13 Σεπ 22nd 2014, 11:50am Ευχαριστω....ελπιζω να κανουμε συντομα δουλεια,γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο...εχει και μινι sim και δεν εχω αλλο να παιρνει μινι.... good is never enough...always you can do better.....
14 Σεπ 22nd 2014, 1:39pm Αν το πας για service στην Ελλάδα , χάνεις την εγγύηση Για την sim, βρες μια παλιά SIM και την κόβεις σε ένα κατάστημα (Μπορείς να την φτιάξεις και μόνος σου) . Η αγόρασε ανταπτορα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
15 Σεπ 22nd 2014, 8:00pm Ο/H tora33 έγραψε: Η αγόρασε ανταπτορα Προς θεού ... ΟΧΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ γιατί έχει καεί κόσμος. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
16 Σεπ 22nd 2014, 8:53pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Προς θεού ... ΟΧΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ γιατί έχει καεί κόσμος. θα προσέχει αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post ) ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
17 Σεπ 23rd 2014, 12:39pm εαν δω οτι αργει,να το παω για servise εδω αθηνα σε εναν φιλο μου,που ειναι υπευθυνος στα servise toy germanoy??? good is never enough...always you can do better.....