Διαφήμιση

Με ή χωρίς ...προστασία? Ποιά είναι η γνώμη σας?

• Με ή χωρίς ...προστασία? Ποιά είναι η γνώμη σας?

Οι κανόνες ασφαλείας λένε να χρησιμοποιούμε πάντα προστασία, για να αποφεύγουμε τα ατυχήματα...
      Εγώ όμως συνειδητά έχω αποφασίσει ότι δεν μου αρέσει η προστασία... καθώς μου αρέσει να την κρατάω (και να τη χαϊδεύω) γυμνή, όπως την έφτιαξε ο δημιουργός της. Έχει άλλη αίσθηση βρε παιδί μου στο δέρμα, χωρίς να μεσολαβεί το πλαστικό ή το καουτσούκ... Η άμεση επαφή την κάνει πιό αισθησιακή, πιό ραφινάτη, πιό λάγνα...

Και πριν αρχίσετε να σκέφτεστε διάφορα, να εξηγήσω ότι μιλάω για την συσκευή του κινητού μου τηλεφώνου και τις θήκες που χρησιμοποιούν στο εμπόριο για προστασία.
      Συνεχίζοντας μια συζήτηση που άρχισα χθες με τον "συναγωνιστή" Tora33 (Viva amigo!) που αφορά τις θήκες των κινητών, θα έλεγα ότι όντως ρισκάρεις κάποιο σοβαρό ατύχημα, εάν δεν χρησιμοποιείς κάποια θήκη και σου πέσει η συσκευή κάτω, αλλά ..."μπρος στα κάλη, τι είναι ο πόνος?". Κατ'εμέ είναι και θέμα αισθητικής, πέρα από θέμα πρακτικότητας.

Πραγματικά σκέφτομαι ότι υπάρχουν πανάκριβες συσκευές εκεί έξω, της τάξεως ακόμα και των 800 ευρώ και βάλε, που οι δημιουργοί τους έχουν σπαταλήσει πάρα πολύ χρόνο να σχεδιάσουν την εμφάνιση της συσκευής, την ποιότητα της αφής που θα έχει η συσκευή, το εάν θα είναι αντιολισθητικό ή όχι το καπάκι τους κ.λ.π (πράγματα που αυξάνουν την τιμή της συσκευής φυσικά!) και εμείς, αφού πρώτα χώσουμε τα ωραία μας ευρουλάκια να την αγοράσουμε, έτσι χωρίς πολύ σκέψη πάμε και αγοράσουμε μια φθηνή θήκη απο πλαστικό να "τυλίξουμε" και να "καταστρέψουμε" ουσιαστικά ένα μεγάλο μέρος απο την τιμή που μόλις πληρώσαμε, που δεν είναι άλλο απο το σχεδιαστικό κομμάτι της συσκευής...
      Άσε που την επομένη, θα "πουλάς μούρη" στους φίλους σου, λέγοντας, "έχω μια απο τις πιό λεπτές συσκευές της αγοράς"... και μετά τη βάζεις στη θήκη και γίνεται σαν χοντροκομένη πλαστική φοράδα! ΕΛΕΟΣ!
      Ξέρω ότι οι περισσότεροι φίλοι έχουν διαφορετική άποψη επι του θέματος, ωστόσο εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο στο παρακάτω βιντεάκι:

• εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις
      και μενα μου δινει αλλη αισθηση γυμνο μου αρεσει να το χουφτωνω
      Οποτε μου τη δωσει το εχω με θηκη, της nilkin εκεινη την ομορφη και διακριτικη, αλλιως γυμνο
      Xiaomi mi3
      Oneplus 3
    • Βρε μπαγάσιδες,
      για τηλέφωνα μιλάμε - και εσείς το γυρίσατε σε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα. :lol:

Τουλάχιστον να βάλω και το κατάλληλο σήμα που βάζουν στις τηλεοράσεις.... :thumbsup:

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Γυμνό περιεχόμενο
      Images
      • APAGOREVETE.png

