Με προστασία και διπλή μάλιστα! Το έχω με την flip case της Xiaomi και σήμερα μου έφυγε από τα χέρια, άνοιξε η θήκη και έσκασε με την οθόνη κάτω! Μέχρι να το σηκώσω και να δώ ότι δεν είχε τίποτα, εκτός από μια πολύ πολύ μικρή γρατζουνιά, είχα χάσει 2 χρόνια από την ζωή μου. Αύριο κιόλας του βάζω το tempered glass που έχω παραγγείλει.
Με ή χωρίς ...προστασία? Ποιά είναι η γνώμη σας?
-
-
@gripas4 αδερφέ το ίδιο έχω πάθει κι εγώ πριν καιρό αλλά έπεσε στο πόδι μου και δεν έπαθε τίποτα, που το έχω με την ακριβώς ίδια θήκη.. έπαθα μικρό καρδιακό επισόδειο όμως ξέρεις χεχ..
όπως και να έχει όμως η Xiaomi με τα original Flip cases έχει καταφέρει να κρατήσει την συσκευή με ένα +25% προστασίας, που γνωρίζω ότι είναι μικρό, αλλά έχει προσθέσει όμως +90% εργονομία και δεν έχει αφαιρέσει καθόλου ομορφιά, αντιθέτως μπορεί κάποιοι να πουν ότι έχει βάλει +5% στην ομορφιά, λόγο της ομοιογένειας!!ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Εγω παντα θηκη επισης,απο πισω εχω αυτη και για την οθονη tempered glass.
-
ωωω nice.. ωραία είναι η πλάτη.. δώσε link ρέ.. μη μας αφήνεις έτσι.. ντροπή σου..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
-
Ο/H Geowrc έγραψε:
Οριστε και το λινκ xiaomi MI3 Fashionable dragon case for man
Έχεις δει κάποια αλλαγή στο σήμα της κινητής ή στο wifi με την θήκη; Με tempered glass κάθεται καλά; -
Ο/H gripas4 έγραψε:
Έχεις δει κάποια αλλαγή στο σήμα της κινητής ή στο wifi με την θήκη; Με tempered glass κάθεται καλά;
Καμια αλλαγη τα ιδια με πριν.Το tempered glass ειδικα με τη θηκη ειναι σαν να μην υπαρχει(πολλες φορες το ξεχναω). -
-
link ???
τιμή ???ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
link ???
τιμή ???
Μόνο Nillkin 9,99$
Eίπα στον πωλητή οτι αν δεν μου στείλει αυθεντική Nillkin θα ...φάει αρνητική, μπήκα στο site της Nillkin και έκανα έλεγχο γνησιότητας.To tempered glass βγήκε γνήσιο , σύμφωνα με το παρακάτω κείμενο.
该防伪码所属产品为深圳市耐尔金科技有限公司的原装正品,欢迎购买,谢谢。 -
Το γυμνό ειναι παντα πιο...ερεθιστικο για τους αντρες...οπως και το διάφανο...η φαντασια οργιαζει και το εχεις μπροστα σου απροκαλυπτα ερεθιστικο και αισθησιακο...να χαϊδευεις καμπυλες,να χαζευεις γραμμες και απαραμιλλη ομορφια...γουσταρεις να το πιανεις στα χερια σου να το πασπατευεις να παιζεις μαζι του και ακομα και οταν το νοιωθεις καυτο δεν θες να το αφησεις απο τα χερια σου...
ελα ομως που οταν ξεχασεις για λιγο το συναισθημα και θες να μην στη χουφτωνει κανείς αλλος ή αν σου πεσει να μην..σπασει και στεναχωρηθεις ..Εκει παραμεριζεις λιγο την ομορφια και την αισθησιακη πληροτητα που νοιωθεις ως αντρας οταν την εχεις στα χερια σου και αναγκαζεσαι να την ντυσεις λιγο...Γιατι την αγαπας και δεν θες να σου παθει κατι γιατι μετα...θα ψαχνεις για αλλη...ψαχνεις να βρεις κατι που σου αρεσει να της φορας και κανεις λιγο τα στραβα ματια και το ανεχεσαι...ειπαμε,καλη ομορφη αισθησιακη αλλά μην τη χασεις κιολας...
Το αιωνιο διλημμα των αντρων τι να λεμε...παντως εχω δει και γυναικες που σκεφτονται ακριβως το ιδιο γι'αυτες...γιατι γουσταρουν και αυτες...μεταξυ μας...
ωπα μισο...μην με ρωτησεις για ΠΟΙΑ λεω τοση ωρα...μα για Ονομα του...για τη ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ λεω......μιλαμε παντα για συσκευες και τηλεφωνα παιδια...μην ακουσω κανενα παλιοπαιδο να σκεφτει πονηρα......Xiaomi rules
Κώστας -
Προσωπικα ανέκαθεν είχα θέμα με πεσιματα,γδαρσίματα και γενικώς μη μου πεσει νερό καφές και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανεις.Η θήκη για μένα είναι ένα απαραίτητο μέσο προστασιας για το mi3 μου και μέχρι πριν ενα μήνα προσπαθούσα να βρω και λύση για τη φάτσα του.
Τα προστατευτικά αυτοκόλλητα παντα με ξενερωνανε λόγω της αφής τους και το γεγονος ότι μετα απο λίγο καιρό ξεφτιζανε στις ακρες ή αυτές οι υπουλες και ενοχλητικές φουσκάλες που παρουσιάζονται απο το πουθενά που το βάζεις;
Και ξαφνικα κύριες και κύριοι βλέπω το tempered glass στη συσκευή ενος γνωστού μου και μένω αφωνος.Απο δω και πέρα μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ κινητό δικο μου χωρίς την προστασία αυτου.
Και κάτι τελευταιο για μας τους Άντρες...
Τι μας εξιταρει περισσότερο;
Η θέα του γυμνού ή το τι μπορεί να κρύβεται κάτω απο αυτο που παρατηρουμε;
Ώ ρε ΧΧΧ που βλέπω στα μυαλά σας...Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα