Διαφήμιση

Φλασαρισμα εφαρμογων

• Φλασαρισμα εφαρμογων

Εχω κατεβασει απο το Playstore ενα zip file (miuiandroid_gapps-4.4-small_20140105_signed.zip), εφαρμογες της Google.
      Στις οδηγιες "λεει" τις φλασαρουμε οπως κανουμε με τις Rom,δηλαδη το μετονομαζουμε σε update.zip κ μεσα απο recovery επιλεγουμε update? η το αφηνουμε οπως ειναι και μεσα απο recovery παλι , κλικαρουμε το update zip και επιλεγουμε το συγκεκριμενο file?
      Γενικα ενα zip file ,εκτος αν ειναι για Rom update το φλασαρουμε χωρις να το μετονομασουμε σε update.zip? η πρεπει
      να το αλαξουμε σε update.zip και μετα φλασαρισμα?
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Εχω κατεβασει απο το Playstore ενα zip file (miuiandroid_gapps-4.4-small_20140105_signed.zip), εφαρμογες της Google.
      Στις οδηγιες "λεει" τις φλασαρουμε οπως κανουμε με τις Rom,δηλαδη το μετονομαζουμε σε update.zip κ μεσα απο recovery επιλεγουμε update? η το αφηνουμε οπως ειναι και μεσα απο recovery παλι , κλικαρουμε το update zip και επιλεγουμε το συγκεκριμενο file?
      Γενικα ενα zip file ,εκτος αν ειναι για Rom update το φλασαρουμε χωρις να το μετονομασουμε σε update.zip? η πρεπει

ανάλογα με την rom που φοράς , θα το μετονομάσεις η θα το πετάξεις όπως είναι μέσα
      (αν το μετονομάζεις σε update στο κινητό σου θα φαίνεται ως update.zip , OXI update.zip.zip)
      Διάφορες Απορίες για το Mi3

πιο εύκολα , με το Κινέζικο μάρκετ
      έτσι το έκανα κάποτε

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• αλλά.. αντί να "flashάρεις" εφαρμογές.. γιατί δεν περνάς την Ελληνική rom που τα έχει όλα και θα είσαι άνετος..

έχουν αφαιρεθεί ότι Κινέζικο δεν χρειάζεται, από εφαρμογές μέχρι και ρυθμίσεις feedback κλπ, και είναι έτοιμη με play store + root :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

ανάλογα με την rom που φοράς , θα το μετονομάσεις η θα το πετάξεις όπως είναι μέσα
      (αν το μετονομάζεις σε update στο κινητό σου θα φαίνεται ως update.zip , OXI update.zip.zip)

πιο εύκολα , με το Κινέζικο μάρκετ
      έτσι το έκανα κάποτε

Εχω Rom απο το miuiandroid και τα updates τα κανω μετονομαζοντας το αρχειο που κατεβαζω σε update.zip και μετα
      απο recovery κανω το update και ολα καλα.
      Η ερωτηση μου ειναι, αν θελω να εγκαταστησω καποιο προγραμμα που ειναι σε zip, π.χ abcde.zιp oxi ROM ,πρεπει να το
      μετονομασω και αυτο σε update.zip οπως κανω για τις Rom? η το ριχνω οπως ειναι μεσα? και αν το ριξω οπως ειναι μεσα,πως θα το εγκαταστησω?
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Εχω Rom απο το miuiandroid και τα updates τα κανω μετονομαζοντας το αρχειο που κατεβαζω σε update.zip και μετα
      Η ερωτηση μου ειναι, αν θελω να εγκαταστησω καποιο προγραμμα που ειναι σε zip, π.χ abcde.zιp oxi ROM ,πρεπει να το
      μετονομασω και αυτο σε update.zip οπως κανω για τις Rom? η το ριχνω οπως ειναι μεσα? και αν το ριξω οπως ειναι μεσα,πως θα το εγκαταστησω?

απάντησα

πάντα θα μετονομάζεις η την rom η το αρχείο .zip
      ότι κάνεις με την rom ,
      το recovery που έχεις μόνο αρχεία με την ονομασία update βλέπει (rom η .zip) και η rom .zip είναι
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

απάντησα

πάντα θα μετονομάζεις η την rom η το αρχείο .zip
      ότι κάνεις με την rom ,
      το recovery που έχεις μόνο αρχεία με την ονομασία update βλέπει (rom η .zip) και η rom .zip είναι

Σε ευχαριστω πολυ. :)