74 kB, 256×256, viewed 1.472 times
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Εγώ όμως δεν συμφωνώ με τη γυμνή συσκευή (όπως την έφτιαξε η μαμά της), για το απλό λόγο, ότι προέχει η προστασία της συσκευής.
      Όπως:
      - Από πεσίματα - και γδαρσίματα , άρα χρειάζεται το ''προφυλακτικό'' μέσο.
      Για την οθόνη ---> Tempered Glass.
      Για τη συσκευή ---> Θήκη σιλικόνης (των 2,5 € ας είναι , την δουλειά της την κάνει) (Μακριά από σκληρή κοκάλινη--> Γλυστράει και αν πέσει κάτω δεν απορροφάει κραδασμούς από την πτώση)
      Για επιλογή στην οθόνη ---> Pen stylus (1,5 €)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Βρε μπαγάσιδες,
      για τηλέφωνα μιλάμε - και εσείς το γυρίσατε σε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα. :lol:

Τουλάχιστον να βάλω και το κατάλληλο σήμα που βάζουν στις τηλεοράσεις.... :thumbsup:

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Γυμνό περιεχόμενο

Tη γνώμη σου επι του θέματος δεν μας την είπες όμως.... :)
    • Εγώ ΠΑΝΤΑ σε όλες τις συσκευές που έχω βάζω θήκες προστασίας γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μη μου πέσουν τουλάχιστον 3 φορές η κάθε μία.
      Βάζω σε 1η προτεραιότητα την ασφάλεια και μετά την ομορφιά,
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Το συγκεκριμένο video του MKBHD το είχα δει κι εγώ και μάλιστα το σκεφτόμουν κι εγώ σαν θέμα βλέποντας τη φτηνιάρα θήκη που έχω για την ώρα...

Η νοοτροπία όμως των Αμερικάνων είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας και ένας πολύ βασικός λόγος είναι η διαφορά στα χρήματα που πληρώνουν (μεγαλύτερη αγορά). Πόσο συχνά ακούτε τις λέξεις "off-contract" για τηλέφωνα στις Η.Π.Α.; To Moto G είναι το τελευταίο που θυμάμαι... Δείτε για παράδειγμα αυτό το βίντεο (μερικοί ίσως να μην αντέξετε να το δείτε όλο) το οποίο είναι σχεδόν ο ορισμός του " 'Murica ".

Αυτό που πρακτικά θέλω να πω είναι οτι επειδή το πρώτο μέλημα των κατασκευαστών είναι πλέον η σχεδίαση (έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε για το πόσο μικρά είναι τα bezels), είναι εύλογο να υπάρχει αυτή η συζήτηση. Επειδή όμως τα κινητά είναι κι αυτά συσκευές και δεν είναι κλειδιά να πέφτουν εδώ κι εκεί, οφείλω να πω κι εγώ ότι είμαι υπέρ της προστασίας του κινητού κυρίως επειδή πλέον η στόχευση είναι στο design και ξεχνάμε την ασφάλεια του κινητού (κάτι που φυσικά βολεύει τις εταιρίες για να πουλούν είτε ανταλλακτικά είτε και καινούργια τηλέφωνα).

Εν τέλει είναι άκρως υποκειμενικό. Μερικοί αρέσκονται στο να ζουν επικίνδυνα και άλλοι προτιμούν να έχουν το κεφάλι τους πιο ήσυχο. Μέχρι να βρώ μια συσκευή που να μην έχει ανάγκη προστασία (και να μην κατασκευέζεται από την caterpillar), θα έχω κάποιου τύπου προστασία για το κινητό μου.

Υ.Γ. καμια ποιοτική θήκη για Note έχετε να μου προτείνετε; Αν ναι, στείλτε PM για να μην το χαλάσουμε το topic!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ev3rflow έγραψε:

Το συγκεκριμένο video του MKBHD το είχα δει κι εγώ και μάλιστα το σκεφτόμουν κι εγώ σαν θέμα βλέποντας τη φτηνιάρα θήκη που έχω για την ώρα...

Η νοοτροπία όμως των Αμερικάνων είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας και ένας πολύ βασικός λόγος είναι η διαφορά στα χρήματα που πληρώνουν (μεγαλύτερη αγορά). Πόσο συχνά ακούτε τις λέξεις "off-contract" για τηλέφωνα στις Η.Π.Α.; To Moto G είναι το τελευταίο που θυμάμαι... Δείτε για παράδειγμα αυτό το βίντεο (μερικοί ίσως να μην αντέξετε να το δείτε όλο) το οποίο είναι σχεδόν ο ορισμός του " 'Murica ".

Αυτό που πρακτικά θέλω να πω είναι οτι επειδή το πρώτο μέλημα των κατασκευαστών είναι πλέον η σχεδίαση (έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε για το πόσο μικρά είναι τα bezels), είναι εύλογο να υπάρχει αυτή η συζήτηση. Επειδή όμως τα κινητά είναι κι αυτά συσκευές και δεν είναι κλειδιά να πέφτουν εδώ κι εκεί, οφείλω να πω κι εγώ ότι είμαι υπέρ της προστασίας του κινητού κυρίως επειδή πλέον η στόχευση είναι στο design και ξεχνάμε την ασφάλεια του κινητού (κάτι που φυσικά βολεύει τις εταιρίες για να πουλούν είτε ανταλλακτικά είτε και καινούργια τηλέφωνα).

Εν τέλει είναι άκρως υποκειμενικό. Μερικοί αρέσκονται στο να ζουν επικίνδυνα και άλλοι προτιμούν να έχουν το κεφάλι τους πιο ήσυχο. Μέχρι να βρώ μια συσκευή που να μην έχει ανάγκη προστασία (και να μην κατασκευέζεται από την caterpillar), θα έχω κάποιου τύπου προστασία για το κινητό μου.

Υ.Γ. καμια ποιοτική θήκη για Note έχετε να μου προτείνετε; Αν ναι, στείλτε PM για να μην το χαλάσουμε το topic!

Πολύ τεκμηριωμένη άποψη, που γίνεται σεβαστή απο μόνη της! Εγώ θα παραμείνω στο ότι το θέμα είναι "άκρως υποκειμενικό", χωρίς ωστόσο να θεωρώ ότι ζω επικίνδυνα! :)

Υ.Γ. Η πρόταση για τη θήκη του Note πιθανόν να αφορά και άλλους, άρα μπορεί να γίνει δημόσια, χωρίς να θεωρηθεί ότι χαλάει το topic...
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Εγώ ΠΑΝΤΑ σε όλες τις συσκευές που έχω βάζω θήκες προστασίας γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μη μου πέσουν τουλάχιστον 3 φορές η κάθε μία.
      Βάζω σε 1η προτεραιότητα την ασφάλεια και μετά την ομορφιά,

Σίγουρα είναι θέμα προτεραιοτήτων...

Υ.Γ. Εάν εννοείς ότι έχεις τρία πεσίματα της συσκευής...τη μέρα, να σε προτείνουμε για το βιβλίο Γκίνες! :D
    • Πάντα ένα κινητό θα είναι πιο όμορφο χωρίς θήκη.Πάντα όμως θα είναι πιο ασφαλές με θήκη.Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα θήκη (στο τηλέφωνο) και προτιμώ να θυσιάσω την ομορφιά για χάρη της ασφάλειας.
    • @caeser Το σημαντικό είναι ό,τι αξεσουάρ και να φοράμε (αν φοράμε) στο κινητό, να το κάνουμε για λόγο (ακόμα κι αν αυτός είναι η φιγούρα :Ρ ). Υπάρχουν πολλοί που μεταφέρουν τα πράγματά τους στα χέρια (βλέπε κινητό, κλειδιά, τσιγάρα, πορτοφόλι κ.ο.κ.) που θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση θα ηταν καλό να έχουν και μια θήκη για το κινητό, κατα προτίμηση και αντιολισθητική, ως ασφάλεια. Αν πάλι τα πράγματα τα μεταφέρουν σε τσαντάκι όπως εγώ, τότε ίσως ένα καπάκι αντιολισθητικό να είναι αρκετό για αρκετούς, με την προϋπόθεση οτι το τσαντάκι είναι απο αδιάβροχο υλικό και το εσωτερικό του είναι απο υλικό που θα προστατεύει και από κραδασμούς. (σας κούρασα; :Ρ)
    • Διαφήμιση
    • Έχω μια θήκη για Note μου την έστειλαν λαθος.. Ειναι της Mofi και είναι γαλάζια με το παραθυρακι.. Αν ενδιαφέρεται κανεις για ανταλλαγή ας πούμε με Mikey, γιατι δεν λέει να την πουλησω.. Ας μου πει..

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro