Full ROM Wipes για το RedMi Note
- Οδηγός
- RedMi Note 3G
-
-
-
Ο/H tonishongmi έγραψε:
Αντί να σφυρίζεις, δεν ψάχνεις λιγάκι που είναι έτοιμο από εχθές ?
=> Full ROM Wipes για το Hongmi -
-
Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω την διαδικασία αλλά μου βγάζει error. Συγκεκριμένα αφού μπω στο recovery (πάνω πάνω γράφει "Android system
recovery <3e> ) πατάω: "apply update from sdcard", στη συνέχεια το αρχείο note_Full_wipes.zip και μου βγάζει:
"Error: Partition table not match
Installation aborted."
Στη συνέχεια ξαναέβαλα τη ρομ για καλό και για κακό και πλέον είμαι όπου και πρίν. Καμιά ιδέα;
edit: Το κινητό το πήρα με την original rom, έβαλα την ελληνική Stable και στη συνέχεια προσπάθησα να κάνω την διαδικασία όπως έγινε παραπάνω -
-
Οχι, το 3G έχω
-
Δεν δικαιολογείται να έχεις διαφορετικά Partitions.
Δοκίμασε να ονομάσεις το αρχείο ως update.zip και ξαναδοκίμασε... -
Τα ίδια.. Στο μενου του recovery εχει τις επιλογες:
reboot system now
apply update from ADB
apply update from sdcard
apply update from cache
wipe data/factory reset
wipe cache partition
backup user data
restore user data
Εγώ επιλέγω apply update from sdcard και συμβαίνει ό,τι έγραψα παραπάνω
Όπως και νά χει, μπορώ να βρώ κάπου τις εφαρμογές που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για τη λειτουργία του τηλεφώνου ώστε να διαγράψω τις υπόλοιπες χειροκίνητα; -
Δοκίμασε να κάνεις
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
και αμμέσως μετά βάλε την Ελληνική ROM - wipe data/factory reset
-
Έτσι έγιναν όλα σωστά, αλλά προσωπικά δεν είδα και μεγάλη διαφορά από πριν. Αυτό που αναζητώ (εκτός αν δεν γίνεται) είναι να έχω 2 αρχ. οθόνες με όσο το δυνατόν λιγότερα εικονίδια
(=εγκ. εφαρμογές). Συγκεκριμένα είναι εύκολο καποιος να μου εξηγήσει σε τι χρησιμεύουν οι εφαρμογές που δεν είναι με "Χ" στη παρακάτω φώτο? Ισως να μαι και off topic αλλα αναζητώ βοηθεια -
OffTopicΕπίσης άλλη μια απορία που έχω είναι: με την ελληνική ρομ πατώντας παρατεταμένα το μεσαίο "κουμπι" δεν εμφανιζονται οι ενεργες εφαρμογες ωστε να σταματησουν ή να κλειδώσουν οπως γινόταν με το που πήρα το τηλ. Είναι κάποιο λάθος ή είναι έτσι από τη ΡΟΜ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic (αυτό είναι σίγουρα)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα