Διαφήμιση

Προβληματαρα

• Διορθώθηκε
  • Προβληματαρα

Καλησπέρα
    Έχω το mi2, δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά όσες φορές κι αν έχω προσπαθήσει να κάνω ένα απλό reboot κολλάει το κινητό στην αρχική οθόνη που φαίνεται το λογότυπο της Mi και περιοδικά απλά η οθόνη μια εχει έντονη φωτεινότητα μια χαμηλή, μου έχει γίνει 3φορες και το προσπερναω με recovery με wipe cache...
    Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το theme της Mi το αυθεντικό look like v6 που ειναι νέο θέμα και σου δείχνει πως θα είναι το v6 στο mi2...
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Καλησπέρα
    Έχω το mi2, δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά όσες φορές κι αν έχω προσπαθήσει να κάνω ένα απλό reboot κολλάει το κινητό στην αρχική οθόνη που φαίνεται το λογότυπο της Mi και περιοδικά απλά η οθόνη μια εχει έντονη φωτεινότητα μια χαμηλή, μου έχει γίνει 3φορες και το προσπερναω με recovery με wipe cache...
    Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το theme της Mi το αυθεντικό look like v6 που ειναι νέο θέμα και σου δείχνει πως θα είναι το v6 στο mi2...

Ένας εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις αυτό είναι απλά να το αλλάξεις και να δοκιμάσεις πάλι να κάνεις reboot... Πάντως, γενικότερα μιλώντας, αν κάθε φορά που θέλεις να κάνεις reboot μπαίνεις στη ρεκόβερυ και σβήνεις τη cache, όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πρέπει να βρεις γιατί στο κάνει... Πάντως με τα "θέματα" υπάρχουν διάφορα προβλήματα συμβατότητας με διάφορες ρομς, γι'αυτό πειραματίσου και κάνε μερικές αλλαγές και δες πως πάει...
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το theme της Mi το αυθεντικό look like v6 που ειναι νέο θέμα και σου δείχνει πως θα είναι το v6 στο mi2..

στην προηγούμενη έκδοση της V6 , "απαγορευόταν" να αλλάξουμε θέμα , (όσες συσκευές πήραν την v6)
    σ αυτήν την έκδοση δεν το δοκίμασα
    μάλλον αυτό φταίει
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • Ο/H tora33 έγραψε:

στην προηγούμενη έκδοση της V6 , "απαγορευόταν" να αλλάξουμε θέμα , (όσες συσκευές πήραν την v6)
    μάλλον αυτό φταίει

Μα ο Kalmichalis δεν φοράει V6... Αφου έχει το Μι2, λέει. Φοράει το look like v6
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

μάλλον αυτό φταίει

Μα ο Kalmichalis δεν φοράει V6... Αφου έχει το Μι2, λέει. Φοράει το look like v6

αν φοράει V5 , δεν υπάρχει μάλλον θέμα με τα θέματα
    για εργοστασιακές ρυθμίσεις το βλέπω , μιας και δουλεύει έστω προσωρινά το wipe cache
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

μάλλον αυτό φταίει

αν φοράει V5 , δεν υπάρχει μάλλον θέμα με τα θέματα
    για εργοστασιακές ρυθμίσεις το βλέπω , μιας και δουλεύει έστω προσωρινά το wipe cache

Κοίτα με την V5 ΥΠΑΡΧΕΙ θέμα με τα "θέματα", αφου όχι μόνο το βιώνω τελευταία (ακόμη και τώρα που μιλάμε), αλλά ανέβασα και ανάλογο βίντεο πριν λίγες ημέρες και δείχνω το τεράστιο lagαρισμα και την επανεκκίνηση του laucher που κάνει το μαμίσιο (!!!) θέμα κάθε φορά που κάνω καθαρισμό της μνήμης απο το multitasking...
    Όσο για την λύση που του προτείνεις, συμφωνώ μαζί σου... Άλλωστε δεν έχει και άλλες επιλογές, εάν δεν διορθωθεί με την απλή αλλαγή του θέματος.
  • Διαφήμιση