Τι εννοείς "προς το παρόν"? Σκέφτεσαι να τις βγάλεις στο μέλλον? Για ποιό λόγο? Εγώ νομίζω πάντως ότι οι περισσότεροι χρήστες (μεταξύ των οποίων και γω) τις θέλουν ενσωματωμένες. Πέρα από το γεγονός της πρακτικοτητας, δίνουν και "προσωπικότητα" στη GTV...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια αυτη η επιλογη με τα apps απο ποια rom και μετα ισχυει??Εχω την 5.10.8 και δεν βλεπω πουθενα αυτον τον φακελο....και φυσικα ουτε και εφαρμογες....
Παιδια αυτη η επιλογη με τα apps απο ποια rom και μετα ισχυει??Εχω την 5.10.8 και δεν βλεπω πουθενα αυτον τον φακελο....και φυσικα ουτε και εφαρμογες....
Φάκελο μπορεί να μην βλέπεις, κάποιες εφαρμογές όμως έχεις, όπως αυτές στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος....
Ναι εχω καποιες εφαρμογες.Αλλα αν θελω να επιλεξω εγω ποιες να βαλω που τις βρισκω?
Στη πρώτη σελίδα αυτού του νήματος υπάρχουν κάποιες που δεν έχει η ρομ μέσα, και αν θέλεις τις κατεβάζεις και τις βάζεις "χύμα" μέσα στο κινητό σου (εγώ έχω φτιάξει ένα φάκελο "apps" μέσα στην εσωτερική μνήμη και έχω κάποιες εκεί μέσα) και τις τρέχεις σαν απλά apks. Απ΄την άλλη μεριά, αν δεν γουστάρεις κάποιες και θέλεις να τις διώξεις μπορείς να το κάνεις με μια απλή απεγκατάσταση... Πάντως δεν είναι τίποτα άχρηστο ή αχρείαστο... Κάποια στιγμή θα σου χρησιμεύσει... Επίσης, όσο δεν τρέχουν φυσικά δεν επηρεάζουν τη μνήμη του κινητού, οπότε δεν "ενοχλούν" με το να βρίσκονται όμορφα ταξινομημένες και μαζεμένες μέσα σε ένα φάκελο, κάπου στην επιφάνεια εργασίας...
Το έγραψα και σε άλλο νήμα , αλλά έδω είναι το σωστό ! . Σε μια πιο παλιά Ρομ υπήρχε μια εφαρμογή σαν το Mi cloud , ήταν σε έναν φάκελο μόνη της με ένα πράσινο εικονίδιο , νομίζω άρχιζε από K .