούτε σωστό κουτί, ούτε καλώδιο από ύφασμα κ φυσικά χάλια ήχο.
Τί λέτε κ εσείς που έχετε εμπειρία από προϊόντα xiaomi? Πρόκειται για απομιμήσεις? Τι μπορώ να κάνω για να το εξακριβώσω αλλά κ για αντικαταστήσω τα ψεύτικα με γνήσια?
Παραθέτω το βίντεο κ τις φωτο:

κουτι_πισω

cpu-z_mi3
2ον τα ακουστικά..Εδώ τα πράγματα νομίζω είναι ξεκάθαρα. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ: Xiaomi M3 / Mi3 16G Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (WCDMA) 2.3Ghz 2G/16G 1920x1080 13-megapixel camera 3050mAh battery -To2c.com
στα δεξιά έχει μια επιλογή για παραγγελία των pistons. Ε επέλεξα τα μαύρα κ δείτε τι παρέλαβα:

pistons k kala_1

pistons k kala_2
Ούτε σωστό κουτί, ούτε καλώδιο από ύφασμα κ φυσικά χάλια ήχο.
Τί λέτε κ εσείς που έχετε εμπειρία από προϊόντα xiaomi? Πρόκειται για απομιμήσεις? Τι μπορώ να κάνω για να το εξακριβώσω αλλά κ για αντικαταστήσω τα ψεύτικα με γνήσια?