Τα data είναι κλειστά, επίσης ποτέ δεν έχω ανοιχτά data με wifi αν δεν έχω πακέτο δεδομένων...
Χρέωση από Data
-
-
-
Ο/H nickstath έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να κάνει το τηλέφωνο χρήση δεδομένων χωρίς αυτά να είναι ενεργοποιημένα; Σας ρωτώ γιατί η wind ισχυρίζεται πως στις 4/12/2016 έγινε χρήση δεδομένων στις 08:48' με διάρκεια 14'8'' (!) ενώ εγώ ήμουν σπίτι μου συνδεδεμένος στο wi-fi. Να σημειώσω πως τo συνηθίζει να τσιμπάει ευρουλάκια η wind.
Ο/H nickstath έγραψε:
To xiaomi λέει πως δεν έκανε χρήση. Τι να πω...
=============== Δεκ 6th 2016, 12:40pm ===============
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ασφάλεια > Χρήση δεδομένων > Περιορισμός χρήσης δεδομένων > πάνω - πάνω έχω το "κινητή" και είναι πράσινο...ταπ εκεί και θα γίνουν όλες οι εφαρμογές κόκκινες, χωρίς πρόσβαση σε data
Ορισμένες εταιρείες κινητής "ανα τον κόσμο", διαθέτουν τις λεγόμενες "έξυπνες κάρτες SIM" (βλέπε έξυπνη σίτα) οι οποίες είναι ικανές να βρούν τον δρόμο προς το διαδίκτυο ακόμα και αν έχουν προηγηθεί οι ρυθμίσεις που αναφέρατε παραπάνω, αλλά ακόμα και με διεγραμμένα όλα τα APN από το κινητό, ΑΚΟΜΑ ΔΕ και αν έχει προηγηθεί φραγή δεδομένων στην συγκεκριμένη SIM. (συνέβη σε εμένα την μεθεπόμενη ημέρα της φραγής να δεχτώ το κλασικό μήνυμα του ενός ευρώ για πρόσβαση στο Internet την επόμενη ημέρα της φραγής). Μάλιστα και από ότι διαβάζω στο ανάλογο σημείο του facebook, είναι τόσο έξυπνες οι κάρτες SIM, που ακόμα και σε κινητά πρώτης γενιάς χρεώνουν για κίνηση δεδομένων. Τελικά άλλαξα εταιρεία κινητής και ως δια μαγείας σταμάτησαν και οι χρεώσεις. Η μόνη περίπτωση να χρεωθείς είναι να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό και να είναι μέσα η κάρτα SIM (λόγο επαναφοράς των APN και λόγο της προεπιλεγμένης ρύθμισης να είναι ενεργά τα δεδομένα από την ίδια τη ROM) -
-
-
Ότι παράπονα έχω διαβάσει είναι για Wind (που έχω και ιδία γνώμη) δεν ξέρω 100% για άλλους, σε άλλο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι σε Cosmote δεν έχει πρόβλημαMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
-
-
1ον. Όταν δίνεται δικαιώματα σε εφαρμογές μπορεί να δίνετε να μπορεί να αλλάζει την κατασταση του wifi και των data άρα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει είτε το wifi είτε το data.
2ον. Όσοι έχετε cosmote ενεργοποιήστε την υπηρεσία myinternet..... Εάν δεν έχετε mb δεν μπορεί να μπει ούτε να σε χρέωση με daypass ή οτιδήποτε άλλο... Μπορεί δλδ να γράφει 4G, H+ κτλ αλλά δεν έχεις ίντερνετ και ούτε σε χρεώνει....
Αυτά τα ολίγα.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Να απαιτήσουμε όλοι όσοι έχουμε wind με γραπτό μήνυμα στο chat Free to Go ή στη φόρμα επικοινωνίας Φόρμα Επικοινωνίας
1ον Kάθε φορά που καταναλώνεται το 100% των ΜΒ να διακόπτεται το σερφάρισμα.
2ον Αν θέλουμε να συνεχίσουμε το σερφάρισμα, να επιλέξουμε ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα mobile Internet
3ον Να μπορούμε κάθε στιγμή να ελέγχουμε πόσα δωρεάν ΜΒ μας έχουν απομείνει, με υπηρεσία διαθέσιμη μόνο μέσω του δικτύου wind, κάτι αντίστοιχο με την cosmote.
Αν συμφωνείτε ενημερώστε με. Όσοι περισσότεροι ήμαστε τόσο το καλύτερο.
Με εκτίμηση.
=============== Δεκ 7th 2016, 11:57am ===============
Έστειλε κανείς σας;
Χθες η wind σε επικοινωνία μου μαζί της, μου ανέφερε γραπτώς "Να σας αναφέρω επίσης ότι και σήμερα 06/12/2016 μας εμφανίζεται χρήση δεδομένων στις 07:31' για 12'65''.
Σύμφωνα αυτό θα έπρεπε σήμερα γύρω στις 10:00 (η συνηθισμένη ώρα αποστολής) να μου στείλει το ανάλογο μήνυμα που να με ενημερώνει πως χθες έγινε χρέωση για την υπηρεσία daily mobile internet. Η ώρα κοντεύει 12:00 και δεν έστειλε τίποτα ακόμα. Σιγή ιχθύος. Λέτε να οφείλεται στην διήμερη διαμαρτυρία μου;
Επίσης να σας ενημερώσω ότι έχω ετοιμάσει μία σύντομη επιστολή προς την wind. Καλό θα ήταν να υπογράψουμε όσοι περισσότεροι γίνεται και να την κοινοποιήσουμε. Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να την ανεβάσω. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